Ilk çocuğunu düşünenler...

tabikiii. bu kadar yanıp tutuşan bizlerin çok iyi anneler olacağına eminim. hayırlı evlatlar versin Allahım

neyseki yalnız çalışıyorum burada :))

:))) Kim bilir...

amin ne güzel söyledim mis kokularım gelin artık
100 kilo olamaya razıyım söz veriyorum hem karnımda hemde doğurunca çok iyi bakacam size hadi gelin

Bence yola çıktılar canım benim bunca güzel pozitif dualarımızdan sonra ama yol biraz uzun olabilir geliş süresi uzayabilir sadece

ben karar verdim birini doğurunca ikinciyi hemen yapıcam. Benim kocişede allah güç versin yazııık.
İkisi birden gelecek kuzuuuuuu 2.için uğraşmayacaksın Allahımın izniylee:)

o zaten kesin eve zaralı olan hiç bişeye sokmayacam buna insanlar da dahil
hep pozitiflik isitoyorum bana nazarın değerin dielerin eşiğimden geçirmiycem
Eminim ki hepimiz çok iyi anneler olacağız insanlar hamile kalıp doğru düzgün beslenmeyi bırak sigara alkol ne bulurlarsa tüketiyorlar
Bu kadar bilinçli ve özlem çeken anneler olarak bebişleri neremizde taşırız bilmiyorum artıkkkkk

valla ben manyağın teki olacam o kesin
bi kere hamileyekn kandimi doğuncada yavrularımı fanusa kapatacam
şaka bi tarafa gerçeketen titizlenmekten aklımı kaçırabilrim galiba

kan sonucun çıkmış ama doktorun hastası vardı birazdan arayacam yine bakalım ne dicek ????

günaydın kızlar asyaeren hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
gülümsün geçmiş olsun havalar soğudu baya üşütmelerde başladı
soğansuyununda cizgiler belirginleşmişş ohh süper hamileler çoğalıyoo sıraa bize gelsinn inşallahh

günaydın canım. bugün haberler gülümsün hastalığı dışında iyi. oda atlatacak inş. sen nasılsın

bu ay yumurtlamamışım canım. tavuk bile daha çok yumurtluyor yahu..

ooo kızlar yine sohpetindibine vurmuşunuz..

Bizde arkadaşlarla ofiste sohpet ediyoruz.Tek bayan benim ve tek evlide benim..Evlenecek birini bulamamaktan bahsediyorlar..Ah diyorum içimden birde evlenince çocuk faslı var o daha zor

(( yumurtlama yokmuş işte.

adetin 11-12. gününe çağırmıştı, o gün kontrole gidecem bakalım ne diyecek.

biliyordum zaten...
Hemen ümitsizliğe kapılma bakalım. Mutlaka bir çözümü vardır. Yumurtaların hiç mi yokmuş anlamadım ben, çatlayamıyor mu yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…