- Konu Sahibi meleksimam
-
- #9.521
işte o yüzden bekleyeyim dedim.
ya durum ortada kör göze parmak sokmak bu daha ne ki
yavaş ileri hareketli % 54 olur bunla dio doktor
mümkün mü ya önceki analide doktorumuz mutlaka hızlı veyavaş ileri hareketlinin toplamının %65 olması lazım dedi
şimdi kabardı adam zaten ona göre ben onu boşuna yorudum bizim ilişki sıklığımızı artırmak lazım
valla cnm 1 senedir bunla uğraşıyorum sürekli araştıryoeum
onda yanı hızlı hareketli çok önemli
bekle bekle, peki ben napiyim? sennle aynıydı adet günümz, 3gn geçti napsam acaba, adet belrtilermn hepsi geçti, karnımda da bi kaşntı oldu dün akşam anlam veremedim, napsamm kii yaa? idrar testi yapmayı düşünmüyorum idrarıma geçmemiştir zaten daha bişey varsa da ?
ya cnm bildiğim tek şey var oda işimiz allaha kaldı
ama normal sperm %0 dio morfolojide gerisi ya başsız yada kuruksuz
inş. ben yanılıyorum dur.,inş.
bu günkü doktorda aynı şeyi dedi
morfoloji biraz sıkıntılı ama takılmayın nasıl ya adamın normal sağlıklı sperm i yok
Bence p.tesiyi bekle canım daha sağlıklı sonuç alırsın 3günde idrara geçen de var geçmeyende benim 5gün gecikmişti bi kere ama tek çizgiydi kırmızıları gördüm yine inşallah psikolojik değildir bebişler yoldadır
bekle bekle, peki ben napiyim? sennle aynıydı adet günümz, 3gn geçti napsam acaba, adet belrtilermn hepsi geçti, karnımda da bi kaşntı oldu dün akşam anlam veremedim, napsamm kii yaa? idrar testi yapmayı düşünmüyorum idrarıma geçmemiştir zaten daha bişey varsa da ?
yorumlayan kadın doğum mu?
ya cnm bildiğim tek şey var oda işimiz allaha kaldı
ama normal sperm %0 dio morfolojide gerisi ya başsız yada kuruksuz
inş. ben yanılıyorum dur.,inş.
bu günkü doktorda aynı şeyi dedi
morfoloji biraz sıkıntılı ama takılmayın nasıl ya adamın normal sağlıklı sperm i yok
Biz anne olmaya uğraşıyoruz şurda tani sabırsızlanacağızöğlen gibi ararım, konuşabilirsem yazarım buraya da bakalım ne dicek. sabırsız dicek bana
pazartesi işime gtmek de istyrum canım ya pazar yapılmaz mı kan testi özel kurumlarda?
canım sizde tüp bebek yaparsınız yaa çözüm mü yok? elbet onuda kabul edecektir.
Tüm sıkıntı bizim heriflerin durumu kabullenmeyişi zaten canım o dr.un ben başlayacağım şimdi sülalesine gerizekalı
Afedersin ama canım gerizekalı napayım
Bi de morfoloji de bozuk zaten olsa da düşük olma olasılığı yüksek oluomuş 0morfolojiyle diye de duymuştum canım bizimki de 0morfoloji ya
Heee ilişki sıklığını artırınca azıcık spermleri var o da yarıya inio zaten dellendirmesinler beni yaaaaa
Allah allahhh?? havalrdan mi bişey oldu bize:)
bende de belirti kalmadı. 3 gündür pedle geziyorum ha geldi gelecek diye.... sadece üşütmeden mi ne gaz sancısı gibi sancı var. bide dünkü içtiğim çorba fenaydı..
yok canım benim eşim üroloji dr.una gidio ilk testi görünce bi tane daha istedi onda da durum aynı çıkınca şimdi gen testi istediler onun sonucunu bekliyoruz
doktor sitesinde prof kaan aydos diye bir dr. var ona bi sorsana çok mantıklı cevaplar verio adam anladığım kadarıyla seninki sendeki yavaş hareketli bizdeki yerinde hareketliye tekabül edilo canım benim inşallah biz yanılıoruzdur bir sor bakalım o ne diyecek sonuçlara muhakkak cevap verio
Biz anne olmaya uğraşıyoruz şurda tani sabırsızlanacağız
Özel hastaneler veya poliklinikler yapıo diye biliyorum canım
valla kuzu oda zor gibi adamda sağlam yanı başı ve kuyruğu olan sperm yok
ya çift başlı yada kuyruksuz
olsada bulmayacaklar ki sağlam sperm alla bi mucize verirde olursa onu bilmem tabi
pazartesi işime gtmek de istyrum canım ya pazar yapılmaz mı kan testi özel kurumlarda?
içimi okdun daha buraya girmeden sonuçu kaan hocaya göncerdim cevap vermesini bekliyorum ne olur ben yanlış bilo olayım başa dönecek cesaretim yok
sağol canım ya yok ben haftabaşını beklemeden pazar yapıcam kan testi, gerçekten bişeler varsa da paazartesi kan değerlerime filan baktırım b12 m düşük çünkü benm, insan her ihtimali düşünüyor ya
sormak lazım. kan bölümü çalışıyormu acaba?
Allah allahhh?? havalrdan mi bişey oldu bize:)
bende de belirti kalmadı. 3 gündür pedle geziyorum ha geldi gelecek diye.... sadece üşütmeden mi ne gaz sancısı gibi sancı var. bide dünkü içtiğim çorba fenaydı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?