- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #8.161
hım anladım canım hadi hayırlısı inşallah cok mutlu olcagınn haberler alırısın
Günayddın sabah şekerleri... bir bülbül bana beni merak ettiğinizi söyledi.. :))
işte geldim burdayım!!!!
anca gönderebildim elemanları.
evet cnm doğru soyluyosun ama bat 25 ekim daha çoookk var
Günaydın kızlar
BHCG değerim 1209
Günayddın sabah şekerleri... bir bülbül bana beni merak ettiğinizi söyledi.. :))
işte geldim burdayım!!!!
anca gönderebildim elemanları.
Günaydın kızlar
BHCG değerim 1209
Günaydın kızlar
BHCG değerim 1209
Asyacım sen ne durumdasın gelen giden var mı?
akşama doğru kırmızıları görecem sanırım.... :?
inş.
bildiğin gibi değil piskopata bağladım herşeyde kırılıyorum çok narın oldum 2,5 yıldır uğraşıyorum yetsin artık rabbim göndersin onu pamuklara sarıpta büyütecem
ciiiik ciiiiiikkkkkk ciiiiikkkkk :)))))
günaydın hayatım hoşgeldin.
eee? doktor bişey süledimi :) yorum yaptımı??? anlatsana yahuuu
bowser yaniiii???
hadi hayırlı olsun balım benim senide göübüşünüde öpüyorum en kocamanındanörülsün patikler bebek geliyo
gıd gıd gıddd
4 haftalık hamilelikmiş..
Sağlık ocağına gitmiştim..Pazartesi gelin testlerinizi yapalım..Kilonuzu ölçelim..kaydınızı girelim dediler..Bu sırada bir kadın doğumcuya görünebilirsin dediler...
Bugün yeğenim ameliyat olacak..Perşembe yada cuma giderim artık doktora
ayy çatlıycam . anlatıyorum akşamı. eve girdik baktım eşim spor yapıyım dedi yemek hazır olana kadar. anaaa soyunacak dedim hemen aklımdan. dedimki aşkımm böceeekkkk!!! hani nerde dedi. ben atladım ayyyy antenleride var. gömlek çıkarıldı o arada. ama nasıl çırpınıyo:)
dedimki atletin içine kaçtı. atlette çıktı. anaaa pantolondan aşağı gidiyo dedim. tam çıkaracaktıki. baktı bana öyle.. sonra gülmeye başladı sen var ya seeen dedi.:)))
dedimki aşkım gel bu kadar uğraştım bak boşa gitmesin. boşa gitmedi:)))
Sağlık ocağına gitmiştim..Pazartesi gelin testlerinizi yapalım..Kilonuzu ölçelim..kaydınızı girelim dediler..Bu sırada bir kadın doğumcuya görünebilirsin dediler...
waay süpermiş yaaa taktiklere bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?