- Konu Sahibi meleksimam
-
- #8.441
ben hiç su içmiyorum
Bende bende ama istatistiği veremediğim için geçemedim 4.sınıfa yaaa
Nasıl verdiniz onları bende istiyorummmm
büro yönetimi ve yön. asistanlığı canım. maksat diploma işte... matah bişey değil :) aslında vaktim olsa zor değil geçmesi ama vakit yok. geçen sene ayak kırıldığında sadece 1 ay çalışımıştım başka şansım yok diye okadar çalışma ile geçtim.
Bende bende ama istatistiği veremediğim için geçemedim 4.sınıfa yaaa
Nasıl verdiniz onları bende istiyorummmm
su çok faydalı ama hayatım bilirsin. bende öyleydim. çay kahve yerine masama 1 bardak su aldım önceleri yudum yudum aldım şimdi lıkır lıkır gidiyo alıştır kendini. gebe olursan daha çok lazım olacak sana
sağol gülüm. Allah razı olsun. geçti ama delip geçti işte derler ya:))) kaşarlandık valla artık.
istatistik benim 98 di :))) çok severim
sen çok sakıncalı işler yapıyosun iç bakıyım
susuz olur mu
içtiğim gibi tuvalete koşuyorum demekki bünyem istemiyor. ben hiç terlemiyorum gün içinde yazın bile pek terlemem belki ondandır.
sen çok sakıncalı işler yapıyosun iç bakıyım
susuz olur mu
Olsun her olay bizi daha da olgunlaştırıyor canım Bu da bizim farkımız:)))
Ay ben hiç bilmiyorum çalışsam geçerim ama çalışamıyorum yaa
Matematiğe çalıştım 95le geçtim ama bu ara acaip yoğunum bi de benim patron biraz öküz bütün işleri bana yüklüo zor oluo yani bu sene inşallah bakalım
Bir çalışan gecenin 10unda aranıp iş sorulur mu yaaa soruyorum size olur mu buuuuuu
anladım hayatım haklısın. iş güç derken vakitte kalmıyor halinde
ama susadımmıda şişeyi dikerim o şişe biter. balık gibi de ters dururum sonra :))))
kendime ait bir zamanım yokki ? pazar günleri bile iş bitmiyor ya bi uzanıp tv izleyemiyorum. hep bişeyvar.
Olsun her olay bizi daha da olgunlaştırıyor canım Bu da bizim farkımız:)))
Ay ben hiç bilmiyorum çalışsam geçerim ama çalışamıyorum yaa
Matematiğe çalıştım 95le geçtim ama bu ara acaip yoğunum bi de benim patron biraz öküz bütün işleri bana yüklüo zor oluo yani bu sene inşallah bakalım
Bir çalışan gecenin 10unda aranıp iş sorulur mu yaaa soruyorum size olur mu buuuuuu
içtiğim gibi tuvalete koşuyorum demekki bünyem istemiyor. ben hiç terlemiyorum gün içinde yazın bile pek terlemem belki ondandır.
katılıyorum sana gülümsün. asyayı alıştırmamız lazım suya.
alıştır kendini hayatım hergün bir limit koy kendine. susamayı bekleme bence.
balığım:)
o halde şansa bırakıcan hayatım. hayırlısı olsun. 8 yılda bitiren bile var.
bende öyle çok terlemem ama çok wc ye giderim su nedeniyle. terlemeden değil o hayatım. iç ve koş wc ye. olsun ama iç
istatistik 2. sınıfta canım. ben geçen sene kayıt yaptırdım. 2 yıllık zaten. ama karacanın nokta atışlarını alabilrsin çok faydası olur. hatta konu çalışıpta soru çözme tersten yap. ömce sorulara bak cevaplarına bak anlamasan bile , sorulardan sonra konu çalış. hem çıkabilecek soruları görüyorsun hafıza temizken algılıyorsun hemde konun neresi önemli neresi önemsiz bilerek çalışıyorsun. acayi zaman kazanırsın. ben öyle çalışarak 1 ayda 1 ders hariç hepsinden geçtim. o derside hiç çalışmadım ondan.
birde böyle dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?