Ilk çocuğunu düşünenler...

kıyamamm.. bir pazar buluşalım müsait olursa ben bitek pazar sokağa çıkabilirim diğer günler işyeride prangalıyım ne yazıkki...

yumurtayı iğneyle büyütüyolar.. ve benm az yumurtam vardı (
bnm bu ay basıma geldı bu gecıkmem olunca anladık daha once hıc boyle bısey demıyolardı cok ıı durumda dolardı neden oldu anlamadımregl donemımde bakıldı 4mm dedı ıkı yumurtam varmıs bu durumda ıgneylemı buyutuluo sadece???kendı kendıne buyumezmı acaba

İyi akşamlar kızlar
Gamze senin için hayırlısı ne ise o olsun, doktordan gelince buraya yazmayı unutma

benim normale göre çok daha büyük hayatım. 2 katı kadar. senin küçükmü. gebeliğe engelmiki
bnm 9uncu ayım bu ay hamıle kalamıormm sureklı kontrollerımı de yaptırdım hormonlarım falan hepsı cok normal...bu ay baktı yumurtalarıma bu durum dezavantaj ddi tam olarak bıseyde demedı esımden tahlıl ıstedıler ona gore ılac baslayabılırız falan dedı anlamadım hıcbısey...

hiç tedirgin olma hayatım. vereceği bir ilaç onu halleder. eşininde sonuçları iyi çıkarsa tam olur. bak ben kanser atlattım. umudunu yitirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…