Ilk çocuğunu düşünenler...

iyidir hayatım sen nasılsın?

çok iyi değilim cnm
bebek olayını kapattım artık
kesinlşkle istemiyorum
bugün hap almaya gidecem eczaneye
şimdi istemiyorum ya tutar falan önlemimi alıyım die düşünüyorum
ben bu adama bebek falan doğurmayacam bole sap sap yaşasın

dur hemen öyle deme ya.. biraz rahatla, bi sakin ol hayatım. noldu bi anlat önce?

dur hemen öyle deme ya.. biraz rahatla, bi sakin ol hayatım. noldu bi anlat önce?

normalde bu salı spermegrom için doktora gidecekti ben de onun sonuçlarınıda alıp kadın doğumcuya gidecektim
plan buydu
dün çok yoruldum burda size yazarken bi yandanda deli gibi iş yetiştiriyodum neyse akşam geldi aldı beni
neyin var dedi bende çok yorucu br gündü dedim anlattım işte
neyse annesine gittik yemek falan yedik
kardeşi geldi onu aldık derken saat 11,30 oldu eve geldik
yattım ben
geldi yanıma sırnaştı falan çok yorugunun die red ettim
dünden sabıkalı ya gece beni ole bıraktı gitti tavır ypıyorum sandı
ama ben gerçkten yorgundum
işte sinirlendi bağırdı bana saat 12 ya
bende kovdum odadan
salonda çok sevdiğim bir dostumdan hediye gelen çiçekli bir vazo var onu kırdı
şangırtısına gittim paramparça olmuş

baktım yarın gelse göremezse ne diyicaz ayıp değil mi dedim
daha da alevlendi
bebek bebek die rutine bağlanmış bu olay istemiyomuş bunaltıyomuşum falan hep aynı şeyler tescid pilavı gibi hep aynı şeyleri söylüyo
bende eve haklısın çok bunalttığım için 1 yılda gittin doktora dedim
yanı dünden de gerginlik olunca büyüdü
bende sorun bu mu bitti artık
sana çocuk falan yok
gömdüm gitti dedim bu defteri sonsuza kadar kapattım dedim üstüme gelme seninde defterini dürerüm deidm
sabahta sabahın korunde işe geldim arıyo şimdi açmıyorum
ne için uğraşacam takdir mi ediyo
ben kadın olarak her işimi yapıyorum
kölemiyim bn
bitti benim için bu olay
bole de gittiği yere kadar

Hayatım belliki sende o da çok yorulmuşsunuz. Tamam, çocuk için biraz ara verin böyle stresle olacağı varsa da olmaz. bak aynı haldeyiz biliyorsun. ama hemen pes etme,
tamamen çıkaracak değilsin tabi öyle yaparsan da daha mutsuz olacaksın. bir iki ay çocuğu gündeme hiç getirme, o da getirmeyecektir. biraz durulsun sonra çok harap etmeden kendini sakı kafa ile plan yaparsınız. biraz nefes alın hayatım. güzel bişeyler yapın birlikte. sizde senelerdir birliktesiniz.

zaten bütün hatır olayıda o yoksa dün kapıyı çeker giderdim inan
bide gitsem nereye gidecem anamın evine babam hasta kaldıramaz bu olayı
ama çok yoruldum
belki şu an çok sinirlitim ondan ama dün gece son nokta oldu artık
gel desen gelmez
iki gün üst üste birlikte olduğumuzu hiç bilmem
dün beni yatakta p.ç gibi bıraktı gitti
ve gene geliyo gece ama istemiyorum ya bende istemeyebilirim yanı bunu kabul edemedi olay çıkardı red edildiği için
ee o hep beni red ediyo bendeki kadınlık gururunu yel alıp götüreli çok oldu ben hiç olay çıkarmadım
ama suçlu yine ben ilan edildim
30 yaşında eşek kadar adam neler yapıyo ya
bide sabh sabah pantolunun ütüleyim yataga bırakıpta çıktım
salağım ben koca bir salak

Seni inan ki çok iyi anlıyorum. ama sinirle kalkma öyle. bazen bende hıncımı çıkarmak için kalkıp pılımı pırtımı topluyorum. sonra biraz sakinleyince bende gitmek istemiyorum. biz seviyoruz onları. sende seviyorsun. bak dünde ben senin halindeydim. Lanet olsun dedim. ama bizimki sabahın köründe bana rüyasında benim hamile olduğumu heyecanla anlatıyordu. dün nasıl bugün nasıl. bence biraz sakinle bir süre çocuk deme sende.

yok demeyecem cnm zaten
ya abartıyo
sabahtan beri düşünüyorum gerçekten çok mu buanlttım acaba die
durumu öğrendiğimiz zamanlar biraz hadi gidelim hemen baktıralım falan dedim ama sonra kestim sesimi
bişey demedim
çünkü çok krıcı oluyo kavaglar
ben kendim uğraştım sadece burdan yada birilerinde bişey duyunca şöle bişey var denemek istermisin dedim ama hiç bir zman israr etmedim
sonuçta ben suçluyum
aslında kırgınım
çok odaklanmadım hiç bi zman ama ole doktora gidince umutlanmıştım bıraz
bunun kırıklığı bunlar neyse ya boşver salla sen neler yapıyosun nasıldı akşam aranız
düzeldi demi biraz

dün yine çok geç çıktık işten, eve gidip uyuduk hemen. aramız kötü değil sadece bebek konusunda çıkmazdayız. onun dışında bozuk değiliz yani... bilemiyorum ki.. sabahta çok çelişkili konuştu bana bir ister bi emin değil bende zamana bırakalım bu işi dedim.... doğrusu öyle olacak heralde.. ama kararsızım hap kullanmakla kullanmamak arasında... bu ay sonuna karar verecem bende.. hap kullanırsam yine zorlaşacak işler bilemedim..
siz bence biraz plan yapın, haftasonu kahvaltı yada sinema.. bi yemek.. bişeyler yapın. ama içinde bebek mevzusu olmasın. o açarsada biraz sakinleyelim tekrar konuşuruz dersin olmazsa. siz çok bunalmışsınız. yormayın biraz dinlenin.

