- Konu Sahibi meleksimam
-
- #8.061
E hanımlar, gelin birbirimize destek olalım. Benim gibi tecrübesiz, ilk çocuğuna sahip olacak kimse yok mu?
yapacamda önce patrondan paparayı yemeden şu işi toplamam lazım
önemli olan hamile kalıp kalmadığını bilmek..Bir kere tutmamış olabilr.ama ikinciye tutabilir..Çalış sen çalış
anammmm kıyamam ben kocişime:))) bu aralar sopa gösteresim yok. başka şeyler görüyo şanslı adam:)
aaa nekadar ayıpp.. insan karısını soğukta bırakırmı hiç? valla ben tavukla evlenmiştim çok şükür artık çok erken uyumuyor. eskiden 10 dedinmi uyurdu bizimki.. heyecan, aşk, ihtiras sıfır benim adamda... varsa yoksa uyku.
kız valla sana tavuğu alıp kargoluycam az kaldı:)) da kargoda gıdaklarsa hapse atarlar beni hayvan hakları ihlalinden:))
bizim evde muhabbet kuşu çifti var onlar bizden beceriksiz.... daha erkek dişiye yanaşamadı bile. ama çok aşkla öpüşüyorlar. bir başlıyorlar öpüşmeye soluğu yerde alıyorlar. öpüşe öpüşe düşüyorlar valla... özeniyom bazen..
bizim evde muhabbet kuşu çifti var onlar bizden beceriksiz.... daha erkek dişiye yanaşamadı bile. ama çok aşkla öpüşüyorlar. bir başlıyorlar öpüşmeye soluğu yerde alıyorlar. öpüşe öpüşe düşüyorlar valla... özeniyom bazen..
çalışı kuzum tutan mı var
:)))) çok güldüm yaaa. erkek olanı bi doktora götürün istersen:)))
Bizimde balık yumurtlamışş..Dedim eşime bunlar kadar olamadık..Meğer öncü olmuşlar bize
kociş sms attı gerçek mi riyamı dedim. real yazmış :) oda istiyo. tamamdır. böcük işinide araya sıkıştırırım asyacım :))
valla onunda spermiyogramını yaptıracam bu gidişlejeli ile ben çok çaresiziz. yumurtlayamıyoruz biz...
isimleri jeli ve bon...
bon.. iktidarsız bon...
işte çalış. evde çalış. yatakta çalış:))) oooo çalışan demir ışıldar
yarına merak ile bekliyorum valla.. :)
bizim golden köpeğimiz var. bir seferde 10 tane doğurdu ama 1 tanesi sarıydı. sanırım (aslında eminim) bizim kız kötü yola düştü:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?