Ilk çocuğunu düşünenler...

ay bizim toplantıya bolunun bir ilçesinin belediye başkanı gelecek
hala gelmediler bekliyorum
o adam ole varsa yoksa kendi işi
her hafta bizim ofiste ve potansiyel sapık bildiğin gibi değil

yapacak bişey yok sanırım gülüm kaderimiz işte bunlar. kolay gelsin ikimizede

İşlerimi halledip arada bakıyorum. Birazdan yemek vakti de gelir

Boswer gün aşırı hatta hergün yumurta yemek lazımmış gebeyken. Özellikle haşlayarak sarısını yemek gerekiyormuş.

Kızlar siz de anne aday adayları olarak beslenmenize şimdiden bir düzen oturtun

ben severim yumurtayı... :))) bir ara günde 2 tane haşlanmış yerdim. diet yaparken.

ACIKTIM... gideyimde brokoli haşlama yapayım.. hmm bool limonla.. mis mis..

hamileliğimi öğrendiğimden beri yatarken 1 bardak ballı süt içiyorum..

Kahvaltım haşlanmış yumurta,peynir,zeytin ve ballı süt :)

hamileliğimi öğrendiğimden beri yatarken 1 bardak ballı süt içiyorum..

Kahvaltım haşlanmış yumurta,peynir,zeytin ve ballı süt :)

Maaşallah maaşallah günde 2posiyon süt ürünleri
haftada bir de bakliyat tüketmeyi unutma hafıza kaybını engelliyormuş bakliyat bilgin olsun canım:)

Doktordangeldim şimdi kızlar...

Kese gözükmedi..Bayramdan sonra bakalım birde dedi..

Kistlerimi bu doktor görmüştü..Hala kistler duruyormuş..Ağrılarım o yüzdenmiş..Dinlen bol bol dedii..

Progestan verdi..Bayramda kanaman olursa eğer içersin dedi..Bunu önlem olarak verdi..Bayramda kimseyi bulamazsın hemen bunu içersin dedi kanama olursa..Düşüğü önlemek için..

Yapılması gereken bir sürü test verdi..

en son bayramda 4-5 saatlik bir yolculuk yapacağımı söyledim..Ben sana dinlen diyorum sen yolculuk diyorsun dedi..Düşürürsün bebeği dedi..KEsinlikle yolculuk yok..

Doktoru beğenmedim aslında..Benim gitmek istediğim doktorla aynı hastanedeler (gerçi diğer doktor artık muayyanesindeymiş) Geçen ay kontrole gittiğimde diğer doktor bakmıştı.Aynı ultrasonla bakıp temiz demişti..PKO'yada bunlar kist değilki demişti..

İki doktorunda farklı bakışı işte...

Kafam karıştı..

2 aydır folic kullanmıyordum.Yeniden başlattı..Levit diye bir vitamin verdi birde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…