- Konu Sahibi meleksimam
-
- #9.441
kocişinde değerlendiriyor diimiiiii :))
valla yapacam ben önce bi ay sadece inciri deneyecem sonrada ikisini karıştırımp yapacam
garntiye almak için
kızlar şimdi bişey izledim sizle paylaşıyorum
saraç oğlu dioki
yumurta gelişimi çatlaması oluşumu gibi problemi olan bayanlar 8-10 kuru inciri 1/2 litre suyla yaklaşık 15 kaynatıp bunu 21 ile 25 gün arasında her gün bi kere içsin dio
bu 1/2 su her gün bitecekmiş iki yada üçede bölüp gün için de içebilirsiniz .
bu kürle beraber özellikle adaet döngüsü 30 günü geçen bayanlar 2-3 kavucu 1/2 litre suda 25 dk kaynatıp ılıyinca bu havuç suyu ile incir suyunu karıştırın her gün 1-2 bardak için dio
iyi oluyomuş
gmaze saraçoğlu dio ki fsh hormonu yükselenler gebe kalmak için soğan kürü uygulasın dio kiz bacım
hayatım... bide aşırı afrodizyak etkisi yapmasın:)
ederim:))) bananeee:))) looluurrr affet... bu aralar bi kocama bide sana yalvarıyorum bak kıymetini bil.
yapsın kız fenamı
yok bacım... kaçacak yer arıyo artık:))) bıktı:)))
:) içinde bir çatışma var gibi hissediyorum. bir yanın asi, bir yanın teslimiyetçiii :))
elmayra seni.....
hee doğru diyon valla. yapsında senin kedisi olmadığını anlasın kocişin:))
kızlaaarr toplanın asya nın benimle ilgili hisleri depreştiiii fal gibi konuşuyo valla...:)))))))))
sana teslim olmamak eldemi. ne dediysen yaptım sonuç: pozitif.
kocişede teslim olacamki sonuçozitif olsun:)))))
1 adet orta boy kuru ve beyaz soğanı kabuklarını soyduktan sonra 4 eşit parçaya bölün ve daha evvelden kaynatılmış olan 2 su bardağı kadar su içerisine koyup kapağı kapalı şekilde 5 dakikaya kadar kaynatın. İçerisine herhangi birşey eklemeden öğle ve akşam yemeklerinden evvel 1 bardak için. (soğan yenmeyecek).
Soğan suyu kürünü adet dönemlerinizde de yapabilirsiniz. En etkili zaman adet bitiminden 7 gün sonra başlar.
Kürü uyguladıktan sonra ikinci kez adet görmeden 10 önce tekrar 5 veya 7 günlük bir soğan suyu kürü uygulamalısınız.
Bu kürün 15 günden fazla uygulanması kesinlikle tavsiye edilmez!
cnm kırmızı ve mor soğan olmayacak cnm
ben bazen benimkine diyorum, sen şanslı adamsın ama anlamıyorsun diye. başka erkekler karısının isteksizliğinden şikayet eder bizimkiler bulmuş ta konuşuyor.
ben allaha dua ediyordum içindeki kadınlık duygularını öldür diye.. kabul etti galiba... bazen hiçbişey hissetmiyorum artık. hatta anlattımya bazen yatağımı ayırmak istiyorum.
şu bebek geleydi iyidi...
valla yapacam ben önce bi ay sadece inciri deneyecem sonrada ikisini karıştırımp yapacam
garntiye almak için
sanırım senin kociş işin daha eğlenceli yönleryle ilgileniyo ondan:))
sen iyi fal bakarsın vallaa...
niye öldürsün hayatım... deme öyle. kocişinde akşama kadar çalışıyo. bak ne kadar sorumluluk sahibi bir adam. o da ne yapıyosa geleceğiniz için sizin için yapıyo. demekki gücünü son haddine kadar harcıyo. gelsin bebişinde sen de adama sarma artık:)))
Valla ben bu ay çörek otunu yapıorum yumurta arttırıcıymış bakalım iş yarayacak mı
Hemde nasıl onun çocuk meselesi ancak işini bitirdiğinde aklına gelio hemen yastığa sarılıo belime koymak için:))
Valla ben bu ay çörek otunu yapıorum yumurta arttırıcıymış bakalım iş yarayacak mı
Hemde nasıl onun çocuk meselesi ancak işini bitirdiğinde aklına gelio hemen yastığa sarılıo belime koymak için:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?