- Konu Sahibi meleksimam
-
- #8.761
inş. ya evet çok güzel olur
ya kızlar bu göüs acısı uçlarında büyüme ve renk koyulaşması
kasıkta batma
göğüs damarlarının belirginleşimesi falan hepsi mevcut
hatta dün kocam biraz ayıp ama napım benim göğüsleri görünce ne olmuş bunlara dedi
dua edinde bu ay doluya atmış olalım ne olur bunlar bana beynimin oyunu olmasın
bugün doktora gidecem inşallah kese görünür..
Ablam gecikmeden 2 gün sonra gitmiş karından gözükmüş kese..İnşallah bende görürüm..
Maaşallah maaşallah günde 2posiyon süt ürünleri
haftada bir de bakliyat tüketmeyi unutma hafıza kaybını engelliyormuş bakliyat bilgin olsun canım:)
haftada bir zaten bakliyat eşim sayesinde hayatımızda:)
Balıktan nefret ederim..Ama onuda yiyorum zorla..Haftada 2 kere gerekiyormuş..
Doktordangeldim şimdi kızlar...
Kese gözükmedi..Bayramdan sonra bakalım birde dedi..
Kistlerimi bu doktor görmüştü..Hala kistler duruyormuş..Ağrılarım o yüzdenmiş..Dinlen bol bol dedii..
Progestan verdi..Bayramda kanaman olursa eğer içersin dedi..Bunu önlem olarak verdi..Bayramda kimseyi bulamazsın hemen bunu içersin dedi kanama olursa..Düşüğü önlemek için..
Yapılması gereken bir sürü test verdi..
en son bayramda 4-5 saatlik bir yolculuk yapacağımı söyledim..Ben sana dinlen diyorum sen yolculuk diyorsun dedi..Düşürürsün bebeği dedi..KEsinlikle yolculuk yok..
Doktoru beğenmedim aslında..Benim gitmek istediğim doktorla aynı hastanedeler (gerçi diğer doktor artık muayyanesindeymiş) Geçen ay kontrole gittiğimde diğer doktor bakmıştı.Aynı ultrasonla bakıp temiz demişti..PKO'yada bunlar kist değilki demişti..
İki doktorunda farklı bakışı işte...
Kafam karıştı..
2 aydır folic kullanmıyordum.Yeniden başlattı..Levit diye bir vitamin verdi birde...
canım naptın gördün mü bebişini?
kasık ağrılarım ve gaz sancılarım dışında iyi canım..Bugün gitttiğim doktor kistlerin buna sebep olduğunu söyledi
canım yeni gördüm kusura bakma, vajinadan bakalım diye ısrar etmedi dimi doktor? dinlen canım ya uzun yolculuk yapma bence de.
Doktordangeldim şimdi kızlar...
Kese gözükmedi..Bayramdan sonra bakalım birde dedi..
Kistlerimi bu doktor görmüştü..Hala kistler duruyormuş..Ağrılarım o yüzdenmiş..Dinlen bol bol dedii..
Progestan verdi..Bayramda kanaman olursa eğer içersin dedi..Bunu önlem olarak verdi..Bayramda kimseyi bulamazsın hemen bunu içersin dedi kanama olursa..Düşüğü önlemek için..
Yapılması gereken bir sürü test verdi..
en son bayramda 4-5 saatlik bir yolculuk yapacağımı söyledim..Ben sana dinlen diyorum sen yolculuk diyorsun dedi..Düşürürsün bebeği dedi..KEsinlikle yolculuk yok..
Doktoru beğenmedim aslında..Benim gitmek istediğim doktorla aynı hastanedeler (gerçi diğer doktor artık muayyanesindeymiş) Geçen ay kontrole gittiğimde diğer doktor bakmıştı.Aynı ultrasonla bakıp temiz demişti..PKO'yada bunlar kist değilki demişti..
İki doktorunda farklı bakışı işte...
Kafam karıştı..
2 aydır folic kullanmıyordum.Yeniden başlattı..Levit diye bir vitamin verdi birde...
allah kolaylık versin canım böyle gaz oluyormu ya hamilelikte.. ben zaten gazlı bi insanım artık hamile kalınca düşünemiyorum gazman a donerim
Aman Allah korusun canım evde yat dinlen şehir içinde bile dolaşma o zaman
İlk dönemler dikkat dönemi çünkü sağlıkla yapışsın inşallah meleğin sanaaaa:)
allah kolaylık versin canım böyle gaz oluyormu ya hamilelikte.. ben zaten gazlı bi insanım artık hamile kalınca düşünemiyorum gazman a donerim
planları erteledik canım.Eşimde yanımdaydı doktorun söylediğini duydu..Eşimin memleketine gidecektik
Sadece vajinadan görürüz ama çoğu kişi istemiyor dedi.Bende istemem dedim..
Devletten 30.10.12 için randevu aldım bakalım orda ne diyecekler..Kistleri göreceklermi..
kızlar sizlere birşey sorcam şimdi ben bu ay ilk defa korunmuyorum ancak doktora gitsem kontrol amaçlı işte bebek düşünüyorum diye doktor beni vajinadan muayene edermi sizce yoksa ultrosan ve tahlil mi yapar ben daha yeni bi ameliyatt oldum vajinadan kurcalasın istemiyorum acıyo çünkü hala
Gebelik her bünyede farklı etkiler yapabiliyormuş ama canım belki de hiç gazın kalmazzz
valla öyle olursa süper benimm için inşallah oyle olur bide mide sıkıntılarım gecerse ohh durmadan dogurum artık
çalıştığım için evde yatamıyorum ama dinlenecem akşamları iş yapmıyacam..Eşim yapsın biraz da :)
istemezsen yapmıyorlar canım..Bende gebelik düşündüğüm için gitmiştim doktora sadece karından ultrasonla baktılarkızlar sizlere birşey sorcam şimdi ben bu ay ilk defa korunmuyorum ancak doktora gitsem kontrol amaçlı işte bebek düşünüyorum diye doktor beni vajinadan muayene edermi sizce yoksa ultrosan ve tahlil mi yapar ben daha yeni bi ameliyatt oldum vajinadan kurcalasın istemiyorum acıyo çünkü hala
Hadi bakalım gerçi senin güvenebileceğin bir dr. bulman lazım önce canım inşallah hepsi gider gerçi gebelikle de yok olabiliyormuş kistler....
İlk vajinal muayene yapıolar canım maalesef ultrasonla sonra da tahlil ve rahim filmi istiyorlar bir sorun var mı diye tabi bir de eşinden spermogram
Bence de şimdi yapmayacak da ne zaman yapacak
Yap nazını yap geri kalma sakınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?