Ilk çocuğunu düşünenler...

Günaydın canımmmm
Ohhhhhhh bu ay kesin hamişşşşş gamze yaşasın
Hadi yaa olsun canım bi daha ki ay inşallah peki adet oldun mu?

dün iğneler batıyordu hastanalacam galiba dedim. sabaha karşı uyku arası gidip testi yaptım. artık rahat uyuyayım diye...
tek çizgi çıktı ve çook az kahverengi leke vardı. sonra tık yok. hala temizim. 3 gün geçti. pazartesiye kadar bekliyeyim olmazsa doktora giderim ama olacak bence.
yarına hastalanacam. ilginç olan karın ağrısı bel ağrısıda gitti???

Likefaksiyon süresi; 20 dak
ph;8
aglütinasyon;yok
hacim;4ml
hareketlilik;%70
PHSS;%54
Hızlı hareketlli;%0
yavaş ileri har;%54(24 milyon)
yerinde har;%16(6 milyon)
hareketsiz;%30(11milyon)
konsantrasyon;37 milyon
lökosit;0,2 milyon
morfoloji
normal;%0
baş defekti;%66
boyun ve ortaparça dfekti;%12
kuyruk defekti;%12
sitoplazmik sıvı ;%10

günaydın kızlar sonuçlar böle ve hocaya sinir oldum bide tanıdırk
hiç ilgilenmedi ve normal gebe kalman için bişey yok dedi çıldıracam
adamda bir tane normal sperm yok
bir tane hızlı hareketli sper yok ve ben gebe kalabilirmişim
sonuçları bilgisayardan bakıp ta çıkışta verdiği için ve çok sallamadaığı için bi şeyde soramadık ama eşim artık kendini sağlam düşünüto döndük mü başa
bende endişlerimi söleyince bana kırlmış beyimiz
adamdaki spermlerin ya başı yok ya kıçı yok morfoloji allahına kadar bozuk ve doktor normal dio ya
bir snene buna mı uğraştım ben

Adet olmadın dimi kuzu sen daha
Belki geç döllenmiştir 3gün oldu dimi senin gecikeli

evet canım. ama adet gecikince çıkması lazım değil mi ya? ben hiç sanmıyorum hamiş olduğumu. umutllanmakta istemiyorum. sonra hamile gibi davranıyorum.

Yerleşme kanaması olabilir mi ki acep o:)
Genelde adet olacağına yakın olup dururmuş ama bilemiyorum tabi
Hadi hayırlısı canım inşallah yerleşme aknamasıdır

asyacım hadi hayrlısı bakalım, ne kadar çok birikmiş sayfalar oku oku bitmedi, pazartesiyi neden bekliyosun , kandan hemen baakamıyorlar mı özellerde haftasonuda?

evet canım. ama adet gecikince çıkması lazım değil mi ya? ben hiç sanmıyorum hamiş olduğumu. umutllanmakta istemiyorum. sonra hamile gibi davranıyorum.

canım siz daha deneyimlisiniz ama 10 gün geçince idrarına gecenler , hatta bir aydan snra idrarına gecenler var biliyosun, henüz 3 gün geçti
....

ben pek anlamam ama sanki kötü değil? hareketlilik %70 diyor?
doktor böyle dediyse sen bu sonuca nasıl vardın sordunmu başka doktora?

Başka bi dr.a daha gitmeniz lazım canım hızlı hareketli en önemli oran çünkü benimkininde normal %0 morfolojide dr. morfolojiye çok takılma dedi. Ama seninkinin muhakkak üroloji dr.uyla görüşmesi lazım bunun gibi salak dr.larla değil

Yerleşme kanaması olabilir mi ki acep o:)
Genelde adet olacağına yakın olup dururmuş ama bilemiyorum tabi
Hadi hayırlısı canım inşallah yerleşme aknamasıdır

bilmem ki ama artık zaman olarak geç gibi geldi bana. yinede doktoru öğlen arayayım gelmezse p.tesi giderim. kafaya çok takmamak lazım. sonra vücutta tepki veriyor. ama inşallah dediğin gibidir. :)

asyacım hadi hayrlısı bakalım, ne kadar çok birikmiş sayfalar oku oku bitmedi, pazartesiyi neden bekliyosun , kandan hemen baakamıyorlar mı özellerde haftasonuda?

canım korkuyorum ya.. daha 3 gün geçti belki nedeni farklıdır boşa umutlanmayayım diyorm. bu ay ortası gibi sabırsızlığımdan test yaptırdım zaten. bide idrar yaptım. kaşınıyor gibi olacam :)
az daha bekleyeyim hastalanacağıma inanıyorum çünkü. doktor test yapmışdı 10 gün önce yumurtlama yok demişti. ihtiamlsizliğim ondan yani.

Canım şimdi bende eşimin testlerine baktım bizimkinde hızlı hareketli yok
İleri hareketli ve yerinde hareketli var be gülüm
Ama %0 morfolojiyle gebe kalabilenler de var biliosun dimi

bilmem ki ama artık zaman olarak geç gibi geldi bana. yinede doktoru öğlen arayayım gelmezse p.tesi giderim. kafaya çok takmamak lazım. sonra vücutta tepki veriyor. ama inşallah dediğin gibidir. :)

İnşallah canım inşallah bugün ulaşırsında dr.a haftasonunu rahat geçirirsin ama büyük ihtimal kan testi isteyecek dr. p.tesiyi bekle derim gelen giden olmazsa ver elini kan testi

ya durum ortada kör göze parmak sokmak bu daha ne ki
yavaş ileri hareketli % 54 olur bunla dio doktor
mümkün mü ya önceki analide doktorumuz mutlaka hızlı veyavaş ileri hareketlinin toplamının %65 olması lazım dedi
şimdi kabardı adam zaten ona göre ben onu boşuna yorudum bizim ilişki sıklığımızı artırmak lazım

ben pek anlamam ama sanki kötü değil? hareketlilik %70 diyor?
doktor böyle dediyse sen bu sonuca nasıl vardın sordunmu başka doktora?

valla cnm 1 senedir bunla uğraşıyorum sürekli araştıryoeum
onda yanı hızlı hareketli çok önemli

yorumlayan kadın doğum mu?

Canım şimdi bende eşimin testlerine baktım bizimkinde hızlı hareketli yok
İleri hareketli ve yerinde hareketli var be gülüm
Ama %0 morfolojiyle gebe kalabilenler de var biliosun dimi

ya cnm bildiğim tek şey var oda işimiz allaha kaldı
ama normal sperm %0 dio morfolojide gerisi ya başsız yada kuruksuz
inş. ben yanılıyorum dur.,inş.
bu günkü doktorda aynı şeyi dedi
morfoloji biraz sıkıntılı ama takılmayın nasıl ya adamın normal sağlıklı sperm i yok

İnşallah canım inşallah bugün ulaşırsında dr.a haftasonunu rahat geçirirsin ama büyük ihtimal kan testi isteyecek dr. p.tesiyi bekle derim gelen giden olmazsa ver elini kan testi

öğlen gibi ararım, konuşabilirsem yazarım buraya da bakalım ne dicek. sabırsız dicek bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…