Ilk çocuğunu düşünenler...

ben iteklerim iteklerim uyanmaz. doğrulup tam gidecekken nereye der.. :? bu adam benim sınırımı ölçmeye çalışıyor bence...

yine sen giderken uyanıyomuş benimki aynen devam uyanmaz kalkarım evde gezerim sigara içerim bişeyler yerim tv izlerim sonrada salonda uyrum sabah ben kaldırdığım için o hiç bişeyi farketmez
uyanır öper ole sevmeyi seviyo hani
kahvaltısını yapar gider ruhu duymaz yani

benimki azıcık ayrılsam yanından başlar oturduğu yerde kuşuuum diye bağırmaya. bende hemen cik cik diyerek giderim yanına:)

ben sadece yataktan kalkmıyorum ama... daha bunun ertesi günü tirbi filan var. ertesi gününü kurtarmak adına anında müdehale ediyor bizimki... :))

benimki azıcık ayrılsam yanından başlar oturduğu yerde kuşuuum diye bağırmaya. bende hemen cik cik diyerek giderim yanına:)

ya bu kadar kocamı deşifre etmek ne kadar doğru bilmiyorum ama
bana sürekli isimler takıyo
laylon kız dio mesala ince çorap giydiğim için
iri göz dio
hacım ortak falan der arada
son günlerde pisicik die seviyo ya beni uyuz oluyorum
dünde yumurta haşlamıştım kahvaltıya yiyorum işte yumurtaç napıyo dedi
bende zekandan gerçekten kuşku duyuyorum artık dedim
bu son nokta oldu

ben de kıvırcığım diye kocacım kuzuuum diye sesleniyor. ama sanırım "meee"leyerek gitmek "cik cik"teki romantik etkiyi yaratmaz

seni çok seviyo ne diyeceğini bilemiyo:)))

benim eşim de çok yapar böyle şeyleri yaa, kendilerince bir espri anlayışları var sanıyorum

benim eşim de çok yapar böyle şeyleri yaa, kendilerince bir espri anlayışları var sanıyorum

bi gün canım dedim canımı ye dedi.
aşkım dedim aşkımı ye dedi.
neyse oda bana fıstığım dedi. bende fıstığımı ye dedim .:)
o arada annem geldi kadın kıpkırmızı olmuştu. fıstık ye falan deyince yanlış anlaşıldık sanırım

Son düzenleme:
galiba bilemiyorum cnm
millet cnm bitanem aşkım falan der ya yumurtaç ne yani attı gitti işte salladı bi tarafından

kahkül kestirim, şişşt kahkül naapıyosun? diye laf atar, gözümde güneş gözlüğü varsa gözlük der aklıma gelmeyen bir sürü saçmalık işte...orkid naber bile demişliği vardır... onlarda bu şekil işte ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…