Ilk çocuğunu düşünenler...

bu kadar da olmaz ya ne ayıp nazar değermiş sakınan göze çöp batar asıl ne sinir oluyorum böylelerine yaa!

dur ya hemen ona kadar bir suru şey var aşılama bilmem ne
yavaş git azcık arkadaşım

asya eren cimm katılıyorum gülümsüne. daha bunu düşünme bence. hem takibini bir yaptır bakalım. düzgün bir doktor bulalımda sana önce.
benim izmir de bir arkadaşım var. o çok memnundu doktorundan. istersen sorarım senin için

suyunuda çıkar bacım. zafere giden her yol mübahtır. alacağını alınca bırakırsın peşini. o dolansın artık:)))
o zaman bugün rahatsız etmiyoruz öylemi:)

valla bilmiyorum. benim kocacık keyfi isterse... bizde böyle. (keyfi isterse de dükkan kapalı ya... sırf bebiş için yani..)

bence sor cnm
bide o doktora gitsin el elden üstündür derler

karar aldım artık yok doğsada çocuğu hayırlı olsuna gitmmeyecem birde orda onun nispetlerini çekemiyecem yanı
kaygısız aşım ağrısız başım

tabi canım sakın. olurda konu açılırsa bile nazar olmasın diye gelmek istemedim dersin kapak olur.

dur ya hemen ona kadar bir suru şey var aşılama bilmem ne
yavaş git azcık arkadaşım

eşimde bende istikrarlı değiliz çalışma konusunda o yüzden direk konuya gireyim ben doktorda... bu kaç aydır. güya çalışıyorduk. güya.. birtek bu ay çalıştık. devamıda olmayacak biliyorum. ben 6 yıl yıprandım zaten bu mevzulardan dolayı. en sağlıklısı öyle olur heralde..

günaydın hanımlaaar
dün hamile bir arkadaşım beni rüyasında hamile görmüş, ne dersiniz çıkar mı bu ay

cnm umudunu kırmak istemem ama benimde arkadasım rüyasında beni hamile görüyodu hep.hatta işte gözleri tıpkı sana benziyodu kız çocuğuydu diye anlatıyodu:)sonra baktıkki hamile olan oben düşünüyodum hamileliği arkadasım kesinlikle düşünmüyodu ama hamile kalan o oldu :)
herşeyin hayırlısı tabi inş. hamilesindir allah hayırlara yorsun(amin)

olur hayatım ben karşıyaka tarafındayım ama. diğer tarafa gitmem imkansız gibi

olede cnm oda kolay değilki
hem masraflı hemde sürekli doktorda olacaksın
eee dumunuzda buna musait değil çok yoğunsunuz
o zman sen önce bi aşılmayı dene
tüp bebekte uzun süre gitcen gelcen eşin verecek spermleri gerisi sende yok yumurta toplat
yok onları dölle yok transfer derken o da uzun ve yorucu bir yol ama sen bilirsin tabi
neyse inş. bu ay tutarda bunlara gerek kalmaz

çok alakasız olcak ama bişey sorcam ben yeni konu açmayı bilmiyorum kızlar yaa arıyorum arıuyorum bulamıyorum ilk girdiğim zaman hasbel kader bulup açmışım bana bir tarif edebilirmisiniz

sen aslında çok dertliymişsin gülüm. hep espirisini yaptın ama bak en sonunda döküldün. siz ikinizde sağlıklıysanız onu yapmıyolar canım malesef.
devamı neden olmuyor. neden bu kadar üstlenip herşeyi yıprattın kendini. kocişin çocuk istiyorsa yada buna ikna olduysa biraz gayret etmeli. zaman geçtikçe daha zorlaşıyor durum biliyosun

aman ya istemiyorum gamze allaha yakın bana uzak olsunlar
yeri gelirse mutlaka taşı gediğine koyarım kaçırmıyacam o kesin
ama ilgilenmek falan istemiyorum artık
ararlarsa ayıp olmasın die açıyodum ama açmayacam da artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…