- Konu Sahibi meleksimam
-
- #7.741
:)) eee anne bu güzelim ne yapsa haklı
çaktırma geleceğe yatırım yapıyorum ilerde bizde aynısını yaparız muhtemelen:):):)
Kızlar amma sinir yaptınız. Sende bir gün mesajla da olsa hatırlıyor ya ne güzel. O da olmayabilirdi. Bayramının kutlanması hoş bir şey bence.
Benim de bu bayram mesajıyla ilgili kötü bir anım var. Birkaç yıl önce üniden bir bey arkadaş bana bayramda mesaj atmış. Normalde de sohbetimiz olan uzun yıllar (lise 3 yıl+ üni 4 yıl+ y.lisans 2 yıl) tanıdığım birisi. Ben de standart bayram mesajı yazıp alıcılara onu da ekledim yolladım. Bayram ziyreti falan tele bir iki saat sonra bakabildim. Bu arkadaş 20 küsur kez aramış. Hayırdır deyip aradım. Bir kadın çıktı. Eşiymiş. "sen kimsin, ben koamın başka kadınlarla konuşmasına razı değilim" sıraladı. Bayram günü neye uğradığımı şaşırdım. Düğününe gidip altın taktım ben buna. Anlatmaya çalıştım bak beni hatırlamadın mı ben buyum diye. Yok dinlemiyor haspam. "sen eşini versen" dedim yok meşgulmüş bilmem ne. Bir daha muhatap olmadım eşiyle de kendisiyle de. Aslında arayıp arkadaşa anlatacaktım eşinin terbiyesizliğini ama baktım kadın şirret bari araları bozulmasın dedim.
Gitti benim altın falan derken düğünüme geldi arkadaş, altın takmadı ama hediyesini taktı gitti
dur bi düşüneyim bayramda gitmeyince kaç terlik eder:)))
Bende çıkacam birazdan..
İşte sizde aranızda konuşursunuz..Yarın neler yapacaz diye...
Ben duymayayım süpriz olsun
Terlik deposu iyi demek ki annenin:))))
kızlar bende kaçıyorum mal gibiyim zaten eve gidiyimde dinleneyim biraz
:) yamuk olursa görürüm seni
yamuk durdum resmen bacıım.
kızlar bende kaçıyorum mal gibiyim zaten eve gidiyimde dinleneyim biraz
Bende çıkıyorum kızlar ancak toparlarım işleri de erken kaçayım biraz bugün öptüm hepiniziiii
kızlar hcg 22 ye düşmüş. bugün gittiğim dr kimyasal dedi, yani güllümsün listeyi tekrar değiştirebilirsin beklemede diye.. az önce de kahverengi kırmızıya döndü tutunamadı bebiş gidiyo artık...
kızlar hcg 22 ye düşmüş. bugün gittiğim dr kimyasal dedi, yani güllümsün listeyi tekrar değiştirebilirsin beklemede diye.. az önce de kahverengi kırmızıya döndü tutunamadı bebiş gidiyo artık...
arkadaşlar hayırlısıyla bebek sahibi olmak için topik açtım gelin hep birlikte dua edelim
http://www.kadinlarkulubu.com/dualar...l#post26910952 (Evlat sahibi olmak için Hz.Zekeriyanın Duası)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?