- Konu Sahibi meleksimam
-
- #8.181
Çok şükür yarabbimmmmmmmmm!!! :) randevu al şimdidenn
her gün her gün olunca kociş kaçacaktı bizde taktik yaptık hayatım... kaçacak yeri kalmasın diye:)
hayır cnm cumartesi 9,30 doktorda olacaz o açıklayacak cesaretim yok istemedim hastanedn o yüzden
mrb canım sms attım şimdi henüz yok ortada asyamız.
asya gelsin size böcük olayını anlatıcam.
valla benim kocişe bu taktik yaramaz benimki böcekden acayip tıksınır öyle sakin sakin üstünü başını cıkarcagını sanmıyorumhoplaya zıplaya cıkarırr e o ardada nasıl bı yontem uygularım bılemıyorum
ayy çatlıycam . anlatıyorum akşamı. eve girdik baktım eşim spor yapıyım dedi yemek hazır olana kadar. anaaa soyunacak dedim hemen aklımdan. dedimki aşkımm böceeekkkk!!! hani nerde dedi. ben atladım ayyyy antenleride var. gömlek çıkarıldı o arada. ama nasıl çırpınıyo:)
dedimki atletin içine kaçtı. atlette çıktı. anaaa pantolondan aşağı gidiyo dedim. tam çıkaracaktıki. baktı bana öyle.. sonra gülmeye başladı sen var ya seeen dedi.:)))
dedimki aşkım gel bu kadar uğraştım bak boşa gitmesin. boşa gitmedi:)))
hahaha çok iyi olmuş yaa :))) tamam, bugünün taktiği nedir acaba?
Düşünelim bacım. fikre ihtiyacımız var:9 daha eğlenceli oluyo
işte öyle çıkaracakki çabuk çabuk olsun. benimkide korkuyo bözekten daha iyi oldu:)
sen bir meleksin:)
nayıııırrrr nolamazzzzz....
4 haftalık hamilelikmiş..
Sağlık ocağına gitmiştim..Pazartesi gelin testlerinizi yapalım..Kilonuzu ölçelim..kaydınızı girelim dediler..Bu sırada bir kadın doğumcuya görünebilirsin dediler...
Bugün yeğenim ameliyat olacak..Perşembe yada cuma giderim artık doktora
ayy çatlıycam . anlatıyorum akşamı. eve girdik baktım eşim spor yapıyım dedi yemek hazır olana kadar. anaaa soyunacak dedim hemen aklımdan. dedimki aşkımm böceeekkkk!!! hani nerde dedi. ben atladım ayyyy antenleride var. gömlek çıkarıldı o arada. ama nasıl çırpınıyo:)
dedimki atletin içine kaçtı. atlette çıktı. anaaa pantolondan aşağı gidiyo dedim. tam çıkaracaktıki. baktı bana öyle.. sonra gülmeye başladı sen var ya seeen dedi.:)))
dedimki aşkım gel bu kadar uğraştım bak boşa gitmesin. boşa gitmedi:)))
Eşim bana bu taktiği uyguladığında önce rengim attı sonra gülmekten konsantre olamadım. işi baya zor oldu aslında..
Düşünelim bacım. fikre ihtiyacımız var:9 daha eğlenceli oluyo
ayol utandım kizz:))
kızlar kaçıyom malım işler gerilim yine
bugünde tersini yap.... ?
Olmamalı olmamalı bence de
Bebiş geliooooo tey tey tey
süpermiş benimde reglim bitsin hemen uyguluyorummmmm
utanma. senin fikirler benide bebişe yaklaştırıyo hayatım:))
tamam ozaman, bugün düştüm morardı heralde oram buram dersinsonra bakmak isteyecektir ne olduğuna. sende hay allah yanlış hatırladım galiba dersin
heheheheh
hızlı çıkan fikir bukadar olur.. üstünde çalışmak lazım..
kızlar kaçıyom malım işler gerilim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?