Ilk çocuğunu düşünenler...

ben çok israr ediyorum ne olur sole asya neolursun yütfen
sadece gebelerde olmuyo ya bu
ben ayaklarımı azcık üşütüyüm gazman oluyorum ya

daha çok ısrar beklyordum ama sırf hamiişsin diye söylüyorum bak.

aktardan keten tohumu alın, ama önünüzde onu öğütsünler, bütün mide ağrısı yapar.

aç karnına hatta sabah olabilir , bir tatlı kaşığı bu öğütülmüş keten tohumunu (parça parça içebilirsin zor olur) su ile birlikteyutuyorsun.

yada istersen yoğurta bilen koyup yersin zorsa ama direk içmek kadar etkili ve hızlı olmaz.

hiçbir şekilde bağırsak dengenizi bozmaz, sadece rahatça gaz çıkarırsınız.

ama doğurmuş anneler içmese iyi olur çünkü anne sütünü azaltabilir diye duymuştum. çok sancılı olursa denenbilir..

eğer, gaz sancısı bağırsakta değilde, midede var ve kramp yapıyorsa ozamanda bir içme suyuna, bir çay kaşığı kadar karbonat karıştırıp için.

hem çok hızlı şekilde midedeki krampı alır hemde ödeminizi..

çok gaz sancısı çektiğim bellidir heralde... :) ama muhteşem 2 çözümdür bilginizeee.....

:44:
hımm ama bebişe zararı olmasın...

gülümsün bu yazıyı senin alıntından dönmüşüm üstüneden hamişsin diye.. yazmışım bu bir işaret mi acaba

muhakak ciddidir ve zor olduğunu söylüyolar ama kimyasal gebelik ne ya üzüm gebeliği varmış bide
zor çok zor valla

kimyasal gebelikte ne biliyormusun..Mesala soğan suyu adet tarihi gelmeden gitti test yaptırdı..O testi yaptırmasaydı anlamıyacaktı belki kimyasal gebeliği..Belki bizde kimyasal gebelik yaşadık ama anlamadan sonlandı..

O kadar çok merak içindeyizki bunları test yaptırınca ancak farkediyoruz...

Ben çok yanlış buluyorum bat tarihi geçeden yapılan testleri...

günaydınn kızlarrr topik baya ilerlemiş ben geride kaldımm ne var ne yokk nasıl gıdıyor çalışmalar ben galiba dün yumurtladımm akıntımdan anladım

Günaydın canlarım
Tatlım geçmişi okuyordum pür neşe ile ama senin haberin üzdü beni. Sağlık olsun. Erkenden farketmek de iyi bir şey. Allah tez zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin
Kanımı verdim geldim.Saat 4'te sonucu alabilirsiniz dediler...

Akşam çok kötüydüm..Gaz sancısı beni ikibüklüm yaptı..
Akşamı dört gözle bekleyeceğiz senle beraber. Gaz sancısı oluyor canım malesef. GAz yapıcı yiyecekleri azalt, soda çok işe yarıyor tavsiye ederim.
ya ben anlamıyorum eskiden bi dış gebelik vardı
tıp ilerledikçe gebelikte çeşitlendi
kimyasal gebelik üzüm gebeliği mol gebelik bu ne ya
anca kafamızı karıştırsınlar zaten
Ben de bir gebelik olur, bir de düşük olur diye biliyordum. Bir sürü çeşit varmış. Dış gebelik en tehlikelisi rahim dışına yerleştiği için. Bana da dış gebelik olabilir demişlerdi de kaç gün ağlamıştım burda. Çok şükür değilmiş.
keten tohumunda bildiğim kadarıyla omega3 var. sancılı olduğun zamanlarda bir problem yaratacağını düşünmüyorum.
Ben bir ara salataların üzerine serpiyordum zayıflamak için

yumurtladıysan hemen değerlendiriyorsun canım

valla dün akşam kocişle baya uğraşdım yumurtam ziyan oluor bak diye ama pek keyfi gelmedi beyefendinin ama bir gun oncesınden depolamıştım belki o tutar bilemiyorum ki boşwer buarda sen hamile sin galiba sayfalrı tam okuyamadım ama oyleyse hayırlı ugurlu olsun

yumurtladıysan hemen değerlendiriyorsun canım

biz öyle yanlış yapıyormuşuz... doktor yalancısıyım.
benimde bu akıntılarım oldu hemen tamam dedim, çalıştık falan filan... sonra test yaptı ki meğe bu ay yumurtlamamışım.
haftada 2-3 gün ilişkiye düzenli olarak girmek gereklliymiş. düzenli oluca başarı daha yüksekmiş, diğer türlü hesaplamalarda başarılı olamazsın demişti..

Evet canım hamileyim saolasın..

Sana bir sır vereyimmi biz eşimle yumurtlama döneminde ve önce-sonraki günlerinde birlikte olmadık...Oldumu oluyor anlıyacağın

benim bebiş neden tuttu anlaşıldı :)

Birde ben ilişkiden sonra 15-20 dakika en fazla 30 dakika yatıp sonra kalkıyordum..Bu sefer sabah dduş aldım..Yani yerimden hiç kalkmadım..Bence bununda faydası var

yaa ama ben netten bu yumurtalama olayını araştırdım akıntını resmi bile var işte şekli filan benimkide aynen oyleydı bende yumurtladım sandım neyse en ıyısı kendı halıne bırakmak ve gun asırı beraber olamk ozamn hem tutacak dıye bırsey de yok zaten

Kızlar bu yumurtlama dönemine çok takılmayın. Olmadık zamanlarda tutunabiliyor bebek. O yüzden gebelik düşünenler gün aşırı ilişkiyi alışkanlık haline getirecek ki hiçbir ihtimali kaçırmasın. Biz o kadar alışmışız ki şimdi yasak olunca aylardır bir şey yapmıyoruz gibi geliyor bana.

Evet canım hamileyim saolasın..

Sana bir sır vereyimmi biz eşimle yumurtlama döneminde ve önce-sonraki günlerinde birlikte olmadık...Oldumu oluyor anlıyacağın

Boşwer o nasıl oldu oylr yaa sen yumurtlaman karışmıs olmasın hem spermeler 3 gun yasayabılıryor yaa belkı oyle olmusdur ama entersan gercekten

dogru söylüyorsun gun aşırı yaptıktan sonra hıc bır ıhtımal kalmazz hem gun aşırı yapmak daha ıyıymıs dıye duydum erkegın spermlerı daha fazla oluyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…