Ilk çocuğunu düşünenler...

işte o yüzden bekleyeyim dedim.

bekle bekle, peki ben napiyim? sennle aynıydı adet günümz, 3gn geçti napsam acaba, adet belrtilermn hepsi geçti, karnımda da bi kaşntı oldu dün akşam anlam veremedim, napsamm kii yaa? idrar testi yapmayı düşünmüyorum idrarıma geçmemiştir zaten daha bişey varsa da ?

Tüm sıkıntı bizim heriflerin durumu kabullenmeyişi zaten canım o dr.un ben başlayacağım şimdi sülalesine gerizekalı
Afedersin ama canım gerizekalı napayım
Bi de morfoloji de bozuk zaten olsa da düşük olma olasılığı yüksek oluomuş 0morfolojiyle diye de duymuştum canım bizimki de 0morfoloji ya
Heee ilişki sıklığını artırınca azıcık spermleri var o da yarıya inio zaten dellendirmesinler beni yaaaaa

Bence p.tesiyi bekle canım daha sağlıklı sonuç alırsın 3günde idrara geçen de var geçmeyende benim 5gün gecikmişti bi kere ama tek çizgiydi kırmızıları gördüm yine inşallah psikolojik değildir bebişler yoldadır

canım sizde tüp bebek yaparsınız yaa çözüm mü yok? elbet onuda kabul edecektir.

pazartesi işime gtmek de istyrum canım ya pazar yapılmaz mı kan testi özel kurumlarda?

Allah allahhh?? havalrdan mi bişey oldu bize:)
bende de belirti kalmadı. 3 gündür pedle geziyorum ha geldi gelecek diye.... sadece üşütmeden mi ne gaz sancısı gibi sancı var. bide dünkü içtiğim çorba fenaydı..

MİKTAR ;7,0 cc
PH ;7,8 7.5 - 8.0
LİKEFİKASYON SÜRESİ >60 dk
VİSKOSİTE VİSKOZ LÖKOSİT 6-7 YORUM : GRİ OPAK RENKTE OLUP, LİKEFİKASYON SÜRESİ >60 DAKİKADIR.
HER SAHADA 6-7 LÖKOSİT VE NADİR LÖKOSİT KÜMESİ GÖRÜLMÜŞTÜR.
SPERMATOZOA SAYISI 100 MİLYON/ML (TOTAL SPERMATOZOA: 700 MİLYON) OLUP CANLILIK ORANI %65 CİVARINDADIR.
AGLUTİNASYON (+)
CİNSEL PERHİZ SÜRESİ: 3 GÜN
MAKLER COUNTING CHAMBER İLE DEĞERLENDİRİLMİŞTİR.
SPERMATOZOA SAYISI 100 milyon/mL
TOPLAM SPERMATOZOA SAYISI 700.00 milyon
HAREKET DEĞERLENDİRMESİ 65 %
PROGRESİF HAREKETLİ 10 %
YAVAŞ HAREKETLİ 25 %
YERİNDE HAREKETLİ 30 %
HAREKETSİZ 35 %
AGLUTİNASYON (+)

kızlar buda bi önceki analizimiz
yine bunda bi % 10 hızlı hareketli varmış oda uçmuş
bunu yapan doktorda PROGRESİF HAREKETLİ+YAVAŞ HAREKETLİ toplamı %65 olmalı ama sizinki %35 olduğu için doğla yoldan zor demişti
eşimde özle olduğu için paramızı alacaklar die bende bi şey yok dedi

şimidi ne oldu hzılı ileri harekeli %0 ve yavaş ileri hareketli %54 yanı yavaş hareketliliğimi keçiboynuzuna işte cevize rağman artaken bu da düşmüş hayırlı uğurlu olsun ya çok sniriliyim

yorumlayan kadın doğum mu?

yok canım benim eşim üroloji dr.una gidio ilk testi görünce bi tane daha istedi onda da durum aynı çıkınca şimdi gen testi istediler onun sonucunu bekliyoruz

doktor sitesinde prof kaan aydos diye bir dr. var ona bi sorsana çok mantıklı cevaplar verio adam anladığım kadarıyla seninki sendeki yavaş hareketli bizdeki yerinde hareketliye tekabül edilo canım benim inşallah biz yanılıoruzdur bir sor bakalım o ne diyecek sonuçlara muhakkak cevap verio

öğlen gibi ararım, konuşabilirsem yazarım buraya da bakalım ne dicek. sabırsız dicek bana
Biz anne olmaya uğraşıyoruz şurda tