Ilk çocuğunu düşünenler...

bir itiraf sitesinden alıntı.... :)))

''Size bir süprizim var!' dedi,
"Sizi yeni sevgilimle tanıştıracağım" diye titredi sesi.
Kalktı, gitti bir beş dakika sonra sarmaş dolaş bir kızla masaya geldi...
''Ula sen bununla mı halvet oluyorsun? Yakında bize de sarkarsın, bunun bir alt modeli biz oluyoruz lan!" dedim, demişim...
O da duymuş.
Şu içki şişede durduğu gibi durmuyor...

yok artık gece 10 da. valla mesai biter ben işyerinden kimseye açmam telefonu. patron da aramaz zaten.. tam düşüncesiz adammış

Kesinlikle canım yaa yıllık tatilde bile arar dengesizdir biraz
Bizim mağaza da olduğu için onlar 9-10 gibi kapatıolar ben 6-7gibi çıkıyorum o çıkana kadar arar durur hiç umursamaz önceden salak gibi açıp cevap veriodum
Şimdi açmıyorum valla 5kere arasa 3ünde açmıyorum yavaş yavaş alıştırayım diyorum ne yapayım başka türlü olmuo sonra da aaaa duymamışım diyorum

güzelmiş:))))))))

tabi canım sen öyle alıştırmışsın. yavaş yavaşta haddini bildir. mesaiden sonra onu tanımadığını anlasın .

açma canım ben hayatta açmam. hatta anlasın diye eşime açtırırrım uyuyor dedirtirim anlar. hatta cebini kapat bile.

bizim patron kafayı sıyırdı bu ara
sürekli kontrol kontrol
neti kesecem die tututurdu
belki bi daha burda konuşamayacam sizle

hiiiiç problem değil gülüm. mesajla haberleşiriz. üzme kendini olurmu. telefonla dertleşir güzel haberler alışverişi yaprız. biz asyayla sana anlatırız ne var ne yok. söz. sakın bunu dert etme. elinden geleni ardına koymasın. taviz yok.

ya mevzu sekreterden çıktı bi kaç kere dizi izlerken yakalmış kabak hepizmize patladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…