ole cnm onu bilmem ama ben yoruldum
bi yandanda ona ders vermek istiyorum
bişeylerin onun istediğinde olmaması gerektiğini
evliliğin tek kişilk bir oyun olmadığını anlamalı ama şu an inan hiç sağlıklı düşünmüyorum

canım ona bişeyleri kanıtlama çaban şuan herşeyi daha olumsuz etkileyecek. Bence onun seni anlaması için biraz daha bekle. Biraz zamana bırak.

canım ona bişeyleri kanıtlama çaban şuan herşeyi daha olumsuz etkileyecek. Bence onun seni anlaması için biraz daha bekle. Biraz zamana bırak.

az önce gamze aradı baya konuştuk
senden gitmiş haberler yaramaz seni
sabah ofise gelince herkesi bi elden geçirdim şu ana çocuklar bana bişey sormaya korkuyo
işinizi doğru yapın bulaştırmayın kendinize beni dedim
sıkıldım sizin arkanızı toplamaktan mesai bitmeden şunlar şunlar bitecek dedim
hepsi mum gibi
bişyler soracaklar korkularından soramıyolar yazık ya
benim herifin hırsı onlardan çıktı
şoka girdiler beni ilk defa böle görüyolr

ben biraz esneğimdir
mesai 8,30 başlar ama bunlar 9 gibi gelir
sorumluklarıda bende pzt kerkes 8,30 masasının başında olacak iyi niyetimi kullanmayın falan die baya arttırdım şunların bi gönlünü alıyım cnm ben

:)) Gamze aradı konuştuk, senden bahsettim işler yoğun bugün arayamıyorum yazmıyorum doğru düzgün dedim bi arayayım dedi :) bende fırçaladım valla sinirden :? arıyorum açmııyorlar ceplerini...

:)) Gamze aradı konuştuk, senden bahsettim işler yoğun bugün arayamıyorum yazmıyorum doğru düzgün dedim bi arayayım dedi :) bende fırçaladım valla sinirden :? arıyorum açmııyorlar ceplerini...

ya ben çok yüklenmezdim normalde işler bitince atarlar konrol edrim düzeltirim yanlışlarını sölerim ama bugün tersime geldi
bi kaç kerede bu geç gelmeden dolayı uyardım patron sizin yüzünüzden bna kızıyo dedim ama yok
bugün hepsini dizdim valla boncuk gibi

Kaç kişiyi ipe dizdin bakim :) boncuk niyetine... valla benimde en uyuz olduğum şey aradığımda şu telefonun açılmaması. Ulaşmam gerekiyor acil, ama telefonu açan yok.
deliriyorum öyle olunca.
Gamzenin sonuçlar p.tesi çıkacakmış bu arada doktor bişey dememiş. iyi olmuş aslında netleşmeden konuşamaması. hayırlısı olur inşallah.

valla cnm bizim ofiz biraz büyük ihalesi muhasebesi plan projesi falan ayrı birimlerden oluşuyo
ben plan proje kısmındayım yurt dışı işler falan olduğu için yabancı uyruklu calışnalrımızda var diğer birimleri tam hatırlamıyprum ama benim proje bölümünde 22 kişi çalışırouz biz
bunların 20 kişisinden sorumluyum bir abimiz var 40 yaşlarında aslında o hepimizden sorumlu ama biraz sıkıntıları var pek ii değil onun dışında top bende
en kıdemlileri benim 20sinide dizdim ipe
ama biraz da iyi oldu bu ara çok gevşediler
evet bende konuştum oleymiş cnm hayırlısı ya inş. iyi sonuçalanır bu süreç

sabah işe yürüyerek geldik eşimle gelirken bana rüyasını anlattı, anlattıktan sonra da bebek konusu yeniden gindeme geldi..
oda işin içinden çıkmıyor. bende bu sene olmazsa seneye hiç olmaz dedim. bizim bi eleman askere gidecek gelecek kış daha zor olacak yani..
e böylece kafadan 2 sene daha geçiyor...
Onunda kafa allak bullak. bi olsun mecbur bulacaz çare diyor, bi olursa çok bunalacaz kabul ediyorsan diyor, bi öyle diyor bi böyle..
bende sen erkeksin böyle değişken olabilmen kolay ama benim annelik fikri aklımda yoktu koşullandırmıştım kendimi karar verince ısınmaya alışmaya çalıştım,
şimdide ısınmışken yine soğumaya mı çalışayım çok yıruyor bu beni dedim..
is top oynadık yani sabah sabah :)) top bi onda bi bende.. sonunda ikimizde topu bıraktık kaçtık galiba.. (iş yerine vardık çünkü..) :?

ama kıyamam rüyasında ben ona süpriz yapıyormuşum güllümsün :)) gel bak karnıma dinle diyormuşum oda eğilim kulağını dayıyormuş ses duyuyormuş.. :)
belkide korkuyor itifar edemiyor. anlamadım ben bu adamı ya? ne zor iş be, bide kadınlara karmaşık derler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…