Ilk çocuğunu düşünenler...

becerebilsem:))) zorluycam diye çok çirkin oluyorum:))

üzülmüyorum canım zaten bizim ilk denememiz oldu inşallah bi gün hepimizin olur bakalım adetim btsin bi doktora gitmk istiyorum normal kontrol için istanbul avrupa yakası tarafında tavsiye ettiğiniz bri varmı ..

işte büyük illerde oluyor bu imkan. ne yazıkki.. face. de lösev sürekli duyuru yapıyır. izmirde pek çıkmıyorda daha çok ankara için duyuru oluyor. acil ... kan grubu trombosit ihtiyacı diye. oraya üye olun isterseniz. en azından benim bulunduğum il değilse paylaşım yapıyorum.
Allah sabır versin onlara ve ailelerine. sürekli trombosit bekliyorlar birilerinden. zaten hayırsever (erkek) donörleri var. bende donör olayım dedim ama kadın pek tercih etmiyorlar...
amaa erkeklerde 1saatte aldıkları trombositi benden 40 dk içinde aldılar.. nabbberrrr??? dicektim ayıp olmasın dedim :))

üzülmüyorum canım zaten bizim ilk denememiz oldu inşallah bi gün hepimizin olur bakalım adetim btsin bi doktora gitmk istiyorum normal kontrol için istanbul avrupa yakası tarafında tavsiye ettiğiniz bri varmı ..

tabi git doktora canım. en azından için raht olsun. bi sorun olmadığını bilerek bekle bebişini.

haklısın. bir keresinde yeni vermiştim iliği. adamın birinin çocuğuna lazım olmuş doktorlar almayız dedi ben alacaksınız size ne olan bana olacak dedim. ve verdim. iyikide vermişim. löseve gönüllüyüm aslında ama pek aranmıyorum bu konuda daha önce problem olduğundan sanırım.

kızlar afedersiniz sabah sabah kastım hepinizi. benim dökülmem biraz zor oluyor :))))
iyi ki varsınız seviyorum sizi:)

becerebilsem:))) zorluycam diye çok çirkin oluyorum:))

O çirkin halinle bile harika bir anne olacaksın emin ol:)) emin ol hiç kimse daimi olarak ayakta olmaz arada bir düşmekte lazım bırak kalsın herşey kime ne olusa olsun azıcık da olsa kendin için yap bişeyleri ki başlangıç olsun

kemik iliği başka, onu alıp veri bankasında tutuyorlar sonra biri bu iliğe ihtiyaç duyarsa iletişim kurup sizden istiyorlar. ben hast. gidince açıklmama yaptılar ikinide aynı sanıyordum. meğer farklı şeylermiş.

başlangıcım bebişimle olsun noooluuurr:) kendim için hiç bişey istemedim bunu kendim için istiyorum. ilk kez bu bencilliği yapıyorum. hakediyorum ama dimi:)

hımmm. bu konuyu kontrole gidince araştırayım ben hayatım. bende çok var trombosit alsınlar işte bolbol. kan grubum da çok müsait

ya kahve derken cnm çekti gittim almalay bi geldim 3 sayfa atlamış maşallah size

ya tamam hadi bi silkelenelim kendmize gelelim şu kötü havayı dağıtalım

ya kahve derken cnm çekti gittim almalay bi geldim 3 sayfa atlamış maşallah size

ya tamam hadi bi silkelenelim kendmize gelelim şu kötü havayı dağıtalım

haklısın hayatım. hadi. asya bu akşam için bana plan yapmışmı bi sorarmısın. proje sende olduğu için ben bişey diyemiyorum. olmadı sen gönder o kendi totosuna vursun. aydınger olsun:))

Advesordum sağlık olsun. İnşalah kasım ayında alırsın mutlu haberi.

Gamzecim sen çok sağlam karakterli birisin bu çok belli. Lütfen bazen ara sıra da olsa kendini düşün. Ben de en büyük çocuk olarak maddi manevi hem kardeşlerimi hem anne babamı destekledim ama biraz erken yoruldum sanırım. Şimdi de destekliyorum elimden geldiğince. Yalnız artık kendime ddaha çok değer veriyorum ve o sorumlulukların hepsini birden omzuma yükleyip ezilmiyorum

başlangıcım bebişimle olsun noooluuurr:) kendim için hiç bişey istemedim bunu kendim için istiyorum. ilk kez bu bencilliği yapıyorum. hakediyorum ama dimi:)

Hemde fazlasıyla canım tez zamanda inşallah bebişnle birlikte yeni bir başlangıç yaparsınız
Tabi hep birlikte:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…