- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #8.041
şu an sinirlerim boynuz olup çıktı tepemden
şeytana bağladım ya bıktım bunların k..cını toplmaktan of of
bebeğemmm kıyamam sana ben. patron gidince kızdıranların kemiklerini kırarsın bir bir... hatta yardıma gelirim istersenn
bebeğemmm kıyamam sana ben. patron gidince kızdıranların kemiklerini kırarsın bir bir... hatta yardıma gelirim istersenn
oowwwwww gamze lütfen buna bir son ver yoksa birazdan egom patlayacak
bundan sonra yüzüne bakmam bitti benim için
asya cımm. kocişim aradı şimdi. akşama kesin karar gitmiyoruz hiç bir yere dedi. :)))) benim bat 30 ekim şu sıralar yumurtluyo olmam lazım. :))) çok heyecan yaptım. bu ay tutarmıkii
dedimki bu işi yapana sen yayaları nie patlatıyosun patlatmadan çalış diorum vır vır karşılık veriyo bide utanmadan
gelde sinrlenme
ayy hiç sorma . bende işim bitene kadar diyorum çok bozuluyo. şu bebeği tek başıma yapma şansım olsa yüzüne bakmamda:))
Sen bir kere hamile kaldın..bu ay neden olmasın..
deme öyle demee... koçiş onlar.. kocişim olmasa ben kışın çok üşürüm valla.. elekrikli battaniyeden sıcak.... :)))
asya cımm. kocişim aradı şimdi. akşama kesin karar gitmiyoruz hiç bir yere dedi. :)))) benim bat 30 ekim şu sıralar yumurtluyo olmam lazım. :))) çok heyecan yaptım. bu ay tutarmıkii
evet. ama çabuk bitti rüyam .. inş. bende çok uğraşıyorum:))
hmmmm inşallah yavrum sen yumurtlayan hatunsun. ben daha danışacak tavuk bulamadım. çıkamıyorum ki şu işyerinden...
Sen bir kere hamile kaldın..bu ay neden olmasın..
gereğini yapacağına inanıyoruz hayatım.
Kocişlere arada bir sopa gösterceksin ki hizadan çıkmasınlar
Yine de çok kızmayın, kötü sözler söylemeyin, bebişler küser sonra
evet kürtaj yada düşük sonrası hamile kalma olasılığı daha yüksekmiş heralde.. biri söylediydi ama kim... :?
benim kociş benden sonra yatıyo kışın bas bas bağırıyorum boşa evlenmişim boşaaaaa diye:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?