- Konu Sahibi meleksimam
-
- #9.241
sen yarın yoksun demi topicte
ararım seni ok.
vayyyyyyyyyyyyyyyyyyy
gole gel gole
saol bacım saol
doğsunda istemem altın falan
ben elmasımı bulmuşum yumucuk elleriyle altını napam
:))) totem bizim evde de var. nezaman konu açsam eşime hemen konu çeviriyor, surat çeviriyor,, duymak istemiyor.
dün en sonunda dayanamadı hşşt sessiz ol diyor :))
bugünde daha test aldım deyince kalbini tuttu. bu adama hamileyim demem gerekirse önce bir hastaneye sedyeye yatırayım diyorum.
güvenilir ellerde ayılır... :))
vayyyyyyyyyyyyyyyyyyy
gole gel gole
saol bacım saol
doğsunda istemem altın falan
ben elmasımı bulmuşum yumucuk elleriyle altını napam
ya ne zmandır soracam sana olmadı
senin eşin sper testi yaptırdımı yani bir problem yok değil mi
benim aramama gerek kalmadı. haberleri verdim ben. yarın senden de alıcaz güzel haberler.asyada dan da
okadar korkma kuzum yaa.. bak bi link attım birkaç sayfa önce. orada doktor eski kullanılan ilaç, sigara, alkol (iç demiyom tabi de..) bebek üzerinde öyle sanıldığı gibi sorun yaratmazmış
çok dayanıklıymış böyle dış etkenlere karşı ki etkilenirse de o zaten sağlıklı bir cenin değildir diyor. insanın herşeyi çok sorgulamaması lazım. boşa stres hep. :)
ben doktorlardan hep kötü sonuçlar duydum kanser de dendi benim yüzüme karşı..
çoook mutluyumm hemen eşimi aradım:)))))))))))
evet hayatım, yaptı. hareketli %70 yerinde hareket %28 miydi neydi öyle bişeydi. doktor gayet iyi demişti. öyle deyince ben eşimi doktora götürmedim tekrar.
önceki muayenede belki ameliyat demişşti halbuki ama sperm sayısını etkilemiyormuş nasılsa, doktorda gelin demedi.
istersen toplaşıp hep birlikte söyleyelim:))) hayatı boyunca unutamaz valla:)
bakıyorum yumucuk kelimesine çabuk alıştın
evet hayatım, yaptı. hareketli %70 yerinde hareket %28 miydi neydi öyle bişeydi. doktor gayet iyi demişti. öyle deyince ben eşimi doktora götürmedim tekrar.
önceki muayenede belki ameliyat demişşti halbuki ama sperm sayısını etkilemiyormuş nasılsa, doktorda gelin demedi.
cnm hareket süper sayısda en 40 milyonsa tamamdır senin herif sağlam
ee az kaldı altın saçlı oğlana desene
Ya ne bileyim ben çok şanssızımdır bu konularda elimden geldiğince içmemeye çalışıyorum işte aslında doğru söylüyorsun rahat olmak lazım ama elden ne gelir:)
Çok şükür ki iyi haber aldık şimdi bi de bebek haberini alırız ohhhh değmeyin keyfimize
Ya ne bileyim ben çok şanssızımdır bu konularda elimden geldiğince içmemeye çalışıyorum işte aslında doğru söylüyorsun rahat olmak lazım ama elden ne gelir:)
Çok şükür ki iyi haber aldık şimdi bi de bebek haberini alırız ohhhh değmeyin keyfimize
bende tuttum bunu. kelebekten daha mı iyi ne. senin kocişte arada işi biliyo gülümsün. ama arada. :))))))))))
cnm hareket süper sayısda en 40 milyonsa tamamdır senin herif sağlam
ee az kaldı altın saçlı oğlana desene
tabi canım biraz oluruna bırakmak lazım. bebiş işini bilir :)
canım 3.6 cc de 275.760.000 toplam diyor. sayısının nasıl değerde olduğunıu bilmiyomda doktor iyi deyince bende kurcalamadım.
Hareket oranı çok iyi canım ameliyat derken?
eşime sms attım .
aşkım ben sana söyleyemedim ama çok korkuyodum diye.
o da .. biliyorum bitanem. bende diyemedim ama bende korkuyodum çünkü bizim bebeğimize çok ihtiyacımız var yazmış:)))
oda istiyoooo:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?