- Konu Sahibi meleksimam
-
- #8.881
mrb kızlar. ambalaj olmuş bir kafayla huzurunuzdayım yine. asya ya kırmızılar uğramamış:) ama ilaç içmiş
başka neler oldu.
kimse beni merak etmemiiiş
Uykusuz kalıp pespayeye dönünce anlarsın nasıl bir şey olduğunu tatlımvalla cnm sağlıkla doğsunda yine diyorum ben uykusuz gecelere razıyım onun pervanesi olurum
zaten sağlıklı olsun bizde ole diyoruz dediğimiz huysuzluk yaparsa şikayet etmeyiz ona bile hasretiz bunda kötü bişey göremedim ben
merak ettik ama nerde olduğunu biliyoduk bide gelince hemen yanımıza koşacağınıda
Uykusuz kalıp pespayeye dönünce anlarsın nasıl bir şey olduğunu tatlım
ya of bi hamile kalsakta derdimiz değişse artık demi ama
sonra doğsalar yemiyo çok ağlıyo uyuyamıyorum falan die parçalasak kendimizi
ya evet bir kere ağzımı açıp şikayet etmiyecem valla
olsada beni muma çevirse
ya of bi hamile kalsakta derdimiz değişse artık demi ama
sonra doğsalar yemiyo çok ağlıyo uyuyamıyorum falan die parçalasak kendimizi
Görücez bakalım yakında nasıl oluyomuşvalla cnm 4 gece uyumadığımı uykusuzluktan eklem yerlerimin sızladığını biliyorum
hala iş yetiştirmek için ofiste sabahlıyorum yeri geliyo bana çok koymaz malum bunye alışkın
Ben de annemi lafla kandırmaya başladım. Anne kendine iyi bak bebemize kim bakacak sonra, bize lazımsın diyorumben doğurup k.v ve annemin üstüne atıcam:)))) nası bakıyolarsa baksınlar onlar beni yedi. benim sıpamda onları yesin
Uykusuz kalıp pespayeye dönünce anlarsın nasıl bir şey olduğunu tatlım
:))))) koştum valla. ssatlerdir adamla muhabbet ediyoduk salak herif bide son güne bırakmış bizim burayı o konuştu gözlerime deriin deriin bakarak. bende dinledim aptal gibi.
Görücez bakalım yakında nasıl oluyomuş
Ben de annemi lafla kandırmaya başladım. Anne kendine iyi bak bebemize kim bakacak sonra, bize lazımsın diyorum
çok sinir bozucu
Ben de tam olarak onu demek istiyorum. Bebek isterken herşeye razıyım yeter ki olsun diyosun ama bebek gelince eskiler unutuluyor yeni gündemler geliyor. Bu sefer şu da olmasın, böyle olsun diye sızlanmaya başlıyorsun. Hayat böyle işte. Eminim ben de bebek doğunca ay bu çocuk yemiyor neden ki, ay ateşi çıktı napsam ki moduna gireceğim, hepimiz yaşayacağız bunu.canım hayırlısı olsun tabi ki de sen şuan hamilesin ya doğumuna ve sonrasına , nasıl bakacağına odaklanmış bir durumdasın, hani uzun süredir isteyen ve hamiş olamayanlarını anlaman biraz zor bence. Belki sen de uzun süre istedin, anlarım diye düşünüyosun ama hayır, şuan odak noktan artık bebiişin, hamilelik sürecin, doğumun...
Ben de tam olarak onu demek istiyorum. Bebek isterken herşeye razıyım yeter ki olsun diyosun ama bebek gelince eskiler unutuluyor yeni gündemler geliyor. Bu sefer şu da olmasın, böyle olsun diye sızlanmaya başlıyorsun. Hayat böyle işte. Eminim ben de bebek doğunca ay bu çocuk yemiyor neden ki, ay ateşi çıktı napsam ki moduna gireceğim, hepimiz yaşayacağız bunu.
Hiç konuşma bebeğin seninle bi kere bu ay inşallahhhhhh:)
inan bana hamile kalsakta derdimiz bitmez... yok o değer, yok bu doktor, yok cinsiyeti, yok doğum yeri.... :))) dert bizde olur bitmezz anamm bitmezzz:)
ben doğurup k.v ve annemin üstüne atıcam:)))) nası bakıyolarsa baksınlar onlar beni yedi. benim sıpamda onları yesin
Görücez bakalım yakında nasıl oluyomuş
Ben de annemi lafla kandırmaya başladım. Anne kendine iyi bak bebemize kim bakacak sonra, bize lazımsın diyorum
mrb kızlar. ambalaj olmuş bir kafayla huzurunuzdayım yine. asya ya kırmızılar uğramamış:) ama ilaç içmiş
başka neler oldu.
kimse beni merak etmemiiiş
hay ağzından bal damlıyo
o kesin herşeyi dert edecez zaten ondan diyorum işte derdimiz değişse artık die
valla izinler bitipte işe döünüce olacağı o cnm
QUOTE=acemiperi;26957668]Görücez bakalım yakında nasıl oluyomuş
ben sana sms atacaktım ama şimdi maydanoz olmayayım dedim :)
keşke olaydın bacım.((( adam deli etti beni yazacağı 2 satır yazı saatlerce muhabbet etti. eşinden boşanmış yalnızlık zormuş bananeee kör gözü sanki koca alyansı görmüyo.
Ben de tam olarak onu demek istiyorum. Bebek isterken herşeye razıyım yeter ki olsun diyosun ama bebek gelince eskiler unutuluyor yeni gündemler geliyor. Bu sefer şu da olmasın, böyle olsun diye sızlanmaya başlıyorsun. Hayat böyle işte. Eminim ben de bebek doğunca ay bu çocuk yemiyor neden ki, ay ateşi çıktı napsam ki moduna gireceğim, hepimiz yaşayacağız bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?