Ilk çocuğunu düşünenler...

Olumlu düşünmeye çalışıyorum zaten. En önemli olan şey moral. Sonra sağlıklı beslenme ve spor. Ben elimden geleni yapıyorum. Takdir Mevlanın

NarMik kullanıcısından alıntı

Soğan suyu,dahiliye gidip pıhtılaşma testleri ve diğer testlerini yaptırmanı öneririm canım..Tiroid testleri falan...Genelde erken düşüklerin nedeni bunlar olabiliyormuş...

beta hcg ile ilgili açtığım topiğe gelen cevap kızlar.. 9 ekimde 5.21 çıktığında ve dr 2 gün sonra gel dediğinde 12 ekimde bütün tiroid tahlillerimi falan yaptırmıştım ben öyle gittim dra. o zaman hcg de 33 olmuştu ama diğer değerlerde sorun var gibi geldi bana yüksek olanlar var içinde tsh falan. dr ilgilenseydi bebeğim benimle olabilir miydi acaba şu an? o yüzden mi tutunamadı acaba?

NarMik kullanıcısından alıntı

Soğan suyu,dahiliye gidip pıhtılaşma testleri ve diğer testlerini yaptırmanı öneririm canım..Tiroid testleri falan...Genelde erken düşüklerin nedeni bunlar olabiliyormuş...

beta hcg ile ilgili açtığım topiğe gelen cevap kızlar.. 9 ekimde 5.21 çıktığında ve dr 2 gün sonra gel dediğinde 12 ekimde bütün tiroid tahlillerimi falan yaptırmıştım ben öyle gittim dra. o zaman hcg de 33 olmuştu ama diğer değerlerde sorun var gibi geldi bana yüksek olanlar var içinde tsh falan. dr ilgilenseydi bebeğim benimle olabilir miydi acaba şu an? o yüzden mi tutunamadı acaba?

Bende gittiğimde en azından keseyi göreyim istiyorumm..

Sağlık ocağındaki doktor pazartesi gel dedi.Hem kayıt yaparız hemde hemograma falan bakarız dedi..Bu sırada kadın doğumcuya gidebilirsin dedi..

Değerim dün alınan kanda 1209...

2 günde 2 kat artatıyorsa 2000'in üzerine çıkar yarın öbürgün sanırım..

Yarın yada cuma gideyim diyorum doktora..

Huzursuzum çok kasık ağrısından akıntımda çok..Sende böylemisin

canım benim tsh 13 tü. bebeğimin alındığı gece.

canım giremedim foruma bayadır , çok geçmiş oldun tatlım ya, duayı esirgeme olur mu , Rabbim hayırlı zamanda, hayırlısını nasip etsin , hayırlı deilse de hakkımızda hayırlı eylesin inşallah.

canım stres yapma hiç ama erteleme , böyle bişey ertelenr mi hiç, git hemen doktra. Nerde yaşıyosun? bisürü hastane, bisürü doktr var git bi ilk olarak muayneni ol, sonra uzun uzun düşünp doktoruna karar verrsn zaten

canım giremedim foruma bayadır , çok geçmiş oldun tatlım ya, duayı esirgeme olur mu , Rabbim hayırlı zamanda, hayırlısını nasip etsin , hayırlı deilse de hakkımızda hayırlı eylesin inşallah.

amin canım saol inşallah.. hepimiz için..

kızlar çıkıyorum şimdilik çok kaynatmayın haa yetişemiyorum hızınıza,, hadi öptüm.:))

kızlar bugün adet olcak biri vardı , benmle aynı gün demiştim hatta ben geriye döndüm ama zorlandım mesajları bulmaya kimdi o? olmazsak test yapalım diyorduk?

doktora gidip keseyi görmeyincede insan stres yapıyor..O yüzden gidince keseyi göreyim bari telaşındayım..

Bugün olmazsa yarın kesin gidecem doktora

İlk başlarda akıntı çok oluyor. Hatta ben kanamam var diye kaç kere wc ye koştum o yüzden. Kasık ağrısı da normal, rahim genişlediği için oluyormuş. Bende şu ana akıntı öyle yoğun değil. Kasık ağrım da arada sırada oluyor.

Cuma da gidebilirsin doktora. Ben bugünü perşembe diye düşünmüştüm, seni de bugün tahlil verdin diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…