Ilk çocuğunu düşünenler...

Günayddın sabah şekerleri... bir bülbül bana beni merak ettiğinizi söyledi.. :))
işte geldim burdayım!!!!
anca gönderebildim elemanları.

inş.
bildiğin gibi değil piskopata bağladım herşeyde kırılıyorum çok narın oldum 2,5 yıldır uğraşıyorum yetsin artık rabbim göndersin onu pamuklara sarıpta büyütecem

canımm üzülmeee vardır onunda bir vakti zamanı bak şöyle bir söz var "haline şikayet etme senin haline şükredenler var " anladığım kadarıyla doktor sizden yana çok umutlu mesela benim kuzenim 10 yıllık evli eşinden dolayı cocugu olmadı olmaycak bir küçük umutu dahi yok eşinin hiç spermi yokmuş allah inşallah onada sanada hepimize nasip eder

Son düzenleme:
eee? doktor bişey süledimi :) yorum yaptımı??? anlatsana yahuuu

bowser yaniiii???

hadi hayırlı olsun balım benim senide göübüşünüde öpüyorum en kocamanından örülsün patikler bebek geliyo

4 haftalık hamilelikmiş..

Sağlık ocağına gitmiştim..Pazartesi gelin testlerinizi yapalım..Kilonuzu ölçelim..kaydınızı girelim dediler..Bu sırada bir kadın doğumcuya görünebilirsin dediler...

Bugün yeğenim ameliyat olacak..Perşembe yada cuma giderim artık doktora

gıd gıd gıddd

ayy çatlıycam . anlatıyorum akşamı. eve girdik baktım eşim spor yapıyım dedi yemek hazır olana kadar. anaaa soyunacak dedim hemen aklımdan. dedimki aşkımm böceeekkkk!!! hani nerde dedi. ben atladım ayyyy antenleride var. gömlek çıkarıldı o arada. ama nasıl çırpınıyo:)
dedimki atletin içine kaçtı. atlette çıktı. anaaa pantolondan aşağı gidiyo dedim. tam çıkaracaktıki. baktı bana öyle.. sonra gülmeye başladı sen var ya seeen dedi.:)))
dedimki aşkım gel bu kadar uğraştım bak boşa gitmesin. boşa gitmedi:)))

seni döverim kız... hani yaygara hani sevinç çığlığı. nerdeeee

waay süpermiş yaaa taktiklere bak

haniiiiii yaygaraaaa nerde sevinç çığlığıııııı........

Çok şükür yarabbimmmmmmmmm!!! :) randevu al şimdidenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…