Ilk çocuğunu düşünenler...

şu an sinirlerim boynuz olup çıktı tepemden
şeytana bağladım ya bıktım bunların k..cını toplmaktan of of

bebeğemmm kıyamam sana ben. patron gidince kızdıranların kemiklerini kırarsın bir bir... hatta yardıma gelirim istersenn

asya cımm. kocişim aradı şimdi. akşama kesin karar gitmiyoruz hiç bir yere dedi. :)))) benim bat 30 ekim şu sıralar yumurtluyo olmam lazım. :))) çok heyecan yaptım. bu ay tutarmıkii

ayy hiç sorma . bende işim bitene kadar diyorum çok bozuluyo. şu bebeği tek başıma yapma şansım olsa yüzüne bakmamda:))

deme öyle demee... koçiş onlar.. kocişim olmasa ben kışın çok üşürüm valla.. elekrikli battaniyeden sıcak.... :)))

asya cımm. kocişim aradı şimdi. akşama kesin karar gitmiyoruz hiç bir yere dedi. :)))) benim bat 30 ekim şu sıralar yumurtluyo olmam lazım. :))) çok heyecan yaptım. bu ay tutarmıkii

hmmmm inşallah yavrum sen yumurtlayan hatunsun. ben daha danışacak tavuk bulamadım. çıkamıyorum ki şu işyerinden...

Kocişlere arada bir sopa gösterceksin ki hizadan çıkmasınlar

Yine de çok kızmayın, kötü sözler söylemeyin, bebişler küser sonra

benim kociş benden sonra yatıyo kışın bas bas bağırıyorum boşa evlenmişim boşaaaaa diye:)))

aaa nekadar ayıpp.. insan karısını soğukta bırakırmı hiç? valla ben tavukla evlenmiştim çok şükür artık çok erken uyumuyor. eskiden 10 dedinmi uyurdu bizimki.. heyecan, aşk, ihtiras sıfır benim adamda... varsa yoksa uyku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…