Ilk çocuğunu düşünenler...

anladım hayatım haklısın. iş güç derken vakitte kalmıyor halinde

Bende bende ama istatistiği veremediğim için geçemedim 4.sınıfa yaaa
Nasıl verdiniz onları bende istiyorummmm

istatistik 2. sınıfta canım. ben geçen sene kayıt yaptırdım. 2 yıllık zaten. ama karacanın nokta atışlarını alabilrsin çok faydası olur. hatta konu çalışıpta soru çözme tersten yap. ömce sorulara bak cevaplarına bak anlamasan bile , sorulardan sonra konu çalış. hem çıkabilecek soruları görüyorsun hafıza temizken algılıyorsun hemde konun neresi önemli neresi önemsiz bilerek çalışıyorsun. acayi zaman kazanırsın. ben öyle çalışarak 1 ayda 1 ders hariç hepsinden geçtim. o derside hiç çalışmadım ondan.

birde böyle dene

içtiğim gibi tuvalete koşuyorum demekki bünyem istemiyor. ben hiç terlemiyorum gün içinde yazın bile pek terlemem belki ondandır.

sağol gülüm. Allah razı olsun. geçti ama delip geçti işte derler ya:))) kaşarlandık valla artık.

Olsun her olay bizi daha da olgunlaştırıyor canım Bu da bizim farkımız:)))

istatistik benim 98 di :))) çok severim

Ay ben hiç bilmiyorum çalışsam geçerim ama çalışamıyorum yaa
Matematiğe çalıştım 95le geçtim ama bu ara acaip yoğunum bi de benim patron biraz öküz bütün işleri bana yüklüo zor oluo yani bu sene inşallah bakalım
Bir çalışan gecenin 10unda aranıp iş sorulur mu yaaa soruyorum size olur mu buuuuuu

yok artık gece 10 da. valla mesai biter ben işyerinden kimseye açmam telefonu. patron da aramaz zaten.. tam düşüncesiz adammış

hehehe ben arayıp soruyom valla bizim iş zaten gece 11 gibi bitiyor

Evet canım ben 3.sınıf derslerimi verdim ama alttan dersim olduğu için (malum istatistik) 4.sınıfa geçemiyorum onu bu sene verebilirsem inşallah
Bi de senin dediğin gibi yapayım bakalım zaten konu anlatımlara çok bakmıyorum son 5yılın çıkmış sorularını ezberlesen muhakkak veriosun dersi.
Ama bu sene sistem de değişti ne yapacağız bilemiyorum bakalım bi de aöf kurslara yardımcı kitap basmayın demiş hakkımızda hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…