Ilk çocuğunu düşünenler...

hayıra cıksın ınsallah güllümsün hadi bakalım inşallah bu ay hamile kalırsın

Abimin eşi beni rüyasında görmüş geçen hafta evimde erkek bebek varmış...

Şimdi hamileyim..

Belki seninkide çıkar

Dualarım seninle

inş. cnm herşey sırayla
önce keseyi görürsün sonra kalp atışını dinlersin sonra cinsiyeti derken kucağına alırsın sabırlı ol herşey sırayla

inş. cnm herşey sırayla
önce keseyi görürsün sonra kalp atışını dinlersin sonra cinsiyeti derken kucağına alırsın sabırlı ol herşey sırayla

ayy bende cok heyecanlyım yaa korunmadıgım ılk ayım yaa beni bat 30 ekım olcakmı olmaycakmı vakıt gecmıyor yaaa

Son düzenleme:

desene herkese mağlum oluyorsun

yemek yiyioduk soleyiverdi
bide o zaten bana hacıdan buğday getirmişti
bunu iç bebek olur dedi
ona istinaden mi dedi bilmiyorum
boswer bat 25 ekim bayramda (((

kızlar olursa bayram şekerim geliyo

ayy ne güzel olur valla.... bende bayramda haberini alayım isterdim. canım şu bulgurlar kaçtaneydi???? :))

ayy bende cok heyecanlyım yaa korunmadıgım ılk ayım yaa beni bat 30 ekım olcakmı olmaycakmı vakıt gecmıyor yaaa

yemek yiyioduk soleyiverdi
bide o zaten bana hacıdan buğday getirmişti
bunu iç bebek olur dedi
ona istinaden mi dedi bilmiyorum
boswer bat 25 ekim bayramda (((

kızlar olursa bayram şekerim geliyo

İnşallah kızlar güzel haberlerle gelirsiniz bayramdan sonra

Ay inşallah doğru çıkar
Benim de bir keresinde ultrasonda bakan doktor foliküller var PKO olabilir demişti ama doktor onlar PKO değil, yumurtaların geç çatlamış dedi. Sen de bir doktora daha görün.

Ay inşallah doğru çıkar

Benim de bir keresinde ultrasonda bakan doktor foliküller var PKO olabilir demişti ama doktor onlar PKO değil, yumurtaların geç çatlamış dedi. Sen de bir doktora daha görün.

bayramdan sonraya başka doktora randevu aldım canım..Hem keseyi görürüm hemde bakarım PKO dan bahsedecekmi

Ama benim sürekli kasık ağrım var..Doktor haklı bence..Yoksa bu kadarda ağrı olmaz herhalde

bayramdan sonraya başka doktora randevu aldım canım..Hem keseyi görürüm hemde bakarım PKO dan bahsedecekmi

Ama benim sürekli kasık ağrım var..Doktor haklı bence..Yoksa bu kadarda ağrı olmaz herhalde
İlk başlarda kasık ağrısı daha fazla oluyor. Sanki regl olacak gibi. O da sürekli değil aralıklarla.
Ama daha farklı sancılı bir ağrı varsa kistten kaynaklanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…