- Konu Sahibi meleksimam
-
- #9.121
10.ay olucak kasım ayı
benim hep stres gündemde. hiç şaşmıyo valla. :)[/Q
Kafasına takmayan kaç kişi vra dmi ama :)
yaaa tabi hiçbirimiz kafamıza takmıyoruz biz
Sen de mi tatlım. Ben de sabah 4.gün diye okuyunca sevinmiştim. Sağlık olsunkızlar az önce kırmızı kartı görmüş bulunmaktayımmmm
At üstünden yüklerini. Biraz da sen nazlan:))) ben de bebişim gelince atıcam üstümden inş hayatım. beceremiyorum yoksa
arkadaşlar bir yıldır evliyim evlendiğimizden beri çocuk istiyorum eşim kredimiz var borçlarımız var diye erteliyor o da çok istiyor ama geleceğini biraz olsun hazırlayalım diyor 6 aydır ailesiyle kalıyoruz kısmetse bir ay içinde evimize geçeceğiz inşallah eşim işten geç geldiği içinde hiç bir yere gidemedik baş başa bişeyler yapamadık pazarlarımızı hep ailesinin düğünleri istekleri yemekleri doldurdu bu 6 ay içinde haliyle evliliğimden hiç bişey anlamadım bi taraftanda aldığım kiloları vermeye çalışıyorum evimize geçtiğimizde bebeğimize karar verirsek zorlanmayayım istiyorum ben 28 yaşındayım çalışıyorum hamilelikte işi bırakıcam kendim büyütmek istiyorum sorun da şu şimdi evliliğimden hiç bişey anlamadım bi taraftan anne olmak istiyorum yaşımın daha fazla ilerlemesi çocuğumla yaşımızı artırır ikinci bi çocuk daha düşünüyorum Allah ' ım nasip ederse. Hemen olmama durumu da var hem bunları düşünerek sürekli eşimin başının etini yiyorum hem de hiç bişey anlamadığım gezip vakit geçiremediğim eşimle bebek olduğunda hiç bir yere gidememekten korkuyorum. Ne bileyim çok karışık anlattım biliyorum ama bi bebek gördüğümde nefes alamayacak kadar içim gidiyor hem de korkuyorum biraz daha zamanı var dimi arkadaşlar
Sen de mi tatlım. Ben de sabah 4.gün diye okuyunca sevinmiştim. Sağlık olsun
At üstünden yüklerini. Biraz da sen nazlan
Yap valla canın sağolsunbebiş göbüşe gelsiin bak nasıl bıktırıcam onları:)))
söz valla yapıcam.
bebiş göbüşe gelsiin bak nasıl bıktırıcam onları:)))
söz valla yapıcam.
alıştım artık ama kocacım üzüldü inş sonuçları temiz çıkar bu aylarda gitmedim artık kasımdada olmazsa giderim çünkü 22 sinde sehirdışına gidicem araya bayram giriyo
Olsun canım daha gençsin zaten Allahımın izniyle kasımda birlikte bebiş haberi veririz belkim:)
ya bak nasıl unuttum
kızlar dün kocamla oturduk konuştuk
yarın doktor ne der bilemiyotuz ama
tedavi süresi uzarsa artık beklemeyecez ocaktan itibaren para biriktirim yaza tüp tedavisine başalaycaz
erkek kısırlıklarında oranlar yüksekmiş
gerçi doktorda demişti
işte yaza kadar çalışmlar aralıkız devam ama olmazsa yazın tüp yapacaz
dün bizim yemekçi ablanın torununa hediyeler aldık bole minnak şeyler çok heves yaptı herifim
ne güzl bi heyecan olsa hergün bir sürü şey alırım falan dedi
bende fırsat bu fırsat yapıştırdım sonra konuştuk buna karar verdik bakalım inş. yan çizmezde
Kızlar işler yoğun arada okuyorum yorum yapamıyorum..
Gamze nen var kuzum okuyamadım..
asya hala gelen giden yok dimi
ya bak nasıl unuttum
kızlar dün kocamla oturduk konuştuk
yarın doktor ne der bilemiyotuz ama
tedavi süresi uzarsa artık beklemeyecez ocaktan itibaren para biriktirim yaza tüp tedavisine başalaycaz
erkek kısırlıklarında oranlar yüksekmiş
gerçi doktorda demişti
işte yaza kadar çalışmlar aralıkız devam ama olmazsa yazın tüp yapacaz
dün bizim yemekçi ablanın torununa hediyeler aldık bole minnak şeyler çok heves yaptı herifim
ne güzl bi heyecan olsa hergün bir sürü şey alırım falan dedi
bende fırsat bu fırsat yapıştırdım sonra konuştuk buna karar verdik bakalım inş. yan çizmezde
Kızlar işler yoğun arada okuyorum yorum yapamıyorum..
Gamze nen var kuzum okuyamadım..
asya hala gelen giden yok dimi
asyaya gelen giden yok. totem yapıyoruz onun için. bende iyiyim be gülüm. noolsun yarın doktora gitcem sardı kasvetli havam onu dağıttık.
sen nasılsın.
alıştım artık ama kocacım üzüldü inş sonuçları temiz çıkar bu aylarda gitmedim artık kasımdada olmazsa giderim çünkü 22 sinde sehirdışına gidicem araya bayram giriyo
Olsun canım daha gençsin zaten Allahımın izniyle kasımda birlikte bebiş haberi veririz belkim:)
inş canım yine yeniden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?