- Konu Sahibi meleksimam
-
- #9.421
15 aydır maşallah çok güzel giden bi evliliğim var ikimizde uçucuyuz bu yüzden anne olmak uçucular için daha da zor .eşim bebek istediği için değil ikimiz istedik diye karar aldık ama ben sonrasını düşünüyorum belki ondan bi süre ücretsiz izine çıkıcam çünkü bebeğimi en başından başkasıyla bırakmak istemiyorum belki bunlardan düşüncelerim değişiyor devamlı o sorumluluk başka bişi yaa..
aynennn onlar olsunda ondan sonra yparız panik
naptım be gülüm aşk olsun :)
Bende. Sen çocuk fikrine alıştın alışalı pek bi azdın:))
demekki ısrarla istememişsiniz :)
olsunn bundan sonra beklemeyelim inşallahşimdiye kadar adam akıllı çalışsaydık ta olurdu gibime geliyo. gitti koca 4 sene:)
gönlünü alıyım dedim :))) çok şikayet ettim seni.:))) affettinmiii
Bende. Sen çocuk fikrine alıştın alışalı pek bi azdın:))
ben kocamın gözünde hep azgın oldum galiba.. o hiç istemeyip ben hep gurur yapınca tablo böyle oluyor :))
ben kocamın gözünde hep azgın oldum galiba.. o hiç istemeyip ben hep gurur yapınca tablo böyle oluyor :))
şu an çok ısrarcıyım:))) ısrar ederimmm.
herife bi yalvarmadığım kalıyo. bi kre noolur diye:))
yok henüz affetmedim tekrar edeceksin biiliyorumm
çocuğa giden her yok mübahtır haa??? hehehe
kızlar şimdi bişey izledim sizle paylaşıyorum
saraç oğlu dioki
yumurta gelişimi çatlaması oluşumu gibi problemi olan bayanlar 8-10 kuru inciri 1/2 litre suyla yaklaşık 15 kaynatıp bunu 21 ile 25 gün arasında her gün bi kere içsin dio
bu 1/2 su her gün bitecekmiş iki yada üçede bölüp gün için de içebilirsiniz .
bu kürle beraber özellikle adaet döngüsü 30 günü geçen bayanlar 2-3 kavucu 1/2 litre suda 25 dk kaynatıp ılıyinca bu havuç suyu ile incir suyunu karıştırın her gün 1-2 bardak için dio
iyi oluyomuş
canım sen evliliğini daha tam yaşayamamışsın. iyice bi sindir bakalım. sen hazır olmadan olmaz. kocan istediği kadar hazır olsun. bu işin yükü sende. çokta düşünüp tartma.
olsunn bundan sonra beklemeyelim inşallah
afrodit gibi hatunsun valla....:)))seni rededen kocanın aklına yanayım:))) fışkırıyo zeka:))
bende yapıyım mı bende:)
Vay vay neler duyuyoruz bizde de durum tam tersiydi. Taaa ki ben çocuk yapalım mı diyene kadar
Bizimki dünden razı zaten bayıla bayıla atlıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?