Ilk çocuğunu düşünenler...

:)))))))) inanamıyoruuum yaaaa..... senin bir kadın olduğunu göstermemiz lazım ona hayatım. şöylee iç gıcıklayıcı şeyler giysen evde:))))

Kızlar bu akşam janjanlı bir defter alacm..Bebişim için günlük yazacam..Aklı erene kadar yazmaya devam etmek niyetindeyim..Birde bir kutu hazırlayacağım..İdrar testinden tutun ultrason fotolarına kadar biriktirecem..Günlüklerde bu kutuda olacak..Vakti geldiğini düşündüğümde verecem bebişime... (İnşallah o günleri görürüm)

süpersin hemen yap bekleme bende olursa bir gün yavruma dair herşeyi saklamayı düşünüyorum

çok güzel bir fikir bu hayatım. ne güzel.:))) inş bizede nasip olurda. bizde yaparız:))

he ya aynen ole cnm ben işe eğer otobisle gideceksem 50 kere arar karşıdan geçerken dikkaat et rahatsız eden varmı
valla ole

şanslı bir kadınsın hayatım. bu zamanda zor böylesi valla. bak kocişin ne kadar düşünceli bir adam. benimkide öyledir. allaha şükür.
sende azıcık gaz la adamı şu bebiş işini de çözün. sana çok değer veriyoooo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…