Ilk çocuğunu düşünenler...

her gün her gün olunca kociş kaçacaktı bizde taktik yaptık hayatım... kaçacak yeri kalmasın diye:)

valla benim kocişe bu taktik yaramaz benimki böcekden acayip tıksınır öyle sakin sakin üstünü başını cıkarcagını sanmıyorum hoplaya zıplaya cıkarırr e o ardada nasıl bı yontem uygularım bılemıyorum

hayır cnm cumartesi 9,30 doktorda olacaz o açıklayacak cesaretim yok istemedim hastanedn o yüzden

O zaman c.tesi öğlen alırız iyi haberleri benim dr.umda hareketlilik oranlarının toplamı %40olması yeterli dedi hayırlısı canımcım

mrb canım sms attım şimdi henüz yok ortada asyamız.

Hadi iyi haberlerle gelir inşallah canım yaa göbek atalım şurda 2dk

asya gelsin size böcük olayını anlatıcam.

Ay çok merak ediyorum

işte öyle çıkaracakki çabuk çabuk olsun. benimkide korkuyo bözekten daha iyi oldu:)

hahaha çok iyi olmuş yaa :))) tamam, bugünün taktiği nedir acaba?

nayıııırrrr nolamazzzzz....

Olmamalı olmamalı bence de

Bebiş geliooooo tey tey tey

süpermiş benimde reglim bitsin hemen uyguluyorummmmm

utanma. senin fikirler benide bebişe yaklaştırıyo hayatım:))

tamam ozaman, bugün düştüm morardı heralde oram buram dersin sonra bakmak isteyecektir ne olduğuna. sende hay allah yanlış hatırladım galiba dersin
heheheheh

hızlı çıkan fikir bukadar olur.. üstünde çalışmak lazım..

iyi fikir deneyelim. hatta ben şöyle deyim hiç olmayacak bir yerimi masanın köşesine çarptım şişti. çok acıyo bi baksana aşkııımm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…