Ilk çocuğunu düşünenler...

evet cnm bu ay belli olur
ya ne bilim attı ağzına bi bardakta su içti yutu gitti
adama o kadr çok şey yedirmeye çalıştım ki bunu masum buldu galiba

benim ki olsa buğdayı mercek altına alır incelerdi... :)))
bende zorla ağzını açar, sırtına vururdum. yutardı.

valla cnm eğer bende bu ay tutuysa küre yoruyorum biraz iki hafta düzenli içti sonra dayanamadı belki o ara faydası olmuştur

İnşallah canım inşallah bizimki biraz korktu sanırım (gerçi hala dur bakalım henüz bişey yok demekte ısrar edio ama) hergün ben gık demeden içio
Bi de arginin selenyum falan içeren bi vitamin aldık ona gnc'nin bakalım bu aydan çok umutluyum bende şu küre başlayam da görek biz bunca takviyeyle tavşana döneriz gibi gelio bana ama

asya sende bişeler var gibbi yaa, ben de de hala tık yok biliyomusun, ne zaman test yapcaksın?

Allah allah... :))))) ben hariç herkes bebeği hissetmiş hehehe.

inşallah canım olsada haksız çıksam.. ne bileyim test yaptırdım ya bilime inanıyorum, ihtimallere pek yer vermiyorum. ondan yani..

Aslında tam regli modundayım şöyle üstüme bişey alıp uzanmak istiyorum. İçimde bir curcuna var sanki..

kızlar size doyum olmaz ben kactım artık 5 oldu byeee herkese bol performanslı geceler diliyorum hadi başarılar

ya of bi hamile kalsakta derdimiz değişse artık demi ama
sonra doğsalar yemiyo çok ağlıyo uyuyamıyorum falan die parçalasak kendimizi

Kızlar ne biçim dua ettiğinizin farkında mısınız BEnim kusup da kilo vereyim duama döndü. İşler o noktaya gelince eski yaşanan telaşlar, bekleyişler falan tarih oluyor yine sızlanmaya başlıyorsun.

Allah bize hayırlı evlatlar versin, zorlukları kolaylaştırsın, rahat bir hamilelik ve annelik geçirmek nasip etsin

mrb kızlar. ambalaj olmuş bir kafayla huzurunuzdayım yine. asya ya kırmızılar uğramamış:) ama ilaç içmiş
başka neler oldu.
kimse beni merak etmemiiiş

valla cnm sağlıkla doğsunda yine diyorum ben uykusuz gecelere razıyım onun pervanesi olurum
zaten sağlıklı olsun bizde ole diyoruz dediğimiz huysuzluk yaparsa şikayet etmeyiz ona bile hasretiz bunda kötü bişey göremedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…