- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #6.281
günaydın canım benim. olsun 1 e ne kaldı :)))
bekleriz burada sabırla.
sen nasılsın hayatım.
valla iyiyim sanırım heyecan dışında :? ama en azından şu hamilemiyim psikolojisinden kurtulurum.
kızlar bide sürekli belimde bir ağrı var. gece de ağrıdı ve rahimin içini sanki kazıyorlardı. ya hastanmaya hazırlanıyorum yada.... ay saat 1 olsun! :))
inşallah tatlım. şimdi 4 gözle beklensin cuma günü:)) güllümsün duymasın şimdi de cumaya sabırsızlanıyosun der.bu arada nerde kaldı bu kızlar bugün?
hayırlısıyla olsun hayatım. :)))
valla kendi sonuçlarımı bu kadar heyecanla beklememiştim. :)) sen sakin ol ama ben heyecan yaparım senin yerine
öğrenir öğrenmez yazacağım :)
:)))
ben haber verdim bile:))) mesaj attım asya ve gülümsüne.
dayanamadım napiyiiimm
inanmıyorum yaa kızım ne tatlısın böyle sen:))
öğrenir öğrenmez yazacağım :)
bir tanedir.. :)
ben okadar stres yapmışımki sms anlamadım bile :)) heralde sms yanlış geldi dedim. sonra kan verirken bir daha okudum jeton düştü :))
kocam düne ertelenmişti spermegrom testi ama gitmedi malum ondan tripteyim zaten
ama sabah sabah yeniden umut oldum bana soğan suyu
rabbim sizlerin duasuyla bana da verecek elbet bir gün
iyi ki varsınız
tamam gülüm. bak soğansuyu hcg 10 un üzerinde çıkar inş dedi senin için.
1 de alacakmışsın sonucu bekleyip göreceğiz.aslında bir yandanda kendimi istemedn kaptırmış gibiyim. sanki hamilemiş gibi yaşıyorum. öğrenirsem belkide negetif bile olsa normale dönerim diye düşündüm. er yada geç negatifse bir üzüntü olacak galiba..
Hadi gözün aydınkızlar 5.21 çıktı hcg. 5in üstü pozitifmiş ama belli olmazmış cuma tekrarını istedi dr. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. dua edin nolur. çıkıyorum şimdi size haber vereyim diye girdim iyi akşamlar...
tahlili nerede yaptırdın canım merak ettim.
Günaydın herkese
1 de alacakmışsın sonucu bekleyip göreceğiz.
Hadi gözün aydın. Erken öğrenmek neden sıkıntı anladın mı şimdi. 2 gün sonra yine ölçtürürsün ama sanırım birkaç kez takibat içim ölçtürmen gerekecek.
bi gittim asya gelmiş
hoş geldin
az kaldı 1'E zaten
bekleriz hep beraber
çıkar inş. ya
canım özelde yaptırdım. doktorun olduğu yerde. 61 tl ücret aldılar fark mı bu dedim, hayır doktora görünecekseniz farklı dedi. bende istemiyorum özel olsun dedim..
aman iştahım kaçmasın :))
Günaydın herkese
1 de alacakmışsın sonucu bekleyip göreceğiz.
Hadi gözün aydın. Erken öğrenmek neden sıkıntı anladın mı şimdi. 2 gün sonra yine ölçtürürsün ama sanırım birkaç kez takibat içim ölçtürmen gerekecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?