- 1 Eylül 2010
- 872
- 9
- 118
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #8.801
kızlar hayırlara gelsin dualarınıza ihtiyacım var
az önce yemekte patronumun karısı yani ikinci patronum
beni dün gece rüyasında gebe görmüş
gebeymişim valiz taşıyomşum oada bana kızıyomuş
olay bu
olay bu
Canım 2 ay önce polikisit Over görmüştü aynı doktor 6-7 tane..Ben soğan kürü yaptım geçen ay..Daha sonra başka doktora gittim.. polikisit Overi kistten saymadı..Rahim temiz birşey yok dedi..
Şimdi bu doktor kistleri yeniden gördü..
Keseyi karından 5. yada 6. haftada görüyorlar benimki 4 haftalık daha..Alttan baksa görecekti aslında ama istemedim..
Birde bir karartı gördü burdan oluşuyor olabilir dedi.Ama kistler yanıltıyor olabilrmiş..
Bayramdan sonra başka doktora gidecem inşallah..
Ama eminim görecem keseyi.Kendimede dikkat ediyorum..Bayramdan sonra inşallah görecem keseyi.
Canım 2 ay önce polikisit Over görmüştü aynı doktor 6-7 tane..Ben soğan kürü yaptım geçen ay..Daha sonra başka doktora gittim.. polikisit Overi kistten saymadı..Rahim temiz birşey yok dedi..
Keseyi karından 5. yada 6. haftada görüyorlar benimki 4 haftalık daha..Alttan baksa görecekti aslında ama istemedim..
Birde bir karartı gördü burdan oluşuyor olabilir dedi.Ama kistler yanıltıyor olabilrmiş..
Ama eminim görecem keseyi.Kendimede dikkat ediyorum..Bayramdan sonra inşallah görecem keseyi.
inş. cnm herşey sırayla
önce keseyi görürsün sonra kalp atışını dinlersin sonra cinsiyeti derken kucağına alırsın sabırlı ol herşey sırayla
ya kızlar inş. ya yüreğim nasıl pır pır anlatamam
olay bu
desene herkese mağlum oluyorsun
yemek yiyioduk soleyiverdi
bide o zaten bana hacıdan buğday getirmişti
bunu iç bebek olur dedi
ona istinaden mi dedi bilmiyorum
boswer bat 25 ekim bayramda(((
kızlar olursa bayram şekerim geliyo
ayy bende cok heyecanlyım yaa korunmadıgım ılk ayım yaa beni bat 30 ekım olcakmı olmaycakmı vakıt gecmıyor yaaa
yemek yiyioduk soleyiverdi
bide o zaten bana hacıdan buğday getirmişti
bunu iç bebek olur dedi
ona istinaden mi dedi bilmiyorum
boswer bat 25 ekim bayramda(((
kızlar olursa bayram şekerim geliyo
İnşallah kızlar güzel haberlerle gelirsiniz bayramdan sonra
Ay inşallah doğru çıkarkızlar hayırlara gelsin dualarınıza ihtiyacım var
olay bu
Benim de bir keresinde ultrasonda bakan doktor foliküller var PKO olabilir demişti ama doktor onlar PKO değil, yumurtaların geç çatlamış dedi. Sen de bir doktora daha görün.Canım 2 ay önce polikisit Over görmüştü aynı doktor 6-7 tane..Ben soğan kürü yaptım geçen ay..Daha sonra başka doktora gittim.. polikisit Overi kistten saymadı..Rahim temiz birşey yok dedi..
Gebe olma ihtimalin varken neden ilaç kullandın bakiimbaşım gittikçe ağrıyınca yarım dolorex içtim. akşama kadar gelir kırmızılar. dolerex kanamayı arttırıyordu dimi?
Ay inşallah doğru çıkar
Benim de bir keresinde ultrasonda bakan doktor foliküller var PKO olabilir demişti ama doktor onlar PKO değil, yumurtaların geç çatlamış dedi. Sen de bir doktora daha görün.
başım gittikçe ağrıyınca yarım dolorex içtim. akşama kadar gelir kırmızılar. dolerex kanamayı arttırıyordu dimi?
İlk başlarda kasık ağrısı daha fazla oluyor. Sanki regl olacak gibi. O da sürekli değil aralıklarla.bayramdan sonraya başka doktora randevu aldım canım..Hem keseyi görürüm hemde bakarım PKO dan bahsedecekmi
Ama benim sürekli kasık ağrım var..Doktor haklı bence..Yoksa bu kadarda ağrı olmaz herhalde
İlk başlarda kasık ağrısı daha fazla oluyor. Sanki regl olacak gibi. O da sürekli değil aralıklarla.
Ama daha farklı sancılı bir ağrı varsa kistten kaynaklanabilir.
İnşallah kızlar güzel haberlerle gelirsiniz bayramdan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?