- Konu Sahibi meleksimam
-
- #8.781
Gebelik her bünyede farklı etkiler yapabiliyormuş ama canım belki de hiç gazın kalmazzz
valla öyle olursa süper benimm için inşallah oyle olur bide mide sıkıntılarım gecerse ohh durmadan dogurum artık
İnşallahhh canım inşallahhhh ben bi tanesini bulsam neremde taşırım bilmiyorum artık
istemezsen yapmıyorlar canım..Bende gebelik düşündüğüm için gitmiştim doktora sadece karından ultrasonla baktılar
peki canım istememiş olmamın bi sakıncası olurmu sence eksık muayene olmus olurmuyum
ablam akşam uzanmam gerektiğini söyledi..Eşim bulaşık makinası ben boşaltırım sen elleme dolaplara uzanma diyor :)
günaydın kızlarrr dün kırmızılar geldi böylece 2 ayı geride bıraktıkk inşallah 3.ayda hamile kalabilirimm..grip olduğum için nane limon çayı falan içtim netten araştırdım düşüğe neden olabiliyomuş böyle çaylar....korktum açıkçası akıntımda herzamankinden fazla...soğan kürü yapmıştım 1 hafta acaba ondan mı diyede düşünüyorumm
BOŞVER sen soğan kürü yapmışmıydın canımm
Evet canım soğan kürü yaptım..Sonraki ay hamile kaldım
Birde ben hamile kaldığım ay bal-tarçın-çörekotu karışımını yaptım
o nasıl bir karışım canım
bende yapayım onu
1 tatlı kaşığı bal,1 çaykaşığı, çörek otu ,1 çay kaşığı tarçın..
Sabah akşam aç karnına yiyorsun..Ama çörek otunu çiğneyeceksin..
Adetinin 2. gününden sanırım 12. gününe kadardı...
Nette araştır bence daha net bilgi toplarsın
1 tatlı kaşığı bal,1 çaykaşığı, çörek otu ,1 çay kaşığı tarçın..
Sabah akşam aç karnına yiyorsun..Ama çörek otunu çiğneyeceksin..
Adetinin 2. gününden sanırım 12. gününe kadardı...
Nette araştır bence daha net bilgi toplarsın
günaydın kızlarrr dün kırmızılar geldi böylece 2 ayı geride bıraktıkk inşallah 3.ayda hamile kalabilirimm..grip olduğum için nane limon çayı falan içtim netten araştırdım düşüğe neden olabiliyomuş böyle çaylar....korktum açıkçası akıntımda herzamankinden fazla...soğan kürü yapmıştım 1 hafta acaba ondan mı diyede düşünüyorumm
Görebilseydin iyi olurdu. Acaba doktor bana da yasaklar mı seyahati?Doktordangeldim şimdi kızlar...
Kese gözükmedi..Bayramdan sonra bakalım birde dedi..
Kistlerimi bu doktor görmüştü..Hala kistler duruyormuş..Ağrılarım o yüzdenmiş..Dinlen bol bol dedii..
Progestan verdi..Bayramda kanaman olursa eğer içersin dedi..Bunu önlem olarak verdi..Bayramda kimseyi bulamazsın hemen bunu içersin dedi kanama olursa..Düşüğü önlemek için..
Yapılması gereken bir sürü test verdi..
en son bayramda 4-5 saatlik bir yolculuk yapacağımı söyledim..Ben sana dinlen diyorum sen yolculuk diyorsun dedi..Düşürürsün bebeği dedi..KEsinlikle yolculuk yok..
Doktoru beğenmedim aslında..Benim gitmek istediğim doktorla aynı hastanedeler (gerçi diğer doktor artık muayyanesindeymiş) Geçen ay kontrole gittiğimde diğer doktor bakmıştı.Aynı ultrasonla bakıp temiz demişti..PKO'yada bunlar kist değilki demişti..
İki doktorunda farklı bakışı işte...
Kafam karıştı..
2 aydır folic kullanmıyordum.Yeniden başlattı..Levit diye bir vitamin verdi birde...
Geçmiş olsun. İstemezsen bakmaz. Ama smear testi için mecbur akıntı alıcak vajinadan.kızlar sizlere birşey sorcam şimdi ben bu ay ilk defa korunmuyorum ancak doktora gitsem kontrol amaçlı işte bebek düşünüyorum diye doktor beni vajinadan muayene edermi sizce yoksa ultrosan ve tahlil mi yapar ben daha yeni bi ameliyatt oldum vajinadan kurcalasın istemiyorum acıyo çünkü hala
Soğan kürü akıntıyı artırıyor diye biliyorum ben.günaydın kızlarrr dün kırmızılar geldi böylece 2 ayı geride bıraktıkk inşallah 3.ayda hamile kalabilirimm..grip olduğum için nane limon çayı falan içtim netten araştırdım düşüğe neden olabiliyomuş böyle çaylar....korktum açıkçası akıntımda herzamankinden fazla...soğan kürü yapmıştım 1 hafta acaba ondan mı diyede düşünüyorumm
afiyet bal şeker olsun :))
Görebilseydin iyi olurdu. Acaba doktor bana da yasaklar mı seyahati?
.
Görebilseydin iyi olurdu. Acaba doktor bana da yasaklar mı seyahati?
Geçmiş olsun. İstemezsen bakmaz. Ama smear testi için mecbur akıntı alıcak vajinadan.
Soğan kürü akıntıyı artırıyor diye biliyorum ben.
sağol canım bende bu ay deneyeyim o zamann duymuştum bu karışımı zatenn buğünden itibaren başlayımm bebişinn hayırlı olsunn bizlerede nasip olsun o eşsiz mutluluk
aaa canım ben yapmadım ama sogan küründe akıntı oluyor diye biliyoru mmm
kızlar beş dk kaçtım boswer geçmiş olsun neden kist dedi
başka doktorada git
kafanın karışması normal
ama keseyi görmediğine üzüldüm
alttan olmadığı için mi görmedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?