Ilk çocuğunu düşünenler...

Anını anlatınca aklıma geldi benzer birşey bende yaşadım

Eskilerde bir sevgili vardı..Kontorü bitine arkadaşının telinden aramıştı..Sabah aynı telefon numarasından bir kadın aradı kimsiniz..Kocam sizi aramış..Falan diye...Tabi ben

valla cnm ben ole değilim arada kaynamışım hissi yaratıyo bu durum bende hepsi bu
ve bu durumdan inan hiç hoşlanmıyorum
Eskiden çok mesaj gelirdi ama artık ona bile uğraşmıyor insanlar. Ben de dahil. Yakınları arayıp kutluyoruz. Diğerleri unutuluyor.
kötü bir tecrübe olmuş hayatım.
Öyle oldu malesef.

Bayramda biz buradayız iki gün sonra bizim memlekete gitmeyi planlıyoruz. Doktor yasak koymazsa tabi ki.

kasvet rüzgarıları esiyooorrrr.....
len ben annemden deli gibi terlik tehditi alıyım .
32 yaşındayım hala dayak yiyorum insafsızlar. ahhh asya dün çıkardı acısını annem. çocuk çalışmaları yapıyorum eve gitcem dedim. anammm bi koydu.... feleğim şaştı. ne varsa bunda

tatlım kasma kendini. bizim örf adetler malum. olacak işte. hem kız kardeşi görmek lazım. bak sende hamilesin. geree gere dolaş şöyle ooohh miss

Yani aslında çok sorun etmiyorumda başbaşa olmak vardı..Tatil yapmak vardı..Nasip böyleymiş..Bebek provası yaparız bizde..

O an dumur oluyorsun zaten

ayıp kızım ayıp anaya denir mi ole ilahi sende

haketmişsin kuzum sen..anneye denirmi öle şeyler..Ayıppp

Yani aslında çok sorun etmiyorumda başbaşa olmak vardı..Tatil yapmak vardı..Nasip böyleymiş..Bebek provası yaparız bizde..

tabi hayatım herşeyin iyi yönünü görmek lazım. kasma artık kendini. boşşveeeerrr. kıymet gördüğün kadar verirsin olur biterr. yandaaaaaan

çocuk kesin jimlastik yapacak.. doğuştan yetenek böyle olur heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…