- Konu Sahibi meleksimam
-
- #8.321
selam hanımlar, valla giriyorum topiğe geçmişi okumaktan kafamı kaldıramıyorum kırk saat.
boswer canım tekrar hayırlı olsun çok güzel çıkmış sonucun muhtemelen keseyi görürsün dra gittiğinde. tencere tepsi deyip geçme sen yine de boşluğuna gelir dikkat et yani kaldırırken tedbirli kaldır öyle şeyleri, dizinden destek al bişey kaldırırken beline yüklenme.
geçmiş olsun ayrıva yeğenin için umarım iyidir..
ya nasıl enterasanız biz topic olarak gittinmi hep beraber gidiyoruz geldinmide hep birlikte
aramızdaki bağ farklı galiba bacılarım arada görünmeyen algı ipcikleri var
sölediklerinin her kelimesi doğru diyecek bişey yok
g.t.nle göğe de çıksan olamayacaksa olmayacak
sen bide şu dediğin doktora git bakalım o ne diyecek inş. çözülür kendini üzüme bebeğinide strese sokma
bak gördün sakin olduğunda herşey nasılda yoluna girdi
bi kahve iç derdim ama gebesin
İnşallah kötü bir şey çıkmaz. Pazartesi hem o doktora hem de kadın doğuma gideceğim. Kalp atışını duyacağız inşallah. Kadın doğumda da istediğim doktorlar hep yoğun zaten.Yine Fatih hst. gideceğim inşallah memnun kalırım.canım inş korkulacak bir surum yoktur. dediğimiz gibi doktoruna git için rahatlasın. neyse çıksın sonucun. bayram önü herkes kaçar bi sorun çıkmasın.
Canım bebek 4 aydan önce hissedilmiyor biliyorum,Ben şu an hissetme imkanım da olmadığı için bebek iyi mi kötü mü anlayamıyorum. Benim tanıdığım bir kızın 2 ay önce,5. ayda falan hissediliyo diye duymuştum bilmiyorum tabi sen daha iyi biliyosundur. zamanı gelince hissedersin hiç kafanı bulandırma bence olumlu düşünmeye bak derim..
Prof. Dr buldum konusunun uzmanı. Muayene 250 tlymiş ama gözüm görecek gibi değil.
CRP vücuttaki iltihap oranını gösteren bir değer. Şu an hamile olduğum için ilaç kullanıp iltihabı düşüremiyorum. Bebeğe zarar verir mi diye korkuyorum
lazımsa göndereyim:)))
İnşallah kötü bir şey çıkmaz. Pazartesi hem o doktora hem de kadın doğuma gideceğim. Kalp atışını duyacağız inşallah. Kadın doğumda da istediğim doktorlar hep yoğun zaten.Yine Fatih hst. gideceğim inşallah memnun kalırım.
Canım bebek 4 aydan önce hissedilmiyor biliyorum,Ben şu an hissetme imkanım da olmadığı için bebek iyi mi kötü mü anlayamıyorum. Benim tanıdığım bir kızın 2 ay önce,
geçen de diğer topikte birinin bebeğinin kalbi durmuş. Bİlinçaltımda yer etti sanırım bu. Kafamı dağıtmaya çalışıyorum bakalım. Daha yemek de yemedim. Naneli ayran çıkmış ben hiç denememiştim içeyim de kendime geleyim
asyaaa. senin bat bugündü dimi? yok bişey şimdilik değilmi
Merhaba kızlar
Boswercim değerin çok güzel. Allah güzel bir hamilelik nasip etsin. Bir daha 4 yaşında çocuk kaldırma sakın. 2-3 kilonun üzerini taşımamaya gayret et. Ne olur ne olmaz.
