- Konu Sahibi meleksimam
-
- #9.261
inşallah hayatıımm:)))) çok sağol yaaa. sende bana can oldun.
tabi canım biraz oluruna bırakmak lazım. bebiş işini bilir :)
evet bi ara kedi gibi seviyodu beni şimdide çocuğu gibi
geçen dedimki sen napıyon beni bi düzgün sev dedim ben senin karınım yav dedim
bobayı patlattı ben seni kızım gibi seviyorum hatta itiraf ediyorum içine boşalınca seni kirletmişim gibi hisediyorum dedi
sadece baktım diyecek söz bulamadım yani
o derece kitlendim
doktor tahlilden önce variskosel tanısı koydu. sonuca göre ameliyat diyebiiliriz belki demişti. ama sonuç iyi çıkınca gerek kalmadı şükür ki..
:)))))))) inanamıyoruuum yaaaa..... senin bir kadın olduğunu göstermemiz lazım ona hayatım. şöylee iç gıcıklayıcı şeyler giysen evde:))))
ister tabi cananınsın sen onun
akşam olunca öyle demiyo ama:))))
yinemiiiiii diyo:)))
hiç bişey giymesemde fark etmez cnm
ya enterasan bi adam ole dedi geçen
sevgisi falan başka işte bole
sende evet yine ne var yani de merdaneyi göster abanın altından
bence gülümsünün kocasına sms atalım, yumuduk daha iyi diye hehehehe :)))
ister tabi cananınsın sen onun
Kızlar bu akşam janjanlı bir defter alacm..Bebişim için günlük yazacam..Aklı erene kadar yazmaya devam etmek niyetindeyim..Birde bir kutu hazırlayacağım..İdrar testinden tutun ultrason fotolarına kadar biriktirecem..Günlüklerde bu kutuda olacak..Vakti geldiğini düşündüğümde verecem bebişime... (İnşallah o günleri görürüm)
pek temiz seviyomuş senin kociş beaaa:)))
valla.. şanslısın bak. seni çok seviyoki kendinden bile sakınıyo:)
Kızlar bu akşam janjanlı bir defter alacm..Bebişim için günlük yazacam..Aklı erene kadar yazmaya devam etmek niyetindeyim..Birde bir kutu hazırlayacağım..İdrar testinden tutun ultrason fotolarına kadar biriktirecem..Günlüklerde bu kutuda olacak..Vakti geldiğini düşündüğümde verecem bebişime... (İnşallah o günleri görürüm)
hatta ona yeni fikirler verelim de kızcağıza biraz moral olsun:)))
öğretelim adama hitap etmesini:))))
he ya aynen ole cnm ben işe eğer otobisle gideceksem 50 kere arar karşıdan geçerken dikkaat et rahatsız eden varmı
valla ole
çok güzel bir fikir bu hayatım. ne güzel.:))) inş bizede nasip olurda. bizde yaparız:))
süpersin hemen yap bekleme bende olursa bir gün yavruma dair herşeyi saklamayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?