- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #7.781
ben çok israr ediyorum ne olur sole asya neolursun yütfen
sadece gebelerde olmuyo ya bu
ben ayaklarımı azcık üşütüyüm gazman oluyorum ya
:44:daha çok ısrar beklyordum ama sırf hamiişsin diye söylüyorum bak.
aktardan keten tohumu alın, ama önünüzde onu öğütsünler, bütün mide ağrısı yapar.
aç karnına hatta sabah olabilir , bir tatlı kaşığı bu öğütülmüş keten tohumunu (parça parça içebilirsin zor olur) su ile birlikteyutuyorsun.
yada istersen yoğurta bilen koyup yersin zorsa ama direk içmek kadar etkili ve hızlı olmaz.
hiçbir şekilde bağırsak dengenizi bozmaz, sadece rahatça gaz çıkarırsınız.
ama doğurmuş anneler içmese iyi olur çünkü anne sütünü azaltabilir diye duymuştum. çok sancılı olursa denenbilir..
eğer, gaz sancısı bağırsakta değilde, midede var ve kramp yapıyorsa ozamanda bir içme suyuna, bir çay kaşığı kadar karbonat karıştırıp için.
hem çok hızlı şekilde midedeki krampı alır hemde ödeminizi..
çok gaz sancısı çektiğim bellidir heralde... :) ama muhteşem 2 çözümdür bilginizeee.....
daha çok ısrar beklyordum ama sırf hamiişsin diye söylüyorum bak.
aktardan keten tohumu alın, ama önünüzde onu öğütsünler, bütün mide ağrısı yapar.
aç karnına hatta sabah olabilir , bir tatlı kaşığı bu öğütülmüş keten tohumunu (parça parça içebilirsin zor olur) su ile birlikteyutuyorsun.
yada istersen yoğurta bilen koyup yersin zorsa ama direk içmek kadar etkili ve hızlı olmaz.
hiçbir şekilde bağırsak dengenizi bozmaz, sadece rahatça gaz çıkarırsınız.
ama doğurmuş anneler içmese iyi olur çünkü anne sütünü azaltabilir diye duymuştum. çok sancılı olursa denenbilir..
eğer, gaz sancısı bağırsakta değilde, midede var ve kramp yapıyorsa ozamanda bir içme suyuna, bir çay kaşığı kadar karbonat karıştırıp için.
hem çok hızlı şekilde midedeki krampı alır hemde ödeminizi..
çok gaz sancısı çektiğim bellidir heralde... :) ama muhteşem 2 çözümdür bilginizeee.....
muhakak ciddidir ve zor olduğunu söylüyolar ama kimyasal gebelik ne ya üzüm gebeliği varmış bide
zor çok zor valla
:44:
hımm ama bebişe zararı olmasın...
keten tohumunda bildiğim kadarıyla omega3 var. sancılı olduğun zamanlarda bir problem yaratacağını düşünmüyorum.
Tatlım geçmişi okuyordum pür neşe ile ama senin haberin üzdü beni. Sağlık olsun. Erkenden farketmek de iyi bir şey. Allah tez zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsinkızlar hcg 22 ye düşmüş. bugün gittiğim dr kimyasal dedi, yani güllümsün listeyi tekrar değiştirebilirsin beklemede diye.. az önce de kahverengi kırmızıya döndü tutunamadı bebiş gidiyo artık...
Akşamı dört gözle bekleyeceğiz senle beraber. Gaz sancısı oluyor canım malesef. GAz yapıcı yiyecekleri azalt, soda çok işe yarıyor tavsiye ederim.Kanımı verdim geldim.Saat 4'te sonucu alabilirsiniz dediler...
Akşam çok kötüydüm..Gaz sancısı beni ikibüklüm yaptı..
Ben de bir gebelik olur, bir de düşük olur diye biliyordum. Bir sürü çeşit varmış. Dış gebelik en tehlikelisi rahim dışına yerleştiği için. Bana da dış gebelik olabilir demişlerdi de kaç gün ağlamıştım burda. Çok şükür değilmiş.ya ben anlamıyorum eskiden bi dış gebelik vardı
tıp ilerledikçe gebelikte çeşitlendi
kimyasal gebelik üzüm gebeliği mol gebelik bu ne ya
anca kafamızı karıştırsınlar zaten
Ben bir ara salataların üzerine serpiyordum zayıflamak içinketen tohumunda bildiğim kadarıyla omega3 var. sancılı olduğun zamanlarda bir problem yaratacağını düşünmüyorum.
günaydınn kızlarrr topik baya ilerlemiş ben geride kaldımm ne var ne yokk nasıl gıdıyor çalışmalar ben galiba dün yumurtladımm akıntımdan anladım
araştırayım ben bunu canım saolasın
Günaydın canlarım
Akşamı dört gözle bekleyeceğiz senle beraber. Gaz sancısı oluyor canım malesef. GAz yapıcı yiyecekleri azalt, soda çok işe yarıyor tavsiye ederim.
:
araştır canım, doktorada gidince danış istersen. en azından çok sancın olunca içersin :)
yumurtladıysan hemen değerlendiriyorsun canım
yumurtladıysan hemen değerlendiriyorsun canım
valla dün akşam kocişle baya uğraşdım yumurtam ziyan oluor bak diyeama pek keyfi gelmedi beyefendinin ama bir gun oncesınden depolamıştım belki o tutar bilemiyorum ki boşwer buarda sen hamile sin galiba sayfalrı tam okuyamadım ama oyleyse hayırlı ugurlu olsun
biz öyle yanlış yapıyormuşuz... doktor yalancısıyım.
benimde bu akıntılarım oldu hemen tamam dedim, çalıştık falan filan... sonra test yaptı ki meğe bu ay yumurtlamamışım.
haftada 2-3 gün ilişkiye düzenli olarak girmek gereklliymiş. düzenli oluca başarı daha yüksekmiş, diğer türlü hesaplamalarda başarılı olamazsın demişti..
biz öyle yanlış yapıyormuşuz... doktor yalancısıyım.
benimde bu akıntılarım oldu hemen tamam dedim, çalıştık falan filan... sonra test yaptı ki meğe bu ay yumurtlamamışım.
haftada 2-3 gün ilişkiye düzenli olarak girmek gereklliymiş. düzenli oluca başarı daha yüksekmiş, diğer türlü hesaplamalarda başarılı olamazsın demişti..
Evet canım hamileyim saolasın..
Sana bir sır vereyimmi biz eşimle yumurtlama döneminde ve önce-sonraki günlerinde birlikte olmadık...Oldumu oluyor anlıyacağın
Kızlar bu yumurtlama dönemine çok takılmayın. Olmadık zamanlarda tutunabiliyor bebek. O yüzden gebelik düşünenler gün aşırı ilişkiyi alışkanlık haline getirecek ki hiçbir ihtimali kaçırmasın. Biz o kadar alışmışız ki şimdi yasak olunca aylardır bir şey yapmıyoruz gibi geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?