- Konu Sahibi meleksimam
-
- #9.281
şanslı bir kadınsın hayatım. bu zamanda zor böylesi valla. bak kocişin ne kadar düşünceli bir adam. benimkide öyledir. allaha şükür.
sende azıcık gaz la adamı şu bebiş işini de çözün. sana çok değer veriyoooo:)
İnşallah canım.. sİzlerde en yakın zamanda bu planları yaparsınız
inş. o kadar istiyorum burda iszlere gebeyim diyebilmeyi
evet cnm iyiliğine iyilidir bide inatı olmasa
inş. cnm ya saolun valla kızlar
bakalım yarın görecez anyayı da konyayı da
:)))))))) inanamıyoruuum yaaaa..... senin bir kadın olduğunu göstermemiz lazım ona hayatım. şöylee iç gıcıklayıcı şeyler giysen evde:))))
Kızlar bu akşam janjanlı bir defter alacm..Bebişim için günlük yazacam..Aklı erene kadar yazmaya devam etmek niyetindeyim..Birde bir kutu hazırlayacağım..İdrar testinden tutun ultrason fotolarına kadar biriktirecem..Günlüklerde bu kutuda olacak..Vakti geldiğini düşündüğümde verecem bebişime... (İnşallah o günleri görürüm)
canım bazı erkekleri nekadar kışkırtırsan kışkırt istemiyorsa istemiyor. ben güllümsünü çok iyi anlıyorum. kocalarımız copy-paste mümarek.
beni karısı gibi görmüyor bunu anlıyorum. kendimi hep kız çocuğu gibi hissediyorum. kandımıyım değilmiyim bilmiyorum.
gülümsünün de dediği gibi, ya kedi gibi sever, ya yavrusu gibi. Tamam kötü bişey değil belki saf bir sevgisi var içinde belli ama bizimde kadınlık gururumuz var canım..
kadın gözüyle de bakılsın istiyoruz yani.
neler neler denedim ama fıss... etkilenmedi bacım.
he ya aynen ole cnm ben işe eğer otobisle gideceksem 50 kere arar karşıdan geçerken dikkaat et rahatsız eden varmı
valla ole
asya cımm. sen de testini yapınca çağrı at bana. ben ararım seni. iyi kötü ne olursa haberim olsun olurmu.
sizlerin mutluluğunu paylaşmak inan çok daha iyi hissettiriyo bana kendimi.
kız kardeşlerim oldu benimde:)
benimki beni kıskanmaz bile...ben kendimi bazen kötü hissediyorum. böyle olduğunda da kendmi dünyanın çirkin , etkisiz kadını hissediyorum. insan karısından azcık etkilenmez mi? demekki beni güzel de bulmuyor ki kıskanmıyor ?
uff canım sıkılıyor böyle konular olunca yarama tuz basılıyor
ben totemimi düşüneyim bari..
yarın telefonunuzda ya ''tek'' yada ''çift'' yazacak.... :?
canım bazı erkekleri nekadar kışkırtırsan kışkırt istemiyorsa istemiyor. ben güllümsünü çok iyi anlıyorum. kocalarımız copy-paste mümarek.
beni karısı gibi görmüyor bunu anlıyorum. kendimi hep kız çocuğu gibi hissediyorum. kandımıyım değilmiyim bilmiyorum.
gülümsünün de dediği gibi, ya kedi gibi sever, ya yavrusu gibi. Tamam kötü bişey değil belki saf bir sevgisi var içinde belli ama bizimde kadınlık gururumuz var canım..
kadın gözüyle de bakılsın istiyoruz yani.
neler neler denedim ama fıss... etkilenmedi bacım.
Benimki de tam aksi anam her fırsatta sırnaşır birazcık kedi gibi sevilmeyi bende istiyorum yaa
Gider sokulurum o da gelir hemen diğer tarafa çeker....
diceksin gülüm. hemde nasıl kutlamalar yapıcaz. senin canın ne istiyosa bulup kargoluycaz. pek bi nazlanıcan :)))
Boswercim ben de defter bakıyorum aklımdakine uygun. Dışını güzelce süsleyeceğim. İsim yazcağım yeri boş bırakacağım. Ultrason resimlerini ve her muayene sonrası duygularımı yazacağım deftere inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?