- 24 Haziran 2013
- 294
- 3
- 46
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #21.641
günaydın kızlar
Durumlarımız seninle çok benziyor o halde. Benim de sadece göğüslerim şiş ve acıyorlar. Ama umarım o derece bulantılar olmazCinsiyeti neydi senin miniğinin? Bakalım o belirtiler hangi miniği getiriyormuş, bir öğreneyim. Tabi aynı olacak değil ama olsun Hayırlısıyla ona kavuşmana az kaldı. Bir de kolaycacık doğum olsun, süper olur
Bu arada, kan tahlili vs... yaparlarsa diye bir şey yemedim soğansuyu. Sence doğru mu yapıyorum? Böyle tahliller yapılıyor mu ilk gidildiğinde?
Ahh inşallah tatlım. Burada fabrika havası solumaktan bıktık. İzmir'e gitmek cennete gitmek gibi bir şey
Bugün kısmetse yavrumu ilk kez göreceğim... 11:30 da askeri hastaneye gideceğim. Akşama da özele vardı randevum ama doktorum dün son dk golü attı ve yarına ertelendiEşim de o kadar yoğunki şu sıralar, yarın nasıl ayarlar da gelir bilmiyorum Neyse, bunda da vardır bir hayır. Eşim göremese de kısmetse ben göreceğim bugün yavrumu, çok heyecanlıyım :18:
Kızım olacak allahın izniyle canim inşallah allah herkese sağlıklı evlat hayırlı doğum nasip etsin. Ben tahlillerimi önceden yaptırdığım için bişey istemedi dr smear kan hepsi vardı gittiğimde ama aç olman gerekmez heralde şekere filan bakmıyolar çünkü.
İnşallah canım hayırlısıyla önce asya sonra ben. Sahi asyadan haberi olan var mı?
hadi bakalım ilk kez göreceksin keseyiinan senin kadar heyecanlıyım şeker.umarım yarın eşinde izin alabilir ve o da o duyguyu yaşar.ben de bu gün doktora gideceğim 14:00 te.benim de eşim izin alamıyor ben de annemle gidiyorum.haberlerini bekliyorum.
Ahhh o annelerimizin hakkını nasıl öderiz... Ben de annemle gideceğim bugün. Ben de senden haber bekliyorum tatlım. Bugün inşallah güzel şeyler duyarsın ve uğurlu bir gün olur. Ben de senden haber bekliyorum ona göre
slm asyadan en son duyduğum bebeğinin böbreklerinde genişleme varmış ama doktoru çok önemli değil demiş büyürken düzelebiliyormuş bildiğim bu kadar.
sen de durumlar nasıl bebiş nasıl?
Sen yine de erken gebelik testine güvenme. Ben adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım; çıkmadı. Ama adetimi 1 gün geçince normal bir test yaptım çıktı... Sen yine de sıkma canını ve orucuna da başla...bugün eşimin ısrarı üzerine adet tarihini beklemeden erken gebelik testi yaptım. kötü bir niyetle istemedi farkındayım,eğer hamileysem oruç tutmamam için ama bir türlü yapmak istemiyordum.kendimi hamile hissetmediğim için herhalde ve sonuçta öyle gösterdi. 4 ay oldu ama hala birşey yok,arkadaşım daha 2.ayında oldu. benim böyle olması canımı sıkıyor. artık eşimle ilişkiye girersem korunmayı düşünüyorum,çok canım sıkıldı ve canımı acıtmaya başladı bu sorun.
kızlar merhaba
bizde ilk bebegımızı düşünenlerdeniz :) fakat ben adet tarihlerimi düzenli zannederdim ki değilmiş hesaplama yapınca anladım ama yinede kafam karıştı 4 haziranda adet olduktan sonra 30 haziranda tekrar oldum adetim 5 yada 6 gün sürüyor ovulasyon hesaplamasına bakınca hepsinde farklı tarih cıktı ben mi yanlış bakıyorum27 gün 28 gün 29 gün şeklinde cıkıyor
Kızlar bu arada yavrumun kesesini ve yolk kesesini de gördüm. Çok şükür normal gidiyor her şey. 10 gün sonra kalp atışları için gel dedi doktor. İnşallah her şey sağlıkla devam eder
cok sevindim senin adına :) inşallah sağlıkla dünyaya gelir.
canım yumurtlama hesaplama testlerinde netten yaptıklarımızda hangisi baz almalıyım ozaman yani son adet tarihime göre mi ben son 5 dönemi de alıyorum umarım biran önce stressiz olur
İnşallah canım hayırlısıyla önce asya sonra ben. Sahi asyadan haberi olan var mı?
İnşallah düzelir önemli bişey değildir drun dediği gibi. Geçen hafta gördüm kızımı en son iyiydi 15 temmuzda ayrıntılı ultrason var onu bekliyorum sabırsızlıkla
Sen yine de erken gebelik testine güvenme. Ben adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım; çıkmadı. Ama adetimi 1 gün geçince normal bir test yaptım çıktı... Sen yine de sıkma canını ve orucuna da başla...
Teşekkür ederim, amin inşallah
Netten hesaplarsan yanılırsın canım. Netten kesin değil tahmini sonuç alırsın. O yüzden en garantisi ovulasyon testi kullanmak. Netten toplu halde çok uygun fiyata alabilirsin. Adetinin ilk günün 1. gün sayarak 10. günü ovulasyon testi yapmaya başlamalısın. Taki çift çizgiyi görene dek... Çift çizgi gördükten 24-36 saat sonra yumurtlama gerçekleşiyor. O yüzden o gün ilişki olursa şansın yüksek olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?