- Konu Sahibi meleksimam
-
- #21.681
merhaba ben bir yıllık evliyim
evlendikten bikaç ay sonra genel muayne için gittim doktor alttan muayne etti bi sorun yok dedi bir de geçenlerde genel hormon testi için gittim onda da bi sorunm çıkmadı Allah'a şükür
ekim kasım gibi de çocuk için çalışmalara başlamayı düşünüyoruz
folik asite ne zaman başlamalıyım
baska yaptırmam gereken testler var mı
vucudumu hazırlamak için tavsiyeleriniz var mı
gittiğim doktor çok ilgisizdi çocuk düşünürsen folkik asite başlarsın dedi yolladı beni
Merak ettiğimiz, ilgilendiğimiz bir şeyler olunca zaman geçmek bilmiyormuş gibi hissediyoruz ama aslında o kadar çabuk geçiyorki...
Dün doktor muayenesinden geldiğimden beri çok çok açık pembe akıntı gelmeye başladı ara ara... Endişelenmemek elde değil. Fazla mı hareket ediyorum acaba. Bir şey olur mu ki?
merhaba ben bir yıllık evliyim
evlendikten bikaç ay sonra genel muayne için gittim doktor alttan muayne etti bi sorun yok dedi bir de geçenlerde genel hormon testi için gittim onda da bi sorunm çıkmadı Allah'a şükür
ekim kasım gibi de çocuk için çalışmalara başlamayı düşünüyoruz
folik asite ne zaman başlamalıyım
baska yaptırmam gereken testler var mı
vucudumu hazırlamak için tavsiyeleriniz var mı
gittiğim doktor çok ilgisizdi çocuk düşünürsen folkik asite başlarsın dedi yolladı beni
evet ya kuzenime folik vermiş şöyle beslen böyle beslen şunu yap bunu ysp
ben,m giitiğimse ilgi sıfır ama bana yakın devlet hastanesi ve hastanedeki tek kadın doktor oydu o yuzden ona gittim ama bi daha gider miyim bilmiyorum
Kızlar bu arada yavrumun kesesini ve yolk kesesini de gördüm. Çok şükür normal gidiyor her şey. 10 gün sonra kalp atışları için gel dedi doktor. İnşallah her şey sağlıkla devam eder
soğansuyu naber canımbiz iyiyiz şükürler olsun, merak etmişsin teşekkür ederim. ben arada giriyorum canım. bakıyorum neler yazmışsınız. ultrasona girmeden bi yarım saat önce gibi %100 doğal meyvesuyu iç yada taze sıktırabilirsen... bebeğin kıpır kıpır olur Bizim ki 2 dk rahat durmadı...
Merak ettiğimiz, ilgilendiğimiz bir şeyler olunca zaman geçmek bilmiyormuş gibi hissediyoruz ama aslında o kadar çabuk geçiyorki...
Dün doktor muayenesinden geldiğimden beri çok çok açık pembe akıntı gelmeye başladı ara ara... Endişelenmemek elde değil. Fazla mı hareket ediyorum acaba. Bir şey olur mu ki?
Selam kizlarr
Ben ilk bebegimi dusunuyorum, bu yuzden bilgisizim.
Gebelik oncesi yapmam gereken birsey var mi?
Fazla kilolari vermek, jinekologa gorunmek, testler yaptirmak, falanca meyveleri yemek falan gb...
Bir kolesterol, seker testi yaptirdim normal cikti. Baska birseye gerek varmiki acaba hamilelige hazirlik icin?
Merhaba arkadaşım folik aside hamile kalmayı düşünmeye başladığın günden itibaren içmeye başlamalısın hatta bu gün al ve başla derim.Hangi testleri yaptırdın?
adetin 3. gunu yapılan hormon testini yaptırdım TSH, FSH, LH, E2, DHEA-S, prolaktin, testesteron a bakmış
degerlerim normal
Rosaleda orda mısın?
Doktorunu aradın mı?
Gidip biraz uyumuştum canım yaa. Sabahları deli gibi 7 de kalkıyorum. O zamanda akşamüstü uyku bastırıyor. Bende sabahtan uyuyayım da bari akşam uyumayayım dedimDoktoru aramadım, malum dün askeri hastaneye gittim. O da çok ilgili değildi açıkçası. Bana hiç şunu yap, şunu yapma,şundan sakın falan demedi. Ultrasonla bakarken karnıma çok bastırdı. O yüzden olur mu acaba bilmiyorumki. Doktora ulaşabileceğim numara yok. Asıl gideceğim özeldeki doktora haftaya gideceğim, kalp atışlarını da dinlemek için...
soğansuyu ,canım içime su serptin. Öyle devamlılığı olan bir şey değil. Hatta neredeyse pembe bile değil, o kadar açık renkte ama dün doktordan sonra da geldi, sabah çamaşırımda da vardı. Şu an yok. Fazla da hareketliyim açıkçası, elimde değil... Yalnız hiç ağrım sızım bi şeyim yok. Gebeliktendir sanırım dediğin gibi
Elbisemin modelini merek ediyor musun?
Endişeliyim ama eşimi de endişelendirmek istemiyorum. Zaten kızıyor bana, her şeyi kafaya takıyorsun, çok sabırsızsın diye. Off neyse eğer bugün de devam ederse olmadı ararım asıl gideceğim doktoru :26:
Merak ediyorum tabi canım yaa, ondan foto istedim. Ne tarz bir şey aldın, ne renk bari onları söyle çatlayacağım
Endişelenmemen elde değil takmamakta mümkün değil ama azcık kalender olabilsek keşke ne mümkün di mi?Bu gün daha bekle bakalım.
Birazdan elbisemin modelini ekleyeceğim azcık daha çatlatayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?