- Konu Sahibi meleksimam
-
- #5.221
2gün oluyor test yapalı
evet bende çok beğendiğim için paylaştım
zeten bebeğim olursa kesin krallara layık bir bebek odası olacak orası ayrı
ama yatak odamada küçük bir beşik almayı düşünüyodum ama bu daha hoşuma gitti üstelik orjinal bi şeye benziyo
aman aynı benim kocamda sözde makine muhendisi
ama tamirat sıfır biz öğrenci iken merdaneli bir makine var dı bozuldu bu öktü heryerini sözde tamir ediyo
sonra oldu dedi başladı parçaları monteye
birsürü parça kaldı
diyoki
mühendislik hatası
parça artıı bunlara gerek yok dedi
ve makine bi daha hiç çalışmadı
tamiri çağırdık naptınız ablaya buna bu tamir olur mu dedi sen düşün artık
ben ıkea da gördüm oda çook minik ama çok güzel döşenmiş herşey var içinde. bebiş odasını aynı oradaki gibi yapmayı planlyorum.
kızlar size bişey anlatayım. biraz kafamız dağılsın. akşam eve 1 tane sinek girmiş.
eşime dedimki. aşkım ben sinekten çok tiksiniyorum biliyosun onu sen çıkarırmısın.
tabi dedi.
sineği wc ye kıstırdı.( ama dakikalarca kovaladı tabi) önde küçücük sinek arkada benim 1,80 lik kocişkom.
wc ye sular kesilirse diye emaneten koyduğum içi dolu 10 lt lik damacana yı eline almış sineğin üstüne su serpmeye çalışıyo. neyse sesimi çıkarmadım.
az sonra bir feryat koptu. sinek wc nin tavandaki lambanın yanına konmuş. benim kocişkomda o lambaya doğru suyu serpmiş.
Sonuç= ıslak sersemlemiş bir koca. wc içinde dalga geçerek uçuşan bir sinek. burada ıslanması gereken sanırım sinekti hayatım dedim. oda bana zaten buz gibisuyu yedim istersen bu konu aramızda kalsın. sen şimdi bu maskaralığımı k.k daki arkadaşlarına anlatırsın dedi.
anlatcam tabi :)))))
ben ıkea da gördüm oda çook minik ama çok güzel döşenmiş herşey var içinde. bebiş odasını aynı oradaki gibi yapmayı planlyorum.
ya çıldırcam ya
sinirim yine tavan yaptı
şimdi eşim aradı
geçen bahsetmiştim ya bir arkadaş çiftimizden
çocuklarına bizim istediğimiz isimleri koyacak die
şimdi eşiin işyerinde bi arkadaşı evini satıyo benim adama solemiş eşimde bakalım gulumsn beğenirse neden olmasın demiş bu arkadaşta orda biz kesin alırız ide atmiş kendini yine ortalığa
eşimde ben almam abi o alsın demiş
neyse
sonra çocuk ona satmak istesem ona derdim siz gelin bakım demiş
bizde iyi bakalım falan dedik
şimdide bu arkadaş eşide yok burda bizden önce eve bakıp kesin almaya çalışıyomuş
eşimde gitmeyecez bakmayacaz bugün bole bole oldu dei
ne istiyo anlamıyorum adam resmen bizim hayatımızı yaşamaya çalışıyo ya gerizekalı sinir oldum
şahaneymiş yaavalla bizim evdeki böcekleri ben kovalıyorum kocişim hemen sığınacak bölge buluyor. :?
canım daha öncede dedim sana taklitler orjinalini yaşatır.
hiç takma. bence sen çok güzel bir ev alıp oturacaksın. oda çıldıracak hasetinden.
