Ilk çocuğunu düşünenler...

anam ben işte böyle şeyleri içemiyorum yaa.. ne zaman böyle şeyler içsem anında çıkarırım. kuru incir yedim sürekli belki aynı hesap olur diye

:) içinde bir çatışma var gibi hissediyorum. bir yanın asi, bir yanın teslimiyetçiii :))

kızlaaarr toplanın asya nın benimle ilgili hisleri depreştiiii fal gibi konuşuyo valla...:)))))))))
sana teslim olmamak eldemi. ne dediysen yaptım sonuç: pozitif.
kocişede teslim olacamki sonuçozitif olsun:)))))

1 adet orta boy kuru ve beyaz soğanı kabuklarını soyduktan sonra 4 eşit parçaya bölün ve daha evvelden kaynatılmış olan 2 su bardağı kadar su içerisine koyup kapağı kapalı şekilde 5 dakikaya kadar kaynatın. İçerisine herhangi birşey eklemeden öğle ve akşam yemeklerinden evvel 1 bardak için. (soğan yenmeyecek).
Soğan suyu kürünü adet dönemlerinizde de yapabilirsiniz. En etkili zaman adet bitiminden 7 gün sonra başlar.
Kürü uyguladıktan sonra ikinci kez adet görmeden 10 önce tekrar 5 veya 7 günlük bir soğan suyu kürü uygulamalısınız.
Bu kürün 15 günden fazla uygulanması kesinlikle tavsiye edilmez!

cnm kırmızı ve mor soğan olmayacak cnm

hee doğru diyon valla. yapsında senin kedisi olmadığını anlasın kocişin:))

ben bazen benimkine diyorum, sen şanslı adamsın ama anlamıyorsun diye. başka erkekler karısının isteksizliğinden şikayet eder bizimkiler bulmuş ta konuşuyor.
ben allaha dua ediyordum içindeki kadınlık duygularını öldür diye.. kabul etti galiba... bazen hiçbişey hissetmiyorum artık. hatta anlattımya bazen yatağımı ayırmak istiyorum.
şu bebek geleydi iyidi...

kızlaaarr toplanın asya nın benimle ilgili hisleri depreştiiii fal gibi konuşuyo valla...:)))))))))
sana teslim olmamak eldemi. ne dediysen yaptım sonuç: pozitif.
kocişede teslim olacamki sonuçozitif olsun:)))))

sen iyi fal bakarsın vallaa...

anlaşıldı bacıııımm çok tşk :))) yaparım ben bunu
benim kocada soğandan nefret eder yemeklerde bile yemez. ama yaparım. bide soğan kokan karıyla yatsın noolacak.

niye öldürsün hayatım... deme öyle. kocişinde akşama kadar çalışıyo. bak ne kadar sorumluluk sahibi bir adam. o da ne yapıyosa geleceğiniz için sizin için yapıyo. demekki gücünü son haddine kadar harcıyo. gelsin bebişinde sen de adama sarma artık:)))

valla yapacam ben önce bi ay sadece inciri deneyecem sonrada ikisini karıştırımp yapacam
garntiye almak için

Valla ben bu ay çörek otunu yapıorum yumurta arttırıcıymış bakalım iş yarayacak mı

sanırım senin kociş işin daha eğlenceli yönleryle ilgileniyo ondan:))

Hemde nasıl onun çocuk meselesi ancak işini bitirdiğinde aklına gelio hemen yastığa sarılıo belime koymak için:))

Canım allah var bebek konusu olunca bu ay çalışkandı baya. ben nezaman zamanı geçti dedim adam normale döndü. yani isteksiz oluncada ben kötü oluyorum be.
sanki zorla olmuş gibi... olsun bebek içinde çalışmayabilirdi. geçen aylarda öyleydi mesela. bu ay sürekli bebek ile ilgili hayaller kuruyorum onunda hoşuna gidiyor. artık iyice istemeye başladı.

seninki işi biliyo. benimki bitsede gitsek modunda şu aralar:))) valla bıktı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…