- Konu Sahibi meleksimam
-
- #9.401
kız sen bnı guldurdun allahta senın yuzunu guldursun ınsallahbecveremıom bn cocuk yapmayı kızz bıleydım ıkı kre yapardım ama daha bırını yapmayı beceremedık
ay ınsallah dedıgın gıbıdır yoksa bnm psıkolojı gttı artık ınsan her gece ruyasında bebek gorur mu yaa
Ay hadi inşallah :)
Ağzından bal damlıyor bal
ben hissederim heralde :) yeğenime önce kız demişler. ama o mağlum ses bana hep erkek deyip durdu.
erkek meraklısı gibi görünürüm diye söyleyemedimde. sonra diyemesemde haklı çıktım.. yeğenim erkek oldu
doğduktan sonra da bunun için mi dua attim dersin:1: [/QUOTE .!.:muhtemelnama yınede ıstıom ıste
obenim kocaya yazık değilmi. her gün her gün. zafere giden her yol mübaaah...:)))
arı gibi hatunum vallaa... :)
muhtemelnama yınede ıstıom ıste
sorma yaaa....bu kadar takmasaydık belkı sımdıye dgmuslardı bıle ama elde deıl ıste..valla aynıyız hayatım psikopata bağladım bende. ama napıcan işte geyiğe vuruyoz işi:)))
canım sen evliliğini daha tam yaşayamamışsın. iyice bi sindir bakalım. sen hazır olmadan olmaz. kocan istediği kadar hazır olsun. bu işin yükü sende. çokta düşünüp tartma.
aynennn onlar olsunda ondan sonra yparız panikBende sendenim canım panik yok:)
vay eee o zman senin dış sese bi sorsan bizler neler doğuracaz he
o
o çocuk olacak arkadaş
aynennn onlar olsunda ondan sonra yparız panikBende sendenim canım panik yok:)
sorma yaaa....bu kadar takmasaydık belkı sımdıye dgmuslardı bıle ama elde deıl ıste..
bizim arımız son hafta bana çalıştı sağolsun. hakkını ödeyemem :)))
şimdiye kadar adam akıllı çalışsaydık ta olurdu gibime geliyo. gitti koca 4 sene:)
kocanın gözündede. yavvv ne azgın bir hatun oldu benimkii:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?