Ilk çocuğunu düşünenler...

gamzecim doktora gittiğinde doktor yumutan çatlamış demişti ya. adetinin kaçıncı günüydü dikkat ettinmi? genelde aynı gün çatlarmış ya.. düzenliyse eğer.

evet hayatım benim adetim başlar 5 gün sürer. bitişinden 21 gün sayarım ve olur. bugüne kadar hiç şaşmadı valla. yani ov 26 günde bir oluyor bende.
adetim bitti 8. gün yumurtayı gördü 11. gün çatlamış dedi.

kızlar bugün adet olcak biri vardı , benmle aynı gün demiştim hatta ben geriye döndüm ama zorlandım mesajları bulmaya kimdi o? olmazsak test yapalım diyorduk?

benim canım, ama bende umut yok en az 3 gün geçerse test yaparım. çünkü bu ay yumurtamın çatlamadığını biliyorum. doktorum söyledi. sende biraz bekle bence :)

asyamız olabilir hayatım 17 ekim bat. daha gelen giden yok

benim de bugün, bi garip duygu içerisindeyim, normalde 1-2 gün erken olurdu, bugün 17 si tık yok ama karnım filan şiş, bi ödem var yani vücudumda sanki heran olabilirim gibi bide bugün akıntım başladı, normalde bi hafta öncesinden az az başlardı akıntım. Durumlar ne göösteriyor acaba tecrübeli arkadaşlarım ne düşünüyor, ne zaman test yapayım bi de? İlk testim olacak...

Haklısın cuma gideyim doktora kesin olsun..

1500 olunca karındanmı görülüyorki kese...Çünkü ben vajinalultrason istemiyorum

Test yarın yap canım.Adetin gelmezse eğer

benim canım, ama bende umut yok en az 3 gün geçerse test yaparım. çünkü bu ay yumurtamın çatlamadığını biliyorum. doktorum söyledi. sende biraz bekle bence :)

canım normalde ağustosta 19 unda olmuştu, eylülde 17 sinde, yani 1-2 gün erken oluyor, ne zaman test yapayım?

11. gün geçti tabi değil mi? neyse canım zaten takip etmenize grek yok maşalah.. hep bi aksiyon içindesiniz zaten. Allah bozbasın :)

Haklısın cuma gideyim doktora kesin olsun..

1500 olunca karındanmı görülüyorki kese...Çünkü ben vajinalultrason istemiyorum
KArından ult. için çok daha yüksek olması lazım. Vajinalin bir zararı yok sağlık açısından. Hem daha net görebiliyor bu şekilde doktor. Bu hafta sadece vajinalden görebilir.

senin böyle küçük şeylerden, büyük mutluluklar çıkarmana bayılıyorum :)

hayat o kadar zor ki. benim hayatımda bi o kadar zor oldu. çocukluğumda annem hep hastaydı ona dua etmekle kardeşimi büyütmekle geçti. okulda dedeler aile büyükleri kız çocuğu ün. ye gitmez dedi. onuda aştık. evliliğimde parasızlıktan eşimin ameliyatından ertelenip durdu birbirimizi bu nedenle 4 yıl bekledik. iş hayatı desen hep erkekleele dolu ortamlarda çalışıp kendimi kabullendirmekle geçti. eee şimdi çocuk olayı. hani demiştim ya Rabbim bana hiç bişeyi bu kadar kolay vermedi. o yüzden %2 bacım
ben zor insanıyım zorların kadını (acıların kadınıyım:))))

KArından ult. için çok daha yüksek olması lazım. Vajinalin bir zararı yok sağlık açısından. Hem daha net görebiliyor bu şekilde doktor. Bu hafta sadece vajinalden görebilir.

Ben hiç vajinal muayyene olmadım.İstemiyorumda..Beklerim olmazsa karından gözükmesi için

akşamdan eşiime sipariş vereyim yarın sabah yapayım mı? bide sen ne kadarlık hamilesin canım?

ben daha yeniyim canım.. ctesi Battı..Pazar akşamüstü test yaptım..Salı kan verdim..1209 çıktı değerim..4 haftalık hamileymişim

Son düzenleme:

bence bekle azcık daha. sonuç yanıltırsa üzülürsün.

Pınar sütün reklamına rast geldim bir iki gün önce. Oturup ağladım O kadar duygusal olmuş ki reklam. Aklıma geldikçe bile gözlerim yaşarıyor

testi hemen yapma hayatım. bir iki gün geçsin öyle yap.

ne kadarlıkken karından görünüyormuş peki?

haklısın %1 umut bile büyüktür aslında.

yesinler seni annecikk :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…