- Konu Sahibi meleksimam
-
- #6.301
evet canım, 1 gibi çıkıyormuş. kan sırası beklerken neredeyse bayılıyordum ya.. heyecandan nevrim döndü.. :)) gözlerim karardı...
Akşam çok güzeldi. Beraber yemek yedik, uzun uzun yürüdük kol kola. Eve gidince de sarılıp tv izledik. Fan fin hala yasak olduğu için icraat olamadı ama bu da güzelgünaydın canım.
akşam senin için güzel geçmişti umarım.
erken ölçtürmek aslında iyi bir bakıma ona göre stres yapıyoruz:)
Saat ler geçmez şimdi sana. Hayırlı haberler ver inşallahevet canım, 1 gibi çıkıyormuş. kan sırası beklerken neredeyse bayılıyordum ya.. heyecandan nevrim döndü.. :)) gözlerim karardı...
iyi yapmışsın gülüm. sonuç çıksın senin o canını sıkan doktorun gözüne sokarız:)))
sonuç pozitif çıkarsa hemen başka doktor bulurum bennegatifse de önümüzdeki maçlara bakacaz artık
bu eşimin dün yaptığını anlatayımda gülün :))
şimdi ben önceki günden dün için söz almıştım. çok yorgundu çocuk çalışması yapamamışmıtık. sonra dün geldi sarıldı bana sırtında böcek var kıyafetine yapışmı deyince ben çılgın gibi soyundum. nerde! nerde ! diye.. sonra hain bir plan olduğunu öğrendim... :?
akıllı hızlandırılmış çalışma yapacak kendince...
sonuç pozitif çıkarsa hemen başka doktor bulurum bennegatifse de önümüzdeki maçlara bakacaz artık
bu eşimin dün yaptığını anlatayımda gülün :))
şimdi ben önceki günden dün için söz almıştım. çok yorgundu çocuk çalışması yapamamışmıtık. sonra dün geldi sarıldı bana sırtında böcek var kıyafetine yapışmı deyince ben çılgın gibi soyundum. nerde! nerde ! diye.. sonra hain bir plan olduğunu öğrendim... :?
akıllı hızlandırılmış çalışma yapacak kendince...
Akşam çok güzeldi. Beraber yemek yedik, uzun uzun yürüdük kol kola. Eve gidince de sarılıp tv izledik. Fan fin hala yasak olduğu için icraat olamadı ama bu da güzel
Saat ler geçmez şimdi sana. Hayırlı haberler ver inşallah
sakin oluyoruz kendimizi iyiyede kötüyede hazırlıypruz değil mi cnm
evet canım.. bakma bu heyecanıma ben negatife odakladım kendimi.. bugün özellikle yaptırdım belki pozitif çıkarda doğumgünü hediyesi olarak eşime vereceğim.
sabah söylemedim kana gittimi merak etti sonra bana hediye mi alacaksın dedi.. hiç şansım kalmadı... :))
Akşam çok güzeldi. Beraber yemek yedik, uzun uzun yürüdük kol kola. Eve gidince de sarılıp tv izledik. Fan fin hala yasak olduğu için icraat olamadı ama bu da güzel
Saat ler geçmez şimdi sana. Hayırlı haberler ver inşallah
vayyyyyyyyyyyyy
iyiyiymiş
senin herif tamam cnm olmuş artık korkma artık gerisi gelir çorap söküğü gibi
acemi peri merdaneyi tamamen kaldırabilirsin artık adam maçı kazndı gülüm
:)))) senin kociş zeki valla bacım. benimki çok mızmız o konuda. yavaaş yavaaaş..:)))) çok güldüm .
hani benimkide korkuyo ya böcekten. deneyim bari:))) iyi fikir
2.5 saat....az kaldı az.. ya yarın deselerdi napardım ben?
2.5 saat....az kaldı az.. ya yarın deselerdi napardım ben?
sen kendine bi uğraş bulsana bole zaman geçmez ki
kendini sterese sokma neyse çıkacak zaten hem daha var batına
bu fasulyeden demiştik dün
sen hadi kalk bi kahve daha iç bide bana göncder canım istedi şimdi
ben de ben de... :))) sigara içicem bide
sen kendine bi uğraş bulsana bole zaman geçmez ki
kendini sterese sokma neyse çıkacak zaten hem daha var batına
bu fasulyeden demiştik dün
sen hadi kalk bi kahve daha iç bide bana göncder canım istedi şimdi
Evet beni şaşırttıvayyyyyyyyyyyyy
iyiyiymiş
senin herif tamam cnm olmuş artık korkma artık gerisi gelir çorap söküğü gibi
acemi peri merdaneyi tamamen kaldırabilirsin artık adam maçı kazndı gülüm
Öyle takılacağız bakalım, zaten onun gözü daha çok korkmuş, bebeğe bir şey olur diye.ne güzel. olsun bebiş için şimdilik flört gibi takılın bakalım:)))
Hİçbir şeye odaklama kendini. Ama iki duruma da hazırlıklı ol. Soğansuyu ve sen bugün güzel haberler verdiniz bize devamı da gelsinevet canım.. bakma bu heyecanıma ben negatife odakladım kendimi.. bugün özellikle yaptırdım belki pozitif çıkarda doğumgünü hediyesi olarak eşime vereceğim.
sabah söylemedim kana gittimi merak etti sonra bana hediye mi alacaksın dedi.. hiç şansım kalmadı... :))
yok önce inanmadım yemedim . ama bizimki de korkuyorya böcekten. benden kaçmaya başlayınca bende çılgın gibi soyundum.. :))
sonrada gayet sakin aa etiketmiymiş.. dedi.. deli.
şu kahve fikrini aklıma hep sen sokuyorsun..:) yanıma gelsen de içsek :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?