- Konu Sahibi meleksimam
-
- #8.421
ya aynen ben tuvalette yaşıyorum nerdeyse
kızlar canım çok sıkkınnnn(((
o halde bize o geçerli değil hayatım. :)))
way way asyama gamzeme bak sen ay çok gururlandım şimdi
utandım kızz:)))
internette her gördüğüne kanaat etme öncelikle. birde bebeğin gelişimi o kadar hızlı olmuyor canım. hafta hafta sayılıyor hayatım. yani 3000 i bulması senin bünyene ve bebeğin gelişimine bağlı. tabi sen bilirsin alttan muayeneyi her doktor yapmıyor ama yapmak isteyende olabiliyor.
aöf sınavda sorulacak soruları veriyor ya sınavdan birkaç hafta önce. benim görümce öyle geçti. ankaradan aldırıyoruz. 1 hafta bakıyo çatır çatır geçiyo:)
bencede ya zaten bi çişimi kontrol etmediğim kaldıdıydı oda olursa ortalıkta huniyle gezerim artık
nokta atış soruları var canım ama yinede güven duyulmuyor. bu sene çoğunu o kitaplarla verdim ama iktisat filan çalıştığım için geçtim. pek yararı olmadı yani.. diğer derslerden neredeyse birebir çıktı. bu sene direk geçemem heralde.. zaten sistemide değiştirmişler uzatırım büyük ihtimal. napalım.. devlete para lazım ya..
:)))) helede senle ben gibi sidikliler... ooo huni yetmezde.
hayat o kadar zor ki. benim hayatımda bi o kadar zor oldu. çocukluğumda annem hep hastaydı ona dua etmekle kardeşimi büyütmekle geçti. okulda dedeler aile büyükleri kız çocuğu ün. ye gitmez dedi. onuda aştık. evliliğimde parasızlıktan eşimin ameliyatından ertelenip durdu birbirimizi bu nedenle 4 yıl bekledik. iş hayatı desen hep erkekleele dolu ortamlarda çalışıp kendimi kabullendirmekle geçti. eee şimdi çocuk olayı. hani demiştim ya Rabbim bana hiç bişeyi bu kadar kolay vermedi. o yüzden %2 bacım
ben zor insanıyım zorların kadını (acıların kadınıyım:))))
ya sorma zaten işe gelirken her gün 1,5 lt su alıyorum onu içiyorum
ki sabah yatakatan kalkar kalmaz koca bi bardak deviririm aç karna
gecede bi sürahım var uyandıkça içerim
ee işte içilen çay kahve ole
bana ne dayanr ben sidikli olmayımda kim olsun
Yerim seni kız:) helal olsun sana
Ama ne olmuş sonuçta tuttuğunu koparan zeki bir hatun çıkmış ortaya
Maaşallahhhh
anaaaa... sen hangi bölümü okuyosun hayatım..
KEşke doktor olsaydım yaa...bugün itibariyle çok pişmanım
ya sorma zaten işe gelirken her gün 1,5 lt su alıyorum onu içiyorum
ki sabah yatakatan kalkar kalmaz koca bi bardak deviririm aç karna
gecede bi sürahım var uyandıkça içerim
ee işte içilen çay kahve ole
bana ne dayanr ben sidikli olmayımda kim olsun
nokta atış soruları var canım ama yinede güven duyulmuyor. bu sene çoğunu o kitaplarla verdim ama iktisat filan çalıştığım için geçtim. pek yararı olmadı yani.. diğer derslerden neredeyse birebir çıktı. bu sene direk geçemem heralde.. zaten sistemide değiştirmişler uzatırım büyük ihtimal. napalım.. devlete para lazım ya..
anaaaa... sen hangi bölümü okuyosun hayatım..
ben hiç su içmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?