- Konu Sahibi meleksimam
-
- #9.081
yapmak zorundayız cnm bak bebek istiyoruz rabbi verirse onları büyütmek için sağlık lazım
Bu güzel bişey ama içine attığın için bir müddet sonra bunlar psikolojik veya fizyolojik bir hastalık olarak sana geri dönüş yapıo. O yüzden arada bir koyvermeye çalışmalısın canım dikkat lazımsın bizlere(belki işe yarar)
kontrollerimde bağışlıyorum ilik temiz çıkarsa. kan grubum 0 negetif canım aklınızda olsun ihtiyacı olan olursa. şu ana kadar son 4 tahlilimde temiz çıktı.
burada zor o işler keşke elimin altında olsada uçup gitsem 1 dk düşünmem.
üzülmüyorum canım zaten bizim ilk denememiz oldu inşallah bi gün hepimizin olur bakalım adetim btsin bi doktora gitmk istiyorum normal kontrol için istanbul avrupa yakası tarafında tavsiye ettiğiniz bri varmı ..
işte büyük illerde oluyor bu imkan. ne yazıkki.. face. de lösev sürekli duyuru yapıyır. izmirde pek çıkmıyorda daha çok ankara için duyuru oluyor. acil ... kan grubu trombosit ihtiyacı diye. oraya üye olun isterseniz. en azından benim bulunduğum il değilse paylaşım yapıyorum.
Allah sabır versin onlara ve ailelerine. sürekli trombosit bekliyorlar birilerinden. zaten hayırsever (erkek) donörleri var. bende donör olayım dedim ama kadın pek tercih etmiyorlar...
amaa erkeklerde 1saatte aldıkları trombositi benden 40 dk içinde aldılar.. nabbberrrr??? dicektim ayıp olmasın dedim :))
ne güzel söüyolar ma iş kendilerine dokununca yok
Allah korusun deme öyle şeyler
becerebilsem:))) zorluycam diye çok çirkin oluyorum:))
haklısın. bir keresinde yeni vermiştim iliği. adamın birinin çocuğuna lazım olmuş doktorlar almayız dedi ben alacaksınız size ne olan bana olacak dedim. ve verdim. iyikide vermişim. löseve gönüllüyüm aslında ama pek aranmıyorum bu konuda daha önce problem olduğundan sanırım.
O çirkin halinle bile harika bir anne olacaksın emin ol:)) emin ol hiç kimse daimi olarak ayakta olmaz arada bir düşmekte lazım bırak kalsın herşey kime ne olusa olsun azıcık da olsa kendin için yap bişeyleri ki başlangıç olsun
kemik iliği başka, onu alıp veri bankasında tutuyorlar sonra biri bu iliğe ihtiyaç duyarsa iletişim kurup sizden istiyorlar. ben hast. gidince açıklmama yaptılar ikinide aynı sanıyordum. meğer farklı şeylermiş.
kızlar afedersiniz sabah sabah kastım hepinizi. benim dökülmem biraz zor oluyor :))))
iyi ki varsınız seviyorum sizi:)
ya kahve derken cnm çekti gittim almalay bi geldim 3 sayfa atlamış maşallah size
ya tamam hadi bi silkelenelim kendmize gelelim şu kötü havayı dağıtalım
Burda da yapma be kuzu. Bizi bizden iyi anlayan mı var. bırak birlikte düşelim birlikte ağlayalım gülelim
başlangıcım bebişimle olsun noooluuurr:) kendim için hiç bişey istemedim bunu kendim için istiyorum. ilk kez bu bencilliği yapıyorum. hakediyorum ama dimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?