Bana gelince... Ben ne talihsizim ya. Bugün şu crp değeri için gittim. 6 iken 4'e düşmüştü en son, bugün 9 olmuşDoktor da gelmeyecekmiş uzun süre sonucu gösteremedim. Kendi kadın doğumcum bir şikayetim yoksa sorun olmadığını söyledi. Ama hiç rahat değilim. Biraz ağladım sakinleştim
Bir iki özel hastaneyi aradım çok sonraya veriyorlar randevuyu. Zaten Ankarada bu bölümde çok uzman yok. Bir prof. özel muayenesine randevu aldım. Neymiş derdim neden yükseliyor öğreneceğim.
İçimi ferah tutmaya çalışıyorum ama canım cidden sıkıldı
iyiyim canım sadece tuvalete gidip o pıhtıları görünce gözlerim doluyo biraz sonra geçiyo.. çift çizgi çıkan 2 tane gebelik testim var onlara bakıyorum arada öyle saçma sapan bi ruh hali işte, bi varmış bi yokmuş...
gerçek çift çizgi olsun ama bi daha öyle bi görünüp bi kaybolmasın benimkiler gibi..
crp ne ki, neden düşüp yükseliyo öyle doktorun ne diyo? bebeği hissetmek için erken sanki ama biraz, öyle değil mi?
aslında şaka olsun diye isterdim. koçişe şaka yapardım ama sonra çok üzülür :)
asyacım sen ne durumdasın gelen giden var mı
evet kocişini üzmeyelimde. şu gülümsüne nazarı değer diye söylemeyenlere varya. şeytan diyoki.:)))
hepsine tek tek gülümsünün adıyla postala..
Bir sıkıntım yok. Normal bel ağrılarım var. Kalçamda ufak bir sivilce çıkmış. Onun ne olduğunu çözemedim. Hamilelerde çok sık basur oluyormuş, inşallah o değildir. Bebeği de hissedemiyorum ya korkuyor insan. Vücudumda iltihap var fazlasıyla ama neden ?
evet canım henüz sakinlik mevcut ama benim genlede gece yada sabaha karşı gelir. böyle gündüz rahatsız etmez beni :)
evet kocişini üzmeyelimde. şu gülümsüne nazarı değer diye söylemeyenlere varya. şeytan diyoki.:)))
hepsine tek tek gülümsünün adıyla postala..
ne güzel olurdu hah çok güldüm
surat ifadelerri çıktı balonumda
Canım doktora gitmen şu an pek bir şey değiştirmeyecek ama haftaya bayramdan önce gidip keseye baktır. hcg 1500 ve üzerinde görülüyor kese. Hatta kalp atımını görebilirsin.İnsan herşeyden korkuyor bu durumda..Benimde kasık ağrım ve gaz sancım çok..Akıntıda çok olduğu için ıslaklığı hissettikçe aklım gidiyor...
Şimdi birde doktor telaşı var...Herhangi bir doktora gitsemmi diyorum bugün.
İnşallah kötü bir şey çıkmaz. Pazartesi hem o doktora hem de kadın doğuma gideceğim. Kalp atışını duyacağız inşallah. Kadın doğumda da istediğim doktorlar hep yoğun zaten.Yine Fatih hst. gideceğim inşallah memnun kalırım.
Canım bebek 4 aydan önce hissedilmiyor biliyorum,Ben şu an hissetme imkanım da olmadığı için bebek iyi mi kötü mü anlayamıyorum. Benim tanıdığım bir kızın 2 ay önce,
geçen de diğer topikte birinin bebeğinin kalbi durmuş. Bİlinçaltımda yer etti sanırım bu. Kafamı dağıtmaya çalışıyorum bakalım. Daha yemek de yemedim. Naneli ayran çıkmış ben hiç denememiştim içeyim de kendime geleyim
Sağolun kızlar. Biraz daha rahatladım. İlk anda panik yapıyor insan. Eşim de yok yanımda. Tel edip ağlayamıyorum bile o kadar yoğun.Siz varsınız iyi ki
canım. bizlerde allahın izniyle geçicez o yollardan. tabiki yanında olucaz. sende iyiki bizimlesin acemi annemiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?