- Konu Sahibi meleksimam
-
- #7.061
Bence yola çıktılar canım benim bunca güzel pozitif dualarımızdan sonra ama yol biraz uzun olabilir geliş süresi uzayabilir sadece
İkisi birden gelecek kuzuuuuuu 2.için uğraşmayacaksın Allahımın izniylee:)
Eminim ki hepimiz çok iyi anneler olacağız insanlar hamile kalıp doğru düzgün beslenmeyi bırak sigara alkol ne bulurlarsa tüketiyorlar
Bu kadar bilinçli ve özlem çeken anneler olarak bebişleri neremizde taşırız bilmiyorum artıkkkkk
valla neden olmasın
ama biz bu sene baya batya giddik çanakkaledeydik ordan da ayvalığa geçtik aslında baya yaklaştık ama o zamanlar seni tanımıyodum((((
kan sonucun çıkmış ama doktorun hastası vardı birazdan arayacam yine bakalım ne dicek ????
ya konuşup duruyolar ama tuvaletten ayrılmayı başardım
burd bi eleman var bizim sabahtan beri 10 15 kez gidince wc ye abla ben senin masayı oraya taıyım bole zor oluyo baya sana dedi
bir bakış fırlattım kesti sesini
Bence yola çıktılar canım benim bunca güzel pozitif dualarımızdan sonra ama yol biraz uzun olabilir geliş süresi uzayabilir sadece
Eminim ki hepimiz çok iyi anneler olacağız insanlar hamile kalıp doğru düzgün beslenmeyi bırak sigara alkol ne bulurlarsa tüketiyorlar
Bu kadar bilinçli ve özlem çeken anneler olarak bebişleri neremizde taşırız bilmiyorum artıkkkkk
kan sonucun çıkmış ama doktorun hastası vardı birazdan arayacam yine bakalım ne dicek ????
hadi hayırlısı. heyecan yaptım:)
amin ne güzel söyledim mis kokularım gelin artık
100 kilo olamaya razıyım söz veriyorum hem karnımda hemde doğurunca çok iyi bakacam size hadi gelin
İkisi birden gelecek kuzuuuuuu 2.için uğraşmayacaksın Allahımın izniylee:)ben karar verdim birini doğurunca ikinciyi hemen yapıcam. Benim kocişede allah güç versin yazııık.
Eminim ki hepimiz çok iyi anneler olacağız insanlar hamile kalıp doğru düzgün beslenmeyi bırak sigara alkol ne bulurlarsa tüketiyorlaro zaten kesin eve zaralı olan hiç bişeye sokmayacam buna insanlar da dahil
hep pozitiflik isitoyorum bana nazarın değerin dielerin eşiğimden geçirmiycem
mesaj zor atıyorum ya defalarca gidiyor bu sefer :? fromdan valla benden değel..
günaydın kızlar asyaeren hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
gülümsün geçmiş olsun havalar soğudu baya üşütmelerde başladı
soğansuyununda cizgiler belirginleşmişş ohh süper hamileler çoğalıyoo sıraa bize gelsinn inşallahh
hadi ara doktoru bir daha canım..
günaydın kızlar asyaeren hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
gülümsün geçmiş olsun havalar soğudu baya üşütmelerde başladı
soğansuyununda cizgiler belirginleşmişş ohh süper hamileler çoğalıyoo sıraa bize gelsinn inşallahh
(( yumurtlama yokmuş işte.
adetin 11-12. gününe çağırmıştı, o gün kontrole gidecem bakalım ne diyecek.
biliyordum zaten...
(( yumurtlama yokmuş işte.
biliyordum zaten...
bu ay yumurtlamamışım canım. tavuk bile daha çok yumurtluyor yahu..
Hemen ümitsizliğe kapılma bakalım. Mutlaka bir çözümü vardır. Yumurtaların hiç mi yokmuş anlamadım ben, çatlayamıyor mu yoksa?(( yumurtlama yokmuş işte.
biliyordum zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?