- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #8.341
Olumlu düşünmeye çalışıyorum zaten. En önemli olan şey moral. Sonra sağlıklı beslenme ve spor. Ben elimden geleni yapıyorum. Takdir Mevlanınacemiperi sakın ama lütfen böyle şeyler düşünme, okuma olumsuz şeyleri.. kaç gün boyunca ben kimyasal gebelikle alakalı yazılar okudum 2 gün bile sürmedi mutluluğum. lütfen yapma kendine bunu. olumlu düşün olumlu telkinlerde bulun kendine bak gör çok güzel olacak herşey...
allahııımmm. noooluurrr bi mucizeeee... söz ben 2 koli yumurta vericem fakire fukaraya:))) asyama uğramasın kırmızılar.
Sağolun kızlar. Biraz daha rahatladım. İlk anda panik yapıyor insan. Eşim de yok yanımda. Tel edip ağlayamıyorum bile o kadar yoğun.Siz varsınız iyi ki
Canım doktora gitmen şu an pek bir şey değiştirmeyecek ama haftaya bayramdan önce gidip keseye baktır. hcg 1500 ve üzerinde görülüyor kese. Hatta kalp atımını görebilirsin.
NarMik kullanıcısından alıntı
Soğan suyu,dahiliye gidip pıhtılaşma testleri ve diğer testlerini yaptırmanı öneririm canım..Tiroid testleri falan...Genelde erken düşüklerin nedeni bunlar olabiliyormuş...
beta hcg ile ilgili açtığım topiğe gelen cevap kızlar.. 9 ekimde 5.21 çıktığında ve dr 2 gün sonra gel dediğinde 12 ekimde bütün tiroid tahlillerimi falan yaptırmıştım ben öyle gittim dra. o zaman hcg de 33 olmuştu ama diğer değerlerde sorun var gibi geldi bana yüksek olanlar var içinde tsh falan. dr ilgilenseydi bebeğim benimle olabilir miydi acaba şu an? o yüzden mi tutunamadı acaba?
NarMik kullanıcısından alıntı
Soğan suyu,dahiliye gidip pıhtılaşma testleri ve diğer testlerini yaptırmanı öneririm canım..Tiroid testleri falan...Genelde erken düşüklerin nedeni bunlar olabiliyormuş...
beta hcg ile ilgili açtığım topiğe gelen cevap kızlar.. 9 ekimde 5.21 çıktığında ve dr 2 gün sonra gel dediğinde 12 ekimde bütün tiroid tahlillerimi falan yaptırmıştım ben öyle gittim dra. o zaman hcg de 33 olmuştu ama diğer değerlerde sorun var gibi geldi bana yüksek olanlar var içinde tsh falan. dr ilgilenseydi bebeğim benimle olabilir miydi acaba şu an? o yüzden mi tutunamadı acaba?
Huuuuu huuuuuu s.a anne adayları tazecik bi üyeyim bende 3:)
%2 lik bir ihtimalle tutabilir tabi. ama ben %98 ciyim :))
Bende gittiğimde en azından keseyi göreyim istiyorumm..
Sağlık ocağındaki doktor pazartesi gel dedi.Hem kayıt yaparız hemde hemograma falan bakarız dedi..Bu sırada kadın doğumcuya gidebilirsin dedi..
Değerim dün alınan kanda 1209...
2 günde 2 kat artatıyorsa 2000'in üzerine çıkar yarın öbürgün sanırım..
Yarın yada cuma gideyim diyorum doktora..
Huzursuzum çok kasık ağrısından akıntımda çok..Sende böylemisin
canım giremedim foruma bayadır , çok geçmiş oldun tatlım ya, duayı esirgeme olur mu , Rabbim hayırlı zamanda, hayırlısını nasip etsin , hayırlı deilse de hakkımızda hayırlı eylesin inşallah.
kızlar çıkıyorum şimdilik çok kaynatmayın haa yetişemiyorum hızınıza,, hadi öptüm.:))
kızlar bugün adet olcak biri vardı , benmle aynı gün demiştim hatta ben geriye döndüm ama zorlandım mesajları bulmaya kimdi o? olmazsak test yapalım diyorduk?
canım stres yapma hiç ama erteleme , böyle bişey ertelenr mi hiç, git hemen doktra. Nerde yaşıyosun? bisürü hastane, bisürü doktr var git bi ilk olarak muayneni ol, sonra uzun uzun düşünp doktoruna karar verrsn zaten
canım benim tsh 13 tü. bebeğimin alındığı gece.
İlk başlarda akıntı çok oluyor. Hatta ben kanamam var diye kaç kere wc ye koştum o yüzden. Kasık ağrısı da normal, rahim genişlediği için oluyormuş. Bende şu ana akıntı öyle yoğun değil. Kasık ağrım da arada sırada oluyor.Bende gittiğimde en azından keseyi göreyim istiyorumm..
Sağlık ocağındaki doktor pazartesi gel dedi.Hem kayıt yaparız hemde hemograma falan bakarız dedi..Bu sırada kadın doğumcuya gidebilirsin dedi..
Değerim dün alınan kanda 1209...
2 günde 2 kat artatıyorsa 2000'in üzerine çıkar yarın öbürgün sanırım..
Yarın yada cuma gideyim diyorum doktora..
Huzursuzum çok kasık ağrısından akıntımda çok..Sende böylemisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?