- Konu Sahibi meleksimam
-
- #7.641
Eşim birkaç gün yok. Aramaya bile vakti olmuyor. Yatacağı zaman arıyor 5 dk konuşuyoruz. Mahsunluğum ondan
ya evet tatsız tuzsuz bi gün sende gamzede yok bugün bi iki sayfa anca kaynattık
Ben de öyleydim. Bazen bu ay tuttu diyordum bazen de bizde bir sorun var hiç olmayacak diyordum. Bebek süpriz yaptı bize.
Herşeyin zamanı var bekle diyenlere sinir olmaya başlamıştım, genelde çocuğu olanlardı ve ben onlara "tuzları kuru" gözüyle bakıyordumÖyle değilmiş işte. Gerçek olan buymuş asıl
Benim sinirden midem bulanıyor bugün.. Eleman hastayım dedi gitti, işler yıpıldı, müşteriler çıldırdı... Benim hamilelilim çok zor olacak burada... Allah kolaylık versin
Ama ben size alındım(Şaka yapıyorum sakın alınmayın)
Bugün mutlu olmak vardı sizlerle..Malum
Ama sizin kasvetli gününüze denk geldim
Ama ben size alındım(Şaka yapıyorum sakın alınmayın)
Bugün mutlu olmak vardı sizlerle..Malum
Ama sizin kasvetli gününüze denk geldim
evet cnm ya kusurumuza bakma sen pazt sendorumuna takıldın
Canım benim yaa.. valla kötü denk geldi. acısını çıkarırız biz merak etme canım:) Çok şükür güzel haberler alıyoruz arada moral oluyor bizede.
valla cnm insan 2,5 yıl bekleyince o kadar pozitif olamıyo bi ayda tutmaz mı ya dio
daha ne kadar bekleyecem dio
bir, iki bilemedin beş ay değil ki beklediğim zaman
bekledikçe özlem büyüyo insan aptal aptal yada belki doğru olan düşüncelere bağlıyo ,aman ole işte bilmiyorum
İşte sıkıntı da bundan kaynaklanıo zaten canım zaman uzadıkça bizim normal olan düşüncelerimiz anormalleşiyor çünkü paranoyalarımız başlıo en azından benim öyle oluyor
Allah sabrını verir inşallah ki bebişimize kavuşana kadar sabrımızla sınanacağız çünkü canım benim inşallah tez zamanda sağlıkla gelirler hepsi böyle yağmur gibi hepimize birdennnn
bugün tamam affettim.ama yarın sevinç nidaları atılmazsa bu topicte küllahları değişiriz
ole düşünme hergün bole geçecek değil ya
Ay gülüm ne bileyim. İlk aklıma gelen bu oluyor. Hep daha geniş olacam diyorum ama olmuyor. o telefon masayla çarpışıyor yani.
Hamileyken insan daha sinirli hassas olurmuş ya.
Ama belkide annesinin kuzusu olursa sakinleştirir de.. ne bileyim.. :?
of bayrama bir yere kaçalım istiyordum ama o da hikaye oldu galiba...
tamam cnm korkuttun bizi kız ne yapacaksın bize
bugün tamam affettim.ama yarın sevinç nidaları atılmazsa bu topicte küllahları değişiriz
yarın topicte yine kasvetli havalar uçuşsunda görün bakalımm
neden ki niyeki ??????????
CAnım kiminin bu bekleme süresi 1 ay, kiminin 6 ay, kiminin 2 yıl, kiminin 10 yıl. Bilemiyorsun ki.valla cnm insan 2,5 yıl bekleyince o kadar pozitif olamıyo bi ayda tutmaz mı ya dio
daha ne kadar bekleyecem dio
bir, iki bilemedin beş ay değil ki beklediğim zaman
bekledikçe özlem büyüyo insan aptal aptal yada belki doğru olan düşüncelere bağlıyo ,aman ole işte bilmiyorum
Aynen. Belirtilere psikolojiktir diyenlere de uyuzdum.Psikolojik olarak kendime belirti yaşatacağıma psikolojimi kullanıp hamile kalsam ya diyordum.bende bu kadar stres yapma diyenlere sinir oluyordum.. :))
Kıyamamm Allah yardım etsin canım valla ben akşamı bekleyemiyorum bazen:)
Eşim aradı biraz önce. Lafının üstüneCanım ne kadar bekledin meleğine kavuşmak için?
Ben daha kan testi yaptıramadım..Eşimi arayı ağladım ühüüüü ven test yaptıramıyorum diye...Eşimde bir çemkirdi..Kendine stres yapacak şeyler bulma hamilesin işte ha bugün ha yarın diyor..Mübarek anlasana hamiş psikolojisine bürünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?