- 1 Eylül 2010
- 872
- 9
- 118
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #8.141
asya bugün senin bat
ne durumdasın gelen giden varmı kırmızılardan
bide dün gamzeyle verdiniz gazı bana
bakalım deli gibi batı bekliyorum şimdi
günaydın kızlar ben dün akşam belimin altında yastık bacaklarım havada uyuyup kalmısım ben daha bunları ilk yapıyorum sizler belki cok yaptınız ilk aydan kendimi bu kadar kasmasammı acaba
Günaydın gülüm. :)))))
napıcan gaz olmasa umut olmuyor hayatım. cumartesi randevunuz kaçta:)
Günaydın kızlarrr
Dün neler kaynatmışsınız öyle bigün giremedim yoğunluktan okuyamadım geçmişi valla gece uykum geldii
Güllümsün hadi hayırlı olsun test verilmiş baktın mı sonuçlara
Asyacım sen ne durumdasın gelen giden var mı?
günaydın canıım:))9 amuda bile kalkan var aramızda:) ben beceremiyorum totomu tutup duruyorum :)[/QUO
ayyy güldürdün beni yaa allah inşallah o sahfalara gelmeden hayırlısıyla bebiş verir
saat 9,30 da cnm
başkent hastanesinde
ya bakalım ne diyecek
arada keçiboynuzu ceviz falan dayamıştım belki bi değişim olmuştur
geçen sene hızımız toplam %35 falandı doktor doğal yolla olması için ileri harketli ile yavaş hareketlinin toplam %65 olması lazım dedi
ama netten baktım %40 yeter dio
bakalım doktor ne diyecek
günaydın canıım:))9 amuda bile kalkan var aramızda:) ben beceremiyorum totomu tutup duruyorum :)[/QUO
ayyy güldürdün beni yaa allah inşallah o sahfalara gelmeden hayırlısıyla bebiş verir
valla hayatım. işin sırrı asyada:)
inş verir hayatım. ahhh ahhh yanıyorum bebek diye:)
günaydın kızlar ben dün akşam belimin altında yastık bacaklarım havada uyuyup kalmısım ben daha bunları ilk yapıyorum sizler belki cok yaptınız ilk aydan kendimi bu kadar kasmasammı acaba
seni daha fazla gaza getirmek istemem gülüm ama içim çok ferah sizin konuda. hayırlısı olsun
kızlar ben geçmişi okuyamadım biraz geri kaldım asyaya ne oldu güllümsün sende ne testi verdi hayatım işleren takip edemiyorumki
zaten eşim sanal ortama gıcık biliyosun
çok cıtlatamıyorum ama iki arkadaşım var doğa üstü güçleri olduğuna inanıyorum
bana sen gebesin saklıyosun dediler gaza geldim dedim
sadece baktı
muhtemelen kadın aklını kardı die düşünüyo
doğa üstü güçtenmi bilmem ama. sanırım safız hayatım. malum oluyo bize:)))
bebişin geldiği zaman eşin sanal arkadaşlara bi teşekkür borçlu olur:)) sabırla bekliyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?