Ilk çocuğunu düşünenler...

Valla harika olur canım inşallahhhhhh
Halay çekeriz hep birliktee tey tey

Maaşallah maaşallah günde 2posiyon süt ürünleri
haftada bir de bakliyat tüketmeyi unutma hafıza kaybını engelliyormuş bakliyat bilgin olsun canım:)

haftada bir zaten bakliyat eşim sayesinde hayatımızda:)

Balıktan nefret ederim..Ama onuda yiyorum zorla..Haftada 2 kere gerekiyormuş..

canım yeni gördüm kusura bakma, vajinadan bakalım diye ısrar etmedi dimi doktor? dinlen canım ya uzun yolculuk yapma bence de.

kasık ağrılarım ve gaz sancılarım dışında iyi canım..Bugün gitttiğim doktor kistlerin buna sebep olduğunu söyledi

allah kolaylık versin canım böyle gaz oluyormu ya hamilelikte.. ben zaten gazlı bi insanım artık hamile kalınca düşünemiyorum gazman a donerim

canım yeni gördüm kusura bakma, vajinadan bakalım diye ısrar etmedi dimi doktor? dinlen canım ya uzun yolculuk yapma bence de.

planları erteledik canım.Eşimde yanımdaydı doktorun söylediğini duydu..Eşimin memleketine gidecektik

Sadece vajinadan görürüz ama çoğu kişi istemiyor dedi.Bende istemem dedim..

Devletten 30.10.12 için randevu aldım bakalım orda ne diyecekler..Kistleri göreceklermi..

Aman Allah korusun canım evde yat dinlen şehir içinde bile dolaşma o zaman
İlk dönemler dikkat dönemi çünkü sağlıkla yapışsın inşallah meleğin sanaaaa:)

Aman Allah korusun canım evde yat dinlen şehir içinde bile dolaşma o zaman
İlk dönemler dikkat dönemi çünkü sağlıkla yapışsın inşallah meleğin sanaaaa:)

çalıştığım için evde yatamıyorum ama dinlenecem akşamları iş yapmıyacam..Eşim yapsın biraz da :)

kızlar sizlere birşey sorcam şimdi ben bu ay ilk defa korunmuyorum ancak doktora gitsem kontrol amaçlı işte bebek düşünüyorum diye doktor beni vajinadan muayene edermi sizce yoksa ultrosan ve tahlil mi yapar ben daha yeni bi ameliyatt oldum vajinadan kurcalasın istemiyorum acıyo çünkü hala

allah kolaylık versin canım böyle gaz oluyormu ya hamilelikte.. ben zaten gazlı bi insanım artık hamile kalınca düşünemiyorum gazman a donerim

Gebelik her bünyede farklı etkiler yapabiliyormuş ama canım belki de hiç gazın kalmazzz

Hadi bakalım gerçi senin güvenebileceğin bir dr. bulman lazım önce canım inşallah hepsi gider gerçi gebelikle de yok olabiliyormuş kistler....

İlk vajinal muayene yapıolar canım maalesef ultrasonla sonra da tahlil ve rahim filmi istiyorlar bir sorun var mı diye tabi bir de eşinden spermogram

istemezsen yapmıyorlar canım..Bende gebelik düşündüğüm için gitmiştim doktora sadece karından ultrasonla baktılar

Hadi bakalım gerçi senin güvenebileceğin bir dr. bulman lazım önce canım inşallah hepsi gider gerçi gebelikle de yok olabiliyormuş kistler....

Kese ve kalp atışını duyayım hemen başka doktor bulacam

İlk vajinal muayene yapıolar canım maalesef ultrasonla sonra da tahlil ve rahim filmi istiyorlar bir sorun var mı diye tabi bir de eşinden spermogram

yaa bak buna üzüldüm iştee azcık daha iyileşeyim madem ben en azından reglim 30 unda olacak ondan sonra zaten olmazsa mecbur gıdecegım

günaydın kızlarrr dün kırmızılar geldi böylece 2 ayı geride bıraktıkk inşallah 3.ayda hamile kalabilirimm..grip olduğum için nane limon çayı falan içtim netten araştırdım düşüğe neden olabiliyomuş böyle çaylar....korktum açıkçası akıntımda herzamankinden fazla...soğan kürü yapmıştım 1 hafta acaba ondan mı diyede düşünüyorumm
BOŞVER sen soğan kürü yapmışmıydın canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…