Ilk çocuğunu düşünenler...

ya evet tatsız tuzsuz bi gün sende gamzede yok bugün bi iki sayfa anca kaynattık

Benim sinirden midem bulanıyor bugün.. Eleman hastayım dedi gitti, işler yıpıldı, müşteriler çıldırdı... Benim hamilelilim çok zor olacak burada... Allah kolaylık versin

Ama ben size alındım (Şaka yapıyorum sakın alınmayın)

Bugün mutlu olmak vardı sizlerle..Malum

Ama sizin kasvetli gününüze denk geldim

Canım ne kadar bekledin meleğine kavuşmak için?

Ama ben size alındım (Şaka yapıyorum sakın alınmayın)

Bugün mutlu olmak vardı sizlerle..Malum

Ama sizin kasvetli gününüze denk geldim

Canım benim yaa.. valla kötü denk geldi. acısını çıkarırız biz merak etme canım:) Çok şükür güzel haberler alıyoruz arada moral oluyor bizede.

İşte sıkıntı da bundan kaynaklanıo zaten canım zaman uzadıkça bizim normal olan düşüncelerimiz anormalleşiyor çünkü paranoyalarımız başlıo en azından benim öyle oluyor
Allah sabrını verir inşallah ki bebişimize kavuşana kadar sabrımızla sınanacağız çünkü canım benim inşallah tez zamanda sağlıkla gelirler hepsi böyle yağmur gibi hepimize birdennnn

ne güzeel söyledin cnm inş. olur birgün

ole düşünme hergün bole geçecek değil ya

Ay gülüm ne bileyim. İlk aklıma gelen bu oluyor. Hep daha geniş olacam diyorum ama olmuyor. o telefon masayla çarpışıyor yani.
Hamileyken insan daha sinirli hassas olurmuş ya.
Ama belkide annesinin kuzusu olursa sakinleştirir de.. ne bileyim.. :?
of bayrama bir yere kaçalım istiyordum ama o da hikaye oldu galiba...

neden ki niyeki ??????????

Ben daha kan testi yaptıramadım..Eşimi arayı ağladım ühüüüü ven test yaptıramıyorum diye...Eşimde bir çemkirdi..Kendine stres yapacak şeyler bulma hamilesin işte ha bugün ha yarın diyor..Mübarek anlasana hamiş psikolojisine bürünüyorum

neden ki niyeki ??????????

ilk günü gidemeyiz abim ve belki ablamlar gelecek. 2. günü arkadaşım nişanlanacak. 4. günü de nöbetçiyiz.. ((( 3. günü kalıyor kala kala ozamanda da nereye gidelim 1 günlüğüne? kalamayızda.
bayram muhabbetinide hiç sevmem. kimse aramasın diye cebimi bile kapatırım. gereksiz abuk sabuk bayram mesajlar yada gereksiz sitemler.. yapmacık yapmacık...
bu yüzden İzmirde durmak bile istemiyorum aslında.

CAnım kiminin bu bekleme süresi 1 ay, kiminin 6 ay, kiminin 2 yıl, kiminin 10 yıl. Bilemiyorsun ki.
bende bu kadar stres yapma diyenlere sinir oluyordum.. :))
Aynen. Belirtilere psikolojiktir diyenlere de uyuzdum.Psikolojik olarak kendime belirti yaşatacağıma psikolojimi kullanıp hamile kalsam ya diyordum.
Kıyamamm Allah yardım etsin canım valla ben akşamı bekleyemiyorum bazen:)
Canım ne kadar bekledin meleğine kavuşmak için?
Eşim aradı biraz önce. Lafının üstüne
Benim bu 4. ayımdı canım. Bana sorsan 4 ay değil aylar aylar geçmiş gibi.

buyurun eli maşalı çiftimize
çocuk için endişelenmeye başladım kız ben sen bizi korkutuyon kocan seni çık hemen bakıyım bu kısır döngüden
şaka yaptım abla kızma tamam mı bak ağlarım yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…