Ilk çocuğunu düşünenler...

Uykusuz kalıp pespayeye dönünce anlarsın nasıl bir şey olduğunu tatlım

ya of bi hamile kalsakta derdimiz değişse artık demi ama
sonra doğsalar yemiyo çok ağlıyo uyuyamıyorum falan die parçalasak kendimizi

inan bana hamile kalsakta derdimiz bitmez... yok o değer, yok bu doktor, yok cinsiyeti, yok doğum yeri.... :))) dert bizde olur bitmezz anamm bitmezzz:)

valla cnm 4 gece uyumadığımı uykusuzluktan eklem yerlerimin sızladığını biliyorum
hala iş yetiştirmek için ofiste sabahlıyorum yeri geliyo bana çok koymaz malum bunye alışkın
Görücez bakalım yakında nasıl oluyomuş
ben doğurup k.v ve annemin üstüne atıcam:)))) nası bakıyolarsa baksınlar onlar beni yedi. benim sıpamda onları yesin
Ben de annemi lafla kandırmaya başladım. Anne kendine iyi bak bebemize kim bakacak sonra, bize lazımsın diyorum

Uykusuz kalıp pespayeye dönünce anlarsın nasıl bir şey olduğunu tatlım

canım hayırlısı olsun tabi ki de sen şuan hamilesin ya doğumuna ve sonrasına , nasıl bakacağına odaklanmış bir durumdasın, hani uzun süredir isteyen ve hamiş olamayanlarını anlaman biraz zor bence. Belki sen de uzun süre istedin, anlarım diye düşünüyosun ama hayır, şuan odak noktan artık bebiişin, hamilelik sürecin, doğumun...

Ben de tam olarak onu demek istiyorum. Bebek isterken herşeye razıyım yeter ki olsun diyosun ama bebek gelince eskiler unutuluyor yeni gündemler geliyor. Bu sefer şu da olmasın, böyle olsun diye sızlanmaya başlıyorsun. Hayat böyle işte. Eminim ben de bebek doğunca ay bu çocuk yemiyor neden ki, ay ateşi çıktı napsam ki moduna gireceğim, hepimiz yaşayacağız bunu.

ahhh canım yaa.... senin bir kaç hafta önceki halin geldi aklıma. nasıl endişeliydin.

Hiç konuşma bebeğin seninle bi kere bu ay inşallahhhhhh:)

hay ağzından bal damlıyo

inan bana hamile kalsakta derdimiz bitmez... yok o değer, yok bu doktor, yok cinsiyeti, yok doğum yeri.... :))) dert bizde olur bitmezz anamm bitmezzz:)

o kesin herşeyi dert edecez zaten ondan diyorum işte derdimiz değişse artık die

ben doğurup k.v ve annemin üstüne atıcam:)))) nası bakıyolarsa baksınlar onlar beni yedi. benim sıpamda onları yesin

valla izinler bitipte işe döünüce olacağı o cnm

Görücez bakalım yakında nasıl oluyomuş

Ben de annemi lafla kandırmaya başladım. Anne kendine iyi bak bebemize kim bakacak sonra, bize lazımsın diyorum

inş. gelsinde o günler görelim tek derdim gece uykudan kaldırması olsun
eşimin abisinin kızını yeni doğduğunda sabaha kadar izlemekten uyuyamamıştım
melek denilen şey bole olsa die gözlerimi alamamışştım muhtelen kendi bebeğim olduğundada izleyecem ide uyuyamam
ayrıca uykum çok hafifitir ıg dese uaynırım
onla uyur onla uyanırım bende

Son düzenleme:

inş. gelsinde o günler görelim tek derdim gece uykudan kaldırması olsun
eşimin abisinin kızını yeni doğduğunda sabaha kadar izlemekten uyuyamamıştım
melek denilen şey bole olsa die gözlerimi alamamışştım muhtelen kendi bebeğim olduğundada izleyecem ide uyuyamam
ayrıca uykum çok hafifitir ıg dese uaynırım
onla uyur onla uyanırım bende[/QUOTE]

sanırım bende ama gelsin artık.

evet işte onu diyorum ben gelsede derdi olsa demiyorum zaten haşa

bizim derdimiz değişse artık diyorum
oda potansıyel olarak herşeyi dert ettiğimiz içindi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…