- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #8.901
Sen bir de benim bir kaç ay önceki yazılarımı görsen. Nasıl umutsuz, her şeyden belirti çıkarmaya çalışan bir tipahhh canım yaa.... senin bir kaç hafta önceki halin geldi aklıma. nasıl endişeliydin.
İnşallah Rabbim o duyguları hepimize tattıracak kızlar. Bu topikte her birinizin hayırlı haberlerini alacağız eminim ben. Bosvere demiştim bu sende bir şey olacak bak görürsün diye gerçekten nasip oldu. Hepiniz o özlemle beklediğiniz meleğinize kavuşun inşallahinş. gelsinde o günler görelim tek derdim gece uykudan kaldırması olsun
eşimin abisinin kızını yeni doğduğunda sabaha kadar izlemekten uyuyamamıştım
melek denilen şey bole olsa die gözlerimi alamamışştım muhtelen kendi bebeğim olduğundada izleyecem ide uyuyamam
ayrıca uykum çok hafifitir ıg dese uaynırım
onla uyur onla uyanırım bende
aman kocişin duymasın tatlım, kıskanır mı çok ?
keşke olaydın bacım.((( adam deli etti beni yazacağı 2 satır yazı saatlerce muhabbet etti. eşinden boşanmış yalnızlık zormuş bananeee kör gözü sanki koca alyansı görmüyo.
adamın baktığı yer ellerin olsa görürdü zaten hayatım. :)) demekki adam gözünü alamamış senden
Evet derdiniz, gündeminiz değişsin artık hayırlısıyla. Sizin de takvimleriniz olsn. Burda bebeciklerimize aldığımız cicileri paylaşalım hep beraberevet işte onu diyorum ben gelsede derdi olsa demiyorum zaten haşa
bizim derdimiz değişse artık diyorum
oda potansıyel olarak herşeyi dert ettiğimiz içindi yani
Sen bir de benim bir kaç ay önceki yazılarımı görsen. Nasıl umutsuz, her şeyden belirti çıkarmaya çalışan bir tip
İnşallah Rabbim o duyguları hepimize tattıracak kızlar. Bu topikte her birinizin hayırlı haberlerini alacağız eminim ben. Bosvere demiştim bu sende bir şey olacak bak görürsün diye gerçekten nasip oldu. Hepiniz o özlemle beklediğiniz meleğinize kavuşun inşallah
hemde nasıılllll....
kızlar ilginç bişeyi fark ettim ben adet döngümün ortasında cinsel duyuyorken geri kalanlarda isteksizim. ama o ay ortasıda adamı nerde sıkıştırsam diyorum.
içgüdüsel mi acaba?? :)))
ayyy nereme baktı kii????
rulo gönder gülümsün. proje rulosu olsuun:))
Şimdiii burdaki bayanlar ilk çocuğu düşünüp faaliyette olanlar mı yoksa sadece düşünenler mi?
yahu biz çalışan bayanların karşılaştığı en içinden çıkılmaz durum bu işte, ortamdaki kendini bilmez , düşünmeden hareket eden erkekler ( evli olsun bekar olsun hiç farketmiyor) ve duysa kıymatelerin kopacağı herşeyden habersiz eşlerimiz...böyle bir durumu eşine anlatsan bi türlü anlatmasan bin türlü
Evet derdiniz, gündeminiz değişsin artık hayırlısıyla. Sizin de takvimleriniz olsn. Burda bebeciklerimize aldığımız cicileri paylaşalım hep beraber
şimdi bunlar çeşit çeşit
kağıtı var, diazosı var, aydıngeri var
resim kağıdı afiş kağıdı var
en pis aydınger acıtıyo sana ondan yollayım ben
benim ebe bir arkadaşım var. derki hep yumurtlama döneminde bide gebeliğin ilk 4 ayında o istek çok fazlalaşıyormuş.
ayy kendimi kuyruk sallayan kedi gibi hissettim.
hay ağzından bal damlıyo
o kesin herşeyi dert edecez zaten ondan diyorum işte derdimiz değişse artık die
valla izinler bitipte işe döünüce olacağı o cnm
inş. gelsinde o günler görelim tek derdim gece uykudan kaldırması olsun
eşimin abisinin kızını yeni doğduğunda sabaha kadar izlemekten uyuyamamıştım
melek denilen şey bole olsa die gözlerimi alamamışştım muhtelen kendi bebeğim olduğundada izleyecem ide uyuyamam
ayrıca uykum çok hafifitir ıg dese uaynırım
onla uyur onla uyanırım bende
aynen öyle canım. eşim bana çok güvenir ben 132 erkeğin arasında tek bayanım. bunu duysa işi bırakıyosun der direk. hani adam egosunu tatmin etti dicem beni bidaha ya görür ya görmez. sinirlerim hala tepemde. ses te çıkaramadım. müfettiş bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?