Ilk çocuğunu düşünenler...

kocacımı doyurdum gönderdim:)
bana dediki. sen çok güzelsin. hiç yaşlanmadın şu 4 senede.
iyi bişeymi bu acaba:)
yoksa akşama hazırlıkmı yapıyo kociş?

Haa haa bu kocişlere akıl sır erdirilmez kuzum..

Benimkide son birkaç gündür sürekli peşimde..En sonunda akşam dedim.Hamile falansam zarar vereceksin ne oluyor böyle sana diye..Neyse bir süre yanaşmaz yanıma..

Yumurtalama döneminde bekliyorum bu istekleri kocişten

bende nevresim hastalığı var. hobi yani. bu aralar yine taktım.

Eklentiler

• $takým.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 24

benimki geçen ay illahlah demişti uslanmamış sanırım:))))

Bende masadan kalkmadığım için kapatmıyorum ama neler yazdınız bakacağım diye binbir türlü takla atıyorum yahu

Bence akşama hazırlık yapıo
Onun için bile olsa bunu duymak için çıldıran onca kadın var
Sende benim gibi şanslılardan birisin sanırım

Ay kızlar kardeşime sinir olmuş durumdayım
Bizim durumumuzu aileden sadece kardeşim bilio
Dün biz konuyla ilgili bayağı bi alışveriş yaptık işte vitaminler keçiboynuzları cevizler falan
Anlatıyorum kardeşime selenyum e vitamini vs faydalıymış o öyle değil bilisellikten uzaksın bilmem ne koenzim alsın eniştem o faydalı tecrübelerime dayanarak söylüyorum falan deyip sinir etti beni ben kafama göre belirliyormuşum bunları

:)))
evet. çok şanslıyım. her sabah hiç üşenmeden kalkar beni işe uğurlar bazen erken kalkıp kahvaltıyı o hazırlar. her akşam mutlaka işyerimin kapısnın önündedir. yağmur yağsa işini gücünü bırakıp bana koşar çünkü karkarım ben bilir yağmurdan. kar yağınca yürüyemem düşerim diye hep benimle yürür nereye gitsem.
pazar-çarşı alışverişinde hep yanımdadır. bulaşık makinasını boşaltıp yerleştrimekten zevk alır. evimiz yüksek benim tansiyonum düşüyor diye balkonları o yıkar. çamaşırları o asar. pazar sabahları kahvaltı ona aittir. çok derli topludur kocişim. her fırsatta da sms bile olsa çok şanslı olduğunu söyler bana.
bende ona tabi. ayyy seviyorum çokkkk:))))

boşver hayatım. takılma sen böyle şeylere. evet kafama göre alıyorum de bitsin. kimseye laf yetmez ki.

tü tü tüt maşasllah allah nazarlardan saklasın

Canım benim Allah bozmasın maaşallah maaşallah dilini ısır nazar değmesin

Ne güzel..Allah muhabbetinizi bozdurmasın

bole durumlarda herkes kendi doğrusunu söyler
doğrumdur o tartışılır tabi sen yine kendi doğrularını yap cnm

Ne bileyim canım yaa
konuşup durdu enerjimi aldı götürdü sinir şey ta almanyadan yetio sağolsun biraz inattır benim bildiğim doğrudur der ve bu doğruları empoze etmeye çalışır insancıkllaraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…