- Konu Sahibi meleksimam
-
- #8.081
bizim golden köpeğimiz var. bir seferde 10 tane doğurdu ama 1 tanesi sarıydı. sanırım (aslında eminim) bizim kız kötü yola düştü:)))
Olmayanı da düşünün canlar. Benim kociş yok olsa da fan fin yasak. ben napıyım
DDD götür tabi bacım:))) jeli ninkide can. evlat sevgisi tatsın kız:)
valla onunda spermiyogramını yaptıracam bu gidişlejeli ile ben çok çaresiziz. yumurtlayamıyoruz biz...
isimleri jeli ve bon...
bon.. iktidarsız bon...
Olmayanı da düşünün canlar. Benim kociş yok olsa da fan fin yasak. ben napıyım
Öyle oldu galiba. Bizimki belki bebeğe zarar olur diye sıkı sıkı sarılmaya bile çekinir oldusiz flört dönemine geri döndünüz hayatım.:)))
hahahaaaa
Ozaman onunki istenmeyen gebeliktir :))
garibim bazen bi yuvaya bakıyor bi de herifine... çok şey anlatıyor. :)))
spermiyogramını deyince aklıma geldi. doktor benim kociştende istediydi. tabi benim safım onun nasıl verildiğini bilmiyormuş tamam dedi. çok şaşırdım bende. sonra anlattım nasıl vereceğini aynen şunu dedi: evli barklı adama yakışmaz o iş:)
İlk üç ay yasaklıyorlarmış sanırım. Doktor yasak dedi. Haşin faaliyetlerde olmamızdan korktu sanırımtatlım neden yasak? ben anlamadım. benim bildiğim doğuma yakın yasak değilmi?
Öyle oldu galiba. Bizimki belki bebeğe zarar olur diye sıkı sıkı sarılmaya bile çekinir oldu
istenmeyen 1 tane olur 9 tane olurmu sence. bence bizim kızı vurmak lazımda babasına diyemiyorum:) eli kanda kalır
hahahaa çok iyi yaa... :))) ilahi....
ne yapacan mecbur ama. Benim kociş tuvalette verdi ne stres oldum ben sapık dicekler diye.. ben olsam hayatta vermezdim yine verdi valla hakkını yiyemem. utana sıkıla çıktı zaten.
İlk üç ay yasaklıyorlarmış sanırım. Doktor yasak dedi. Haşin faaliyetlerde olmamızdan korktu sanırım
Arkadaşlarımdan biliyorum, ilişki sonrası kanama oluyor genelde ilk üç ayda. Ben de o riske girmek istemem zaten. Biraz sabrederiz.
Benim artık gitme vaktim geldi kızlar
İyi akşamlar size
bensiz kaynatım bakalım
:)))) nasıl kahkaha attım şimdi.. boşanacam derse görürsün.
dert aynı bacım sperm testi. benim kocişi anlatıyorum da:)
bensiz kaynatım bakalım
benimki dün verdi çok şükür
cumarteside sonuçları doktora götürecaz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?