Ilk çocuğunu düşünenler...

ters etki yapmış be can cazım

ne bileyim 3d olsa hak verecem de... :))) yok yok bu adam babalığa hazır değil ben anladım... güllümsün bişey soracam, çok benziyormuşya bizim adamlar. seninkide böyle en kötü tartıştığınız zamanlarda yada sen ağlarken uyuyormu? benim ki 15 sn için horluyor. işte bu yüzden terk ediyorum yatağı.
hele bir kere hiç unutmama, ben yine mağlum nedenlerden gururum incinmiş yatakta konuşuken ağlaya ağlaya... bir baktım horlama sesi geldi. işte o an katil olmadım ya.... daha da olmam!

:)))))
seninkde mi horluyo. bende sadece benim başımda var sandım. ( konumuzu değiştirelim gülümsün de kötü oluyor)

yok uyumuyo direk odaı yada evi terk ediyo
cır cır böceği herşeye ağlıyosun dio bide beni ole sap gibi bırakıp gidio

Allah şifa versin bir daha yaşatmasın

Eki Görüntüle 525246

gamze bak babalar bebeklere böle bakıyomuş
aman bacım dikkat et

:)))) anaaaa benim şaşkında yapar valla. gittiği yerde çocuğu unutur :)))
geçenlerde üst kattaki komşunun bebeği ağladı hastaydı heralde ama sabaha kadar uyutmadı bizi. benim kociş hem uyuyo hemde şunun fişini çekseler diyo

yaw bir adamım hiç mi bişey uykusunu kaçırmaz yaw? anlamadım vallahi. hem üstüne horluyor, hemde bacaklarını benim bölgeme kadar uzatıyor. sabaha kadar cenin pozisyonunda uyumaktan şeklim bozuluyor ya. ikea dan kanepe almıştık neyseki yatak odasındaki yatak kadar büyük oluyor, süngeri de gıcır... ohhh gelde yatma serbet serbet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…