Ilk çocuğunu düşünenler...

Bayramda eşimin memleketine gidecez bizde..Buralardan uzaklaşmak istiyorumda..Yanlış tarafa gidiyoruz...

neye kızayım..Hamileyim diyorum..Bir pazartesi sendromları,bir regl sendromları....

Mutluluğumu yaşayamadım be..Beni kutlayın sevinç nidaları atın diyorum

ahhhh ahhh kıyamam sana.
ben bugün sayende süper başladım güne. kocişede sapıkça mesajlar attım seminerdeyken:)))
leeeennn atı alan üsküdarı geçtiiiiii heriiiifff diye
asya amuda kalkamıycam. haftasonu 3 gün kalktım. benim kociş tutmaktan kolu ağrıdı sanırım benimde başım ondan ağrıyo

geldin yine güldürdün bizi kız neşe getirdin

ya sorma eline maşasını aldı bekliyo bizi yanlız şaka falan derken gerçekten kzıdıracaz bosweri

sanırım azıcık haklı tatlım yavv.... şimdi konfetiler bekliyodur o:))))
haydiiii hep birlikte. bowser anne özlemini bebişinde giderecek hem. valla oynarım bakın:))))

Kızlar amma sinir yaptınız. Sende bir gün mesajla da olsa hatırlıyor ya ne güzel. O da olmayabilirdi. Bayramının kutlanması hoş bir şey bence.

Benim de bu bayram mesajıyla ilgili kötü bir anım var. Birkaç yıl önce üniden bir bey arkadaş bana bayramda mesaj atmış. Normalde de sohbetimiz olan uzun yıllar (lise 3 yıl+ üni 4 yıl+ y.lisans 2 yıl) tanıdığım birisi. Ben de standart bayram mesajı yazıp alıcılara onu da ekledim yolladım. Bayram ziyreti falan tele bir iki saat sonra bakabildim. Bu arkadaş 20 küsur kez aramış. Hayırdır deyip aradım. Bir kadın çıktı. Eşiymiş. "sen kimsin, ben koamın başka kadınlarla konuşmasına razı değilim" sıraladı. Bayram günü neye uğradığımı şaşırdım. Düğününe gidip altın taktım ben buna. Anlatmaya çalıştım bak beni hatırlamadın mı ben buyum diye. Yok dinlemiyor haspam. "sen eşini versen" dedim yok meşgulmüş bilmem ne. Bir daha muhatap olmadım eşiyle de kendisiyle de. Aslında arayıp arkadaşa anlatacaktım eşinin terbiyesizliğini ama baktım kadın şirret bari araları bozulmasın dedim.

Gitti benim altın falan derken düğünüme geldi arkadaş, altın takmadı ama hediyesini taktı gitti

hakkaten ne kadan eğleneli olmuş senin için bu ne ya kaçma şansın yok mu?

Görümcem doğum yaptı yeni..Gidemedik daha..Uzun zamandan beri görüşemiyoruz sanırım kaçma şansım yok..

Ama anladımki eşimde gitmek istemiyor..Çünkü dün kurduğu cümle şuydu..Bayramda buralarda olmak istiyorum

tatlım kasma kendini. bizim örf adetler malum. olacak işte. hem kız kardeşi görmek lazım. bak sende hamilesin. geree gere dolaş şöyle ooohh miss

valla cnm ben ole değilim arada kaynamışım hissi yaratıyo bu durum bende hepsi bu
ve bu durumdan inan hiç hoşlanmıyorum

kötü bir tecrübe olmuş hayatım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…