Ilk çocuğunu düşünenler...

üzülme artık. olacak . bu kadarı oldu olacak. hadi:)

ya nasıl enterasanız biz topic olarak gittinmi hep beraber gidiyoruz geldinmide hep birlikte
aramızdaki bağ farklı galiba bacılarım arada görünmeyen algı ipcikleri var

gerçekten öyle:)))) biri eksik olsa hemen nerde nerde diye başlıyoruz. telepatiye geçti gönüller gülümsün:)

sen bide şu dediğin doktora git bakalım o ne diyecek inş. çözülür kendini üzüme bebeğinide strese sokma
bak gördün sakin olduğunda herşey nasılda yoluna girdi
bi kahve iç derdim ama gebesin

canım inş korkulacak bir surum yoktur. dediğimiz gibi doktoruna git için rahatlasın. neyse çıksın sonucun. bayram önü herkes kaçar bi sorun çıkmasın.
İnşallah kötü bir şey çıkmaz. Pazartesi hem o doktora hem de kadın doğuma gideceğim. Kalp atışını duyacağız inşallah. Kadın doğumda da istediğim doktorlar hep yoğun zaten.Yine Fatih hst. gideceğim inşallah memnun kalırım.
5. ayda falan hissediliyo diye duymuştum bilmiyorum tabi sen daha iyi biliyosundur. zamanı gelince hissedersin hiç kafanı bulandırma bence olumlu düşünmeye bak derim..
Canım bebek 4 aydan önce hissedilmiyor biliyorum,Ben şu an hissetme imkanım da olmadığı için bebek iyi mi kötü mü anlayamıyorum. Benim tanıdığım bir kızın 2 ay önce,
geçen de diğer topikte birinin bebeğinin kalbi durmuş. Bİlinçaltımda yer etti sanırım bu. Kafamı dağıtmaya çalışıyorum bakalım. Daha yemek de yemedim. Naneli ayran çıkmış ben hiç denememiştim içeyim de kendime geleyim

anladım, tabi ihmal etmemek lazım ama hemen tedirgin olma.

tamam hayatım kendini rahat tutmaya çalış bebişide rahatlat. inş sorun olmayacak size bu yükselmeler.

Canım hemen kötü düşünme..Doktorla telefonda görüşemiyormusun..Gelmiyecekse hasta kalacakmı yani...

Bulduğun doktora git enini boyunu konuşta için rahatlasın bari

evet canım .Allah bir daha yaşatmasın böyle bişeyi. sağlıkla hamileliğini görürsün inşallah

İnsan herşeyden korkuyor bu durumda..Benimde kasık ağrım ve gaz sancım çok..Akıntıda çok olduğu için ıslaklığı hissettikçe aklım gidiyor...

Şimdi birde doktor telaşı var...Herhangi bir doktora gitsemmi diyorum bugün.

Sağolun kızlar. Biraz daha rahatladım. İlk anda panik yapıyor insan. Eşim de yok yanımda. Tel edip ağlayamıyorum bile o kadar yoğun.Siz varsınız iyi ki

Canım doktora gitmen şu an pek bir şey değiştirmeyecek ama haftaya bayramdan önce gidip keseye baktır. hcg 1500 ve üzerinde görülüyor kese. Hatta kalp atımını görebilirsin.

acemiperi sakın ama lütfen böyle şeyler düşünme, okuma olumsuz şeyleri.. kaç gün boyunca ben kimyasal gebelikle alakalı yazılar okudum 2 gün bile sürmedi mutluluğum. lütfen yapma kendine bunu. olumlu düşün olumlu telkinlerde bulun kendine bak gör çok güzel olacak herşey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…