- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #5.321
izmir karşıyakada yaşıyor hayatım.
2 yıl oldu buradan gideli.
dünyalara değişmem onun güzel yüreğini.
bugün bahsettim senden. hemen adres ver gideyim. senin değer verdiğin insanı hemen tanıyım dedi.
ne güzel ya çok sevinidim senin adına
kızlaaarrr aranızda yumurtaları kucuk olanlar varmııı
kıyamamm.. bir pazar buluşalım müsait olursaben bitek pazar sokağa çıkabilirim diğer günler işyeride prangalıyım ne yazıkki...
bence asyayı değilde kocasını dövelim sen ne üzüp duruyosun bu kızı die
bnm bu ay basıma geldı bu gecıkmem olunca anladık daha once hıc boyle bısey demıyolardı cok ıı durumda dolardı neden oldu anlamadımyumurtayı iğneyle büyütüyolar.. ve benm az yumurtam vardı(
kızlaaarrr aranızda yumurtaları kucuk olanlar varmııı
asya bu yorumu beğendi... :))
İyi akşamlar kızlar
Gamze senin için hayırlısı ne ise o olsun, doktordan gelince buraya yazmayı unutma
işyerine de gelebilir sen istersen. haber bekliyor benden canım
asya bu yorumu beğendi... :))
bnm 9uncu ayım bu ay hamıle kalamıormm sureklı kontrollerımı de yaptırdım hormonlarım falan hepsı cok normal...bu ay baktı yumurtalarıma bu durum dezavantaj ddi tam olarak bıseyde demedı esımden tahlıl ıstedıler ona gore ılac baslayabılırız falan dedı anlamadım hıcbısey...benim normale göre çok daha büyük hayatım. 2 katı kadar. senin küçükmü. gebeliğe engelmiki
başımın üstünde yeri var ama telefonler hiç susmaz burda ilgisizlik gibi olur. ondan pazar buluşabilirsiz dedim. Karşıyakanın neresinde peki biliyormusun?
ama ole değilmi senlik değilki olay tamamen kocanda sıkıntı o yüzden yani
onu tam bilemiyorum hayatım. tamam o halde ben bir şekilde sizi görüştürürüm. ok
bnm 9uncu ayım bu ay hamıle kalamıormm sureklı kontrollerımı de yaptırdım hormonlarım falan hepsı cok normal...bu ay baktı yumurtalarıma bu durum dezavantaj ddi tam olarak bıseyde demedı esımden tahlıl ıstedıler ona gore ılac baslayabılırız falan dedı anlamadım hıcbısey...
dövelim mi asya? he de basalım tükanı
onu tam bilemiyorum hayatım. tamam o halde ben bir şekilde sizi görüştürürüm. ok
yok kız tükkanda ben varım. o yok dışarda. beni basabilrisiniz ama :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?