Ilk çocuğunu düşünenler...

tabiki canım. benim 4 yıl oldu. hadi şuda hallolsun buda bitsin derken bi hastalandım çocuk mocuk düşünemedik. baktım yaş geçiyo. işte onu diyorum. iş ti evdi şuydu buydu derken bakıyosun hep ertelemişsin. ama istediğin zamanda bebiş bekletiyo bizleri. hayırlısı olsun içini ferah tut. olacaksa olur. hangi anne bebeğini bırakıp işe gitmek ister. dünya yüzünde yoktur sanmıyorum.

kızlar şimdi bişey izledim sizle paylaşıyorum

saraç oğlu dioki

yumurta gelişimi çatlaması oluşumu gibi problemi olan bayanlar 8-10 kuru inciri 1/2 litre suyla yaklaşık 15 kaynatıp bunu 21 ile 25 gün arasında her gün bi kere içsin dio
bu 1/2 su her gün bitecekmiş iki yada üçede bölüp gün için de içebilirsiniz .

bu kürle beraber özellikle adaet döngüsü 30 günü geçen bayanlar 2-3 kavucu 1/2 litre suda 25 dk kaynatıp ılıyinca bu havuç suyu ile incir suyunu karıştırın her gün 1-2 bardak için dio
iyi oluyomuş

bende yapıyım mı bende:)

canım sen evliliğini daha tam yaşayamamışsın. iyice bi sindir bakalım. sen hazır olmadan olmaz. kocan istediği kadar hazır olsun. bu işin yükü sende. çokta düşünüp tartma.

15 aydır maşallah çok güzel giden bi evliliğim var ikimizde uçucuyuz bu yüzden anne olmak uçucular için daha da zor .eşim bebek istediği için değil ikimiz istedik diye karar aldık ama ben sonrasını düşünüyorum belki ondan bi süre ücretsiz izine çıkıcam çünkü bebeğimi en başından başkasıyla bırakmak istemiyorum belki bunlardan düşüncelerim değişiyor devamlı o sorumluluk başka bişi yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…