Ilk çocuğunu düşünenler...

valla onunda spermiyogramını yaptıracam bu gidişle jeli ile ben çok çaresiziz. yumurtlayamıyoruz biz...
isimleri jeli ve bon...
bon.. iktidarsız bon...

spermiyogramını deyince aklıma geldi. doktor benim kociştende istediydi. tabi benim safım onun nasıl verildiğini bilmiyormuş tamam dedi. çok şaşırdım bende. sonra anlattım nasıl vereceğini aynen şunu dedi: evli barklı adama yakışmaz o iş:)

hahahaa çok iyi yaa... :))) ilahi....

ne yapacan mecbur ama. Benim kociş tuvalette verdi ne stres oldum ben sapık dicekler diye.. ben olsam hayatta vermezdim yine verdi valla hakkını yiyemem. utana sıkıla çıktı zaten.

tatlım neden yasak? ben anlamadım. benim bildiğim doğuma yakın yasak değilmi?
İlk üç ay yasaklıyorlarmış sanırım. Doktor yasak dedi. Haşin faaliyetlerde olmamızdan korktu sanırım

Arkadaşlarımdan biliyorum, ilişki sonrası kanama oluyor genelde ilk üç ayda. Ben de o riske girmek istemem zaten. Biraz sabrederiz.

Benim artık gitme vaktim geldi kızlar

İyi akşamlar size

aslında fena bişeyde napıcan el mahkum. neyseki şimdilik gerek kalmadı da oda derin bir nefes aldı.. uykuları kaçtıydı yazık sürekli tekrarlıyodu yakışırmı diye:)

iyi akşamlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…