Ilk çocuğunu düşünenler...

ben ıkea da gördüm oda çook minik ama çok güzel döşenmiş herşey var içinde. bebiş odasını aynı oradaki gibi yapmayı planlyorum.

makina canavarı onlar:))

ya çıldırcam ya
sinirim yine tavan yaptı
şimdi eşim aradı
geçen bahsetmiştim ya bir arkadaş çiftimizden
çocuklarına bizim istediğimiz isimleri koyacak die
şimdi eşiin işyerinde bi arkadaşı evini satıyo benim adama solemiş eşimde bakalım gulumsn beğenirse neden olmasın demiş bu arkadaşta orda biz kesin alırız ide atmiş kendini yine ortalığa
eşimde ben almam abi o alsın demiş
neyse
sonra çocuk ona satmak istesem ona derdim siz gelin bakım demiş
bizde iyi bakalım falan dedik
şimdide bu arkadaş eşide yok burda bizden önce eve bakıp kesin almaya çalışıyomuş
eşimde gitmeyecez bakmayacaz bugün bole bole oldu dei
ne istiyo anlamıyorum adam resmen bizim hayatımızı yaşamaya çalışıyo ya gerizekalı sinir oldum

şahaneymiş yaa valla bizim evdeki böcekleri ben kovalıyorum kocişim hemen sığınacak bölge buluyor. :?

canım daha öncede dedim sana taklitler orjinalini yaşatır.
hiç takma. bence sen çok güzel bir ev alıp oturacaksın. oda çıldıracak hasetinden.

şahaneymiş yaa valla bizim evdeki böcekleri ben kovalıyorum kocişim hemen sığınacak bölge buluyor. :?

bir de lavabo tamiri yapması var. mutfak lavabosu tıkanmış altına yattı kaç kere dedim aşkım tıkanmış orayı sökersen yüzüne akacak diye dinlemedi. 5 dk sonra bir geldi yanima eli yüzü pislik içinde ne var ne yok akmış yüzüne. gülermisin ağlarmısın. becerikli uyuşuğum benim

canım daha öncede dedim sana taklitler orjinalini yaşatır.
hiç takma. bence sen çok güzel bir ev alıp oturacaksın. oda çıldıracak hasetinden.

ya gerizekelı sinir ediyo eşimle aynı yerde çalışıyo bide eşim soktu onu bu işe nasıl pişman adamı burnumun dibine getirdim die
geçen eşi aradı ben gidiyorum işte hamileliğim zor geçiyo
annem bakacak artık gelince görüşürüz vedalaşalım die aradım bilmem ne bıdı bıdı konuştu
iyi yolculuklar dileyip kapattım
ama ayıp ya
bu kadar olmaz
maddi durumları daha iyi çok daha iyisini alabilirler
aileleri ciddi destekçi
ee bizde tam tersi biz aileleri topluyoruz fiyatı yeri bizim için çok iyiydi
bi daha bolesi zor çıkar karşımıza
bakıp hoşumuza giderse alacaktık
hatta parayı toparlamaya bile başladık
çok bozuldum
telde eşimede soledim
artık kesin bittiler
olsem cenazeme gelmesinler dedim

haklısın gülüm de kendini yıpratıyosun bak. kaç kuruş luk insanlar için. Allah sana verir. hiç takılma. hayatından çıkardığın zaten iyi olmuş. nasıl insanlar bunlar. onların karaktersizliği sana inş çok daha iyi bir şans getirir hayalinin evini bulursun.

Bence siz bu arkadaşlarınızla görüşmeyin. o nasıl bir tavır öyle, insan başkasının müşteri olduğu şeye müşteri olur mu? Çok uygun geldiyse dersin ki arkadaş, siz beğenmezseniz bir de biz bakalım mı belki alırız falan. Adam direk pazarlık bozmaya çalışıyor

saol cnm inş.
ömrümde bole insanlarla karşılaşmadım ya
yani bu kadarını görmedim
pes artık
bencillikleri tavan yaptı
bencilllikte değil karaktersizlik
insan azcık minnet duyar
arkadaşım der sayesinde iyi bir işim var yüksek maaşım var der
kaç ay eski çalıştığı yerden maaş alamadı eşime ağladı o kadar eşimde destek çıktı şu an
bölümlerinde sayılı holdinglerden birinde çalışıyo ya adam bunun hatırına azcık diline eline sahip oluır

aynen ole olsa eyvallah
ama daha görmedik bile
evi
evi bizden önce görmek için satan çocuğu sıkıştırıp duruyomuş
hani önce biz gördük biz talip olduk misalı

canım onlar kendilerini zaten belli etmişler şimdiye kadar yaptıklarıyla. haklısın azıcık iyiliklerin altında kalmak lazım ama insan olana, insanlıktan anlayana. anlamıyosa bu yaşlarından sonra siz anlatamazsınız. bak üzme kendini böyle değersiz insalar için. gerek yok. eşin zaten pişmanmış. boşver.
Yaptığınız iyiliklerin karşılığı olarak onlar değil ama Rabbim sana hayırlı evlat versin Allahtan bekle karşılığı.
anlaştıkmı?

saol cnm ya
valla acayip bozuldum ondan bole isyana geçtim zaten
herkesi kendin gibi sanmayacaksın kesin olan bu

saol cnm ya
valla acayip bozuldum ondan bole isyana geçtim zaten
herkesi kendin gibi sanmayacaksın kesin olan bu

ee tabi hayatım. ha insan dönüp bakınca emeklerine üzlüyor ama naparsın her zaman sütü temiz çıkmıyo karşımıza.
hepimizin şu dönem de sağlam dostlara ihtiyacı var. o da işte zaman ve emek istiyor. bilemiyoruz ki ne mal olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…