Ilk çocuğunu düşünenler...

günaydın canım benim. olsun 1 e ne kaldı :)))
bekleriz burada sabırla.
sen nasılsın hayatım.

valla iyiyim sanırım heyecan dışında :? ama en azından şu hamilemiyim psikolojisinden kurtulurum.
kızlar bide sürekli belimde bir ağrı var. gece de ağrıdı ve rahimin içini sanki kazıyorlardı. ya hastanmaya hazırlanıyorum yada.... ay saat 1 olsun! :))

hayırlısıyla olsun hayatım. :)))
valla kendi sonuçlarımı bu kadar heyecanla beklememiştim. :)) sen sakin ol ama ben heyecan yaparım senin yerine

inşallah tatlım. şimdi 4 gözle beklensin cuma günü:)) güllümsün duymasın şimdi de cumaya sabırsızlanıyosun der. bu arada nerde kaldı bu kızlar bugün?

canıımm hayırlısı olsun.. çok sevindim. sağlıkla hamiş ol inşallah.. :)

Günaydın herkese

1 de alacakmışsın sonucu bekleyip göreceğiz.

Hadi gözün aydın . Erken öğrenmek neden sıkıntı anladın mı şimdi. 2 gün sonra yine ölçtürürsün ama sanırım birkaç kez takibat içim ölçtürmen gerekecek.

tahlili nerede yaptırdın canım merak ettim.

canım özelde yaptırdım. doktorun olduğu yerde. 61 tl ücret aldılar fark mı bu dedim, hayır doktora görünecekseniz farklı dedi. bende istemiyorum özel olsun dedim..
aman iştahım kaçmasın :))

günaydın canım.
akşam senin için güzel geçmişti umarım.
erken ölçtürmek aslında iyi bir bakıma ona göre stres yapıyoruz:)

canım özelde yaptırdım. doktorun olduğu yerde. 61 tl ücret aldılar fark mı bu dedim, hayır doktora görünecekseniz farklı dedi. bende istemiyorum özel olsun dedim..
aman iştahım kaçmasın :))

iyi yapmışsın gülüm. sonuç çıksın senin o canını sıkan doktorun gözüne sokarız:)))

evet canım, 1 gibi çıkıyormuş. kan sırası beklerken neredeyse bayılıyordum ya.. heyecandan nevrim döndü.. :)) gözlerim karardı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…