- Konu Sahibi meleksimam
-
- #5.621
Allah bir daha yaşatmasın canım.
ters etki yapmış be can cazım
ne bileyim 3d olsa hak verecem de... :))) yok yok bu adam babalığa hazır değil ben anladım... güllümsün bişey soracam, çok benziyormuşya bizim adamlar. seninkide böyle en kötü tartıştığınız zamanlarda yada sen ağlarken uyuyormu? benim ki 15 sn için horluyor. işte bu yüzden terk ediyorum yatağı.
hele bir kere hiç unutmama, ben yine mağlum nedenlerden gururum incinmiş yatakta konuşuken ağlaya ağlaya... bir baktım horlama sesi geldi. işte o an katil olmadım ya.... daha da olmam!
ne bileyim 3d olsa hak verecem de... :))) yok yok bu adam babalığa hazır değil ben anladım... güllümsün bişey soracam, çok benziyormuşya bizim adamlar. seninkide böyle en kötü tartıştığınız zamanlarda yada sen ağlarken uyuyormu? benim ki 15 sn için horluyor. işte bu yüzden terk ediyorum yatağı.
hele bir kere hiç unutmama, ben yine mağlum nedenlerden gururum incinmiş yatakta konuşuken ağlaya ağlaya... bir baktım horlama sesi geldi. işte o an katil olmadım ya.... daha da olmam!
:)))))
seninkde mi horluyo. bende sadece benim başımda var sandım. ( konumuzu değiştirelim gülümsün de kötü oluyor)
yok cnm az önce böğüre böğüre ağlayıp geldim
şimdi iyiyim
yok cnm az önce böğüre böğüre ağlayıp geldim
şimdi iyiyim
evet fark ettim canım. başka kötü yönlere çekeyim dedimen azından bu alanda espiri yapabiliyoruz..
Allah şifa versin bir daha yaşatmasıncnm allah kimselere lazım etmesin ama
sevdiklerine bişey olunca deliktede olsa çareyi çıkarmak için paralıyosun kendini
ilk önce aylarca bacakları için babamın doktor aradık hüseyin hocayı bulduk oncelerinde gitğimizi doktoğumuz parayı saymıyorum sonra kalp çıktı
hiç kimse ameliyat etmedi masada kalır brakın dedi nasıl bırakırım babamı ölümün eline
nasıl beklerim bunu aradım aradım
prof.dr ahmet alpman, prof.dr.mehmet emin korkmaz ve en son kıymetli hocam doç.dr haldun karagöz sayesinde çalışan kalbe by.pass yaptılar ve bana sadece babamı değil dünymı verdiler
bilincini yerine getiren ufuk hocama
onca kolonokopiden sonra babamı hayat tekrar dondüren prof.dr ethem geçim ve op.dr oğuz aydın hocalarım bana ve babama ikinci baharı yaşattılar
hepsi bir yerde bu doktorların iğneyle kuyu kazmaktan frksızdı benimkisi ama allaında izniyle
sağlımızı vediler bize
sayısız ameliyat sayısız yoğun bakım günleri ve çok şükür toplama bilgisayar misalı topladılar babamı allah hepsinden razı olsun
sizlerdende yanımda olduğununz ve dertlerim paylatığınınz için
kopçalar koptu yine hayırlısı
yok uyumuyo direk odaı yada evi terk ediyo
cır cır böceği herşeye ağlıyosun dio bide beni ole sap gibi bırakıp gidio
gülüm. afedersin. derdini açtım seninde.
hadi başlayalım o zaman. mandal denedin mi? :))))
seni kocayı bi törpüleyelim diyorum??? :?
:)))) anaaaa benim şaşkında yapar valla. gittiği yerde çocuğu unutur :)))
geçenlerde üst kattaki komşunun bebeği ağladı hastaydı heralde ama sabaha kadar uyutmadı bizi. benim kociş hem uyuyo hemde şunun fişini çekseler diyo
yok daha kesin çözüm buldum. :)))
seni kocayı bi törpüleyelim diyorum??? :?
:)))) anaaaa benim şaşkında yapar valla. gittiği yerde çocuğu unutur :)))
geçenlerde üst kattaki komşunun bebeği ağladı hastaydı heralde ama sabaha kadar uyutmadı bizi. benim kociş hem uyuyo hemde şunun fişini çekseler diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?