ya gerizekelı sinir ediyo eşimle aynı yerde çalışıyo bide eşim soktu onu bu işe nasıl pişman adamı burnumun dibine getirdim die
geçen eşi aradı ben gidiyorum işte hamileliğim zor geçiyo
annem bakacak artık gelince görüşürüz vedalaşalım die aradım bilmem ne bıdı bıdı konuştu
iyi yolculuklar dileyip kapattım
ama ayıp ya
bu kadar olmaz
maddi durumları daha iyi çok daha iyisini alabilirler
aileleri ciddi destekçi
ee bizde tam tersi biz aileleri topluyoruz fiyatı yeri bizim için çok iyiydi
bi daha bolesi zor çıkar karşımıza
bakıp hoşumuza giderse alacaktık
hatta parayı toparlamaya bile başladık
çok bozuldum
telde eşimede soledim
artık kesin bittiler
olsem cenazeme gelmesinler dedim
Bence siz bu arkadaşlarınızla görüşmeyin. o nasıl bir tavır öyle, insan başkasının müşteri olduğu şeye müşteri olur mu? Çok uygun geldiyse dersin ki arkadaş, siz beğenmezseniz bir de biz bakalım mı belki alırız falan. Adam direk pazarlık bozmaya çalışıyorya çıldırcam ya
sinirim yine tavan yaptı
şimdi eşim aradı
geçen bahsetmiştim ya bir arkadaş çiftimizden
çocuklarına bizim istediğimiz isimleri koyacak die
şimdi eşiin işyerinde bi arkadaşı evini satıyo benim adama solemiş eşimde bakalım gulumsn beğenirse neden olmasın demiş bu arkadaşta orda biz kesin alırız ide atmiş kendini yine ortalığa
eşimde ben almam abi o alsın demiş
neyse
sonra çocuk ona satmak istesem ona derdim siz gelin bakım demiş
bizde iyi bakalım falan dedik
şimdide bu arkadaş eşide yok burda bizden önce eve bakıp kesin almaya çalışıyomuş
eşimde gitmeyecez bakmayacaz bugün bole bole oldu dei
ne istiyo anlamıyorum adam resmen bizim hayatımızı yaşamaya çalışıyo ya gerizekalı sinir oldum
haklısın gülüm de kendini yıpratıyosun bak. kaç kuruş luk insanlar için. Allah sana verir. hiç takılma. hayatından çıkardığın zaten iyi olmuş. nasıl insanlar bunlar. onların karaktersizliği sana inş çok daha iyi bir şans getirir hayalinin evini bulursun.
Bence siz bu arkadaşlarınızla görüşmeyin. o nasıl bir tavır öyle, insan başkasının müşteri olduğu şeye müşteri olur mu? Çok uygun geldiyse dersin ki arkadaş, siz beğenmezseniz bir de biz bakalım mı belki alırız falan. Adam direk pazarlık bozmaya çalışıyor
saol cnm inş.
ömrümde bole insanlarla karşılaşmadım ya
yani bu kadarını görmedim
pes artık
bencillikleri tavan yaptı
bencilllikte değil karaktersizlik
insan azcık minnet duyar
arkadaşım der sayesinde iyi bir işim var yüksek maaşım var der
kaç ay eski çalıştığı yerden maaş alamadı eşime ağladı o kadar eşimde destek çıktı şu an
bölümlerinde sayılı holdinglerden birinde çalışıyo ya adam bunun hatırına azcık diline eline sahip oluır
canım onlar kendilerini zaten belli etmişler şimdiye kadar yaptıklarıyla. haklısın azıcık iyiliklerin altında kalmak lazım ama insan olana, insanlıktan anlayana. anlamıyosa bu yaşlarından sonra siz anlatamazsınız. bak üzme kendini böyle değersiz insalar için. gerek yok. eşin zaten pişmanmış. boşver.
Yaptığınız iyiliklerin karşılığı olarak onlar değil ama Rabbim sana hayırlı evlat versin Allahtan bekle karşılığı.
anlaştıkmı?
saol cnm ya
valla acayip bozuldum ondan bole isyana geçtim zaten
herkesi kendin gibi sanmayacaksın kesin olan bu
yok bacım siz çalışkansınız biz tembeliz biraz asya ile ole 15 günde bir falan napalım
ole 2 günde 3 günde bir olunca bizimde ayarlar bozuluyo
iyi yükledinmi bacım.:)))))
ben diyeyim 15 gün sende 30 ... öyle yani.. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?