- Konu Sahibi meleksimam
-
- #5.261
ayıp ya. iki canlı olmasa terbiye verilirde.. neyse bi doğursunda..
ya kesinlikle ole haklısın
bunların kuzanleri var
bizde görüşürüz nasıl ince insanlar anlatamam
bu çiftinde 5 yıldır bebekleri olmuyo
kızcağız bişekilde hamile kaldı oda karnında öldü cnm arkadaşımın
neyse geçen aramış işte bu arkadaşın eşini napıyosun falan die
oda napıyım evde bayan var temizlik yapıyo bende yatıyorum işte çok kötüyüm midem falan kötü ide
yemek falan yapamıyprum ne olcak böle bilmem demiş
arkadaşta çıkın gelin bu akşam o zman işte şunları pişirdim yeriz allah ne verdiyse
sen iki canlısın ole ayak üstü olmaz demiş
kızda yok ya nazar falan olur biz iyiyiz demiş bole
kız beni aradı anlattı nasıl kırılmış
ben bize yaptıklarında hiç bahsetmedim bile
boşver sen insanlığını yapmışsın ne demişler iyilik yap denize at balık bilmezse halik bilir derler üzülme
dedim
ama çok kırılmış benim mi nazarım değecek ya ben onun kuzenin karısıyım kardeşi sayılırım ayıp dio
al bi kaya nerene dayarsan daya yani
dur ya hemen ona kadar bir suru şey var aşılama bilmem ne
yavaş git azcık arkadaşım
suyunuda çıkar bacım. zafere giden her yol mübahtır. alacağını alınca bırakırsın peşini. o dolansın artık:)))
o zaman bugün rahatsız etmiyoruz öylemi:)
asya eren cimm katılıyorum gülümsüne. daha bunu düşünme bence. hem takibini bir yaptır bakalım. düzgün bir doktor bulalımda sana önce.
benim izmir de bir arkadaşım var. o çok memnundu doktorundan. istersen sorarım senin için
karar aldım artık yok doğsada çocuğu hayırlı olsuna gitmmeyecem birde orda onun nispetlerini çekemiyecem yanı
kaygısız aşım ağrısız başım
karar aldım artık yok doğsada çocuğu hayırlı olsuna gitmmeyecem birde orda onun nispetlerini çekemiyecem yanı
kaygısız aşım ağrısız başım
bu kadar da olmaz ya ne ayıp nazar değermiş sakınan göze çöp batar asıl ne sinir oluyorum böylelerine yaa!
tabi canım sakın. olurda konu açılırsa bile nazar olmasın diye gelmek istemedim dersin kapak olur.
valla bilmiyorum. benim kocacık keyfi isterse... bizde böyle. (keyfi isterse de dükkan kapalı ya... sırf bebiş için yani..)
koca kısmını kendi keyfine bırakma bence. ya bi alışsa gerisi gelirde.... neyse :)))
dur ya hemen ona kadar bir suru şey var aşılama bilmem ne
yavaş git azcık arkadaşım
evet saol cnm çok güzel olur valla
günaydın hanımlaaar
dün hamile bir arkadaşım beni rüyasında hamile görmüş, ne dersiniz çıkar mı bu ay
asya eren cimm katılıyorum gülümsüne. daha bunu düşünme bence. hem takibini bir yaptır bakalım. düzgün bir doktor bulalımda sana önce.
benim izmir de bir arkadaşım var. o çok memnundu doktorundan. istersen sorarım senin için
eşimde bende istikrarlı değiliz çalışma konusunda o yüzden direk konuya gireyim ben doktorda... bu kaç aydır. güya çalışıyorduk. güya.. birtek bu ay çalıştık. devamıda olmayacak biliyorum. ben 6 yıl yıprandım zaten bu mevzulardan dolayı. en sağlıklısı öyle olur heralde..
koca kısmını kendi keyfine bırakma bence. ya bi alışsa gerisi gelirde.... neyse :)))
eşimde bende istikrarlı değiliz çalışma konusunda o yüzden direk konuya gireyim ben doktorda... bu kaç aydır. güya çalışıyorduk. güya.. birtek bu ay çalıştık. devamıda olmayacak biliyorum. ben 6 yıl yıprandım zaten bu mevzulardan dolayı. en sağlıklısı öyle olur heralde..
senin konuşacağın zamanlar gelecek. sabırlı ol:)
o bebek doğsun. çok yardıma ihtiyacı olacak. sen onun için potansiyel iyilik meleğisin nasılsa. haaa işte o telefonu açtığında konuşur rahatlarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?