- Konu Sahibi meleksimam
-
- #5.281
ahh ahh gamzecim bu böyle olmayacak biz bi yüzyüze buluşalım da öyle anlatayım.. yoksa benim mevzu sayfa sayfa gider... :))
ya işte cnm bütün sıkıntı orda alışma sürecini tamalayamadan başa dönüyoruz bizler
onu bi halletsek gerisi dediğin gibi gelir
ahh ahh gamzecim bu böyle olmayacak biz bi yüzyüze buluşalım da öyle anlatayım.. yoksa benim mevzu sayfa sayfa gider... :))
aslında benim sana küçük bir sürprizim var:)))
olur hayatım ben karşıyaka tarafındayım ama. diğer tarafa gitmem imkansız gibi
sen aslında çok dertliymişsin gülüm. hep espirisini yaptın ama bak en sonunda döküldün. siz ikinizde sağlıklıysanız onu yapmıyolar canım malesef.
devamı neden olmuyor. neden bu kadar üstlenip herşeyi yıprattın kendini. kocişin çocuk istiyorsa yada buna ikna olduysa biraz gayret etmeli. zaman geçtikçe daha zorlaşıyor durum biliyosun
iyide bu tek taraflı olmuyoki canım. kocişlerde azıcık gayretli olması lazım. biz rutine bağladık valla.:)
kız o nasıl olacak sen izmirde o çorumda
beklemekten şişersin valla sen yaz ne olacak dertleşiriz taktik veririz benim kocamda seninkinde farksız
tv karşısında uyur kalır bazen üsütnü örter ben gider yatağımda yatarım bazende çocuk gibi yatağa taşırım
ikimizin aynı anda yatağa girdiği o kadar azdır ki
aslında benim sana küçük bir sürprizim var:)))
acaba nedir nedir
yoksa sen izmirdesinde bizimi yiyosun
yok canım ben tüp bebek için başvurursam vajinusmus var bende, kocamda da yatak fobisi, biz birbirimizi böyle kabul ettik .
çocuk için siz çalışın bi zahmet dicem. ne topluyorlarsa toplasınlar anam. hatta kredi çekelim. hiiiç kendimi geremem bu konuda. :)))
yerim sizi tabiii:))) yok izmir de değilim. çorum dayım .
Ama sana can dostumu göndericem.asyaerencim
kız o nasıl olacak sen izmirde o çorumda
beklemekten şişersin valla sen yaz ne olacak dertleşiriz taktik veririz benim kocamda seninkinde farksız
tv karşısında uyur kalır bazen üsütnü örter ben gider yatağımda yatarım bazende çocuk gibi yatağa taşırım
ikimizin aynı anda yatağa girdiği o kadar azdır ki
kıslar çıktım ben iyi akşamlar size:)))
şekerim sensiz olurmmu sende şişersin :))
yok canım ben tüp bebek için başvurursam vajinusmus var bende, kocamda da yatak fobisi, biz birbirimizi böyle kabul ettik .
çocuk için siz çalışın bi zahmet dicem. ne topluyorlarsa toplasınlar anam. hatta kredi çekelim. hiiiç kendimi geremem bu konuda. :)))
şimidi bi dakka surmenaj oldum yatak fobisi ne ya??????
ee siz bu ay güzel çalışıyosununz demi yani sen vajinusmusu yendin sayılır demi o zman
ya bi anlat bacım hatlar karıştı bende şimdi
kıslar çıktım ben iyi akşamlar size:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?