Ilk çocuğunu düşünenler...

istersen toplaşıp hep birlikte söyleyelim:))) hayatı boyunca unutamaz valla:)

ya ne zmandır soracam sana olmadı
senin eşin sper testi yaptırdımı yani bir problem yok değil mi

evet hayatım, yaptı. hareketli %70 yerinde hareket %28 miydi neydi öyle bişeydi. doktor gayet iyi demişti. öyle deyince ben eşimi doktora götürmedim tekrar.
önceki muayenede belki ameliyat demişşti halbuki ama sperm sayısını etkilemiyormuş nasılsa, doktorda gelin demedi.

Ya ne bileyim ben çok şanssızımdır bu konularda elimden geldiğince içmemeye çalışıyorum işte aslında doğru söylüyorsun rahat olmak lazım ama elden ne gelir:)

ben doktorlardan hep kötü sonuçlar duydum kanser de dendi benim yüzüme karşı..
çoook mutluyumm hemen eşimi aradım:)))))))))))

Çok şükür ki iyi haber aldık şimdi bi de bebek haberini alırız ohhhh değmeyin keyfimize

cnm hareket süper sayısda en 40 milyonsa tamamdır senin herif sağlam
ee az kaldı altın saçlı oğlana desene

Hareket oranı çok iyi canım ameliyat derken?

inşallah hayatıımm:)))) çok sağol yaaa. sende bana can oldun.

tabi canım biraz oluruna bırakmak lazım. bebiş işini bilir :)

bende tuttum bunu. kelebekten daha mı iyi ne. senin kocişte arada işi biliyo gülümsün. ama arada. :))))))))))

evet bi ara kedi gibi seviyodu beni şimdide çocuğu gibi
geçen dedimki sen napıyon beni bi düzgün sev dedim ben senin karınım yav dedim

bobayı patlattı ben seni kızım gibi seviyorum hatta itiraf ediyorum içine boşalınca seni kirletmişim gibi hisediyorum dedi
sadece baktım diyecek söz bulamadım yani
o derece kitlendim

cnm hareket süper sayısda en 40 milyonsa tamamdır senin herif sağlam
ee az kaldı altın saçlı oğlana desene

canım 3.6 cc de 275.760.000 toplam diyor. sayısının nasıl değerde olduğunıu bilmiyomda doktor iyi deyince bende kurcalamadım.

tabi canım biraz oluruna bırakmak lazım. bebiş işini bilir :)

eşime sms attım .
aşkım ben sana söyleyemedim ama çok korkuyodum diye.
o da .. biliyorum bitanem. bende diyemedim ama bende korkuyodum çünkü bizim bebeğimize çok ihtiyacımız var yazmış:)))
oda istiyoooo:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…