Ilk çocuğunu düşünenler...

valla aynıyız hayatım psikopata bağladım bende. ama napıcan işte geyiğe vuruyoz işi:)))

vay eee o zman senin dış sese bi sorsan bizler neler doğuracaz he

Rüyada erkek bir çocuk görmek, güvenilir dostlara malik bulunduğunuza ve bütün hareketlerinizin herkes tarafından saygı ile karşılandığına işarettir.

Rüyada erkek bir çocuk görmek, çevrenizde güvenebileceğiniz dostlara sahip olduğunuzu ve çevrenizde saygı göreceğinize yorulur.

canım sen evliliğini daha tam yaşayamamışsın. iyice bi sindir bakalım. sen hazır olmadan olmaz. kocan istediği kadar hazır olsun. bu işin yükü sende. çokta düşünüp tartma.

15 aydır maşallah çok güzel giden bi evliliğim var ikimizde uçucuyuz bu yüzden anne olmak uçucular için daha da zor .eşim bebek istediği için değil ikimiz istedik diye karar aldık ama ben sonrasını düşünüyorum belki ondan bi süre ücretsiz izine çıkıcam çünkü bebeğimi en başından başkasıyla bırakmak istemiyorum belki bunlardan düşüncelerim değişiyor devamlı o sorumluluk başka bişi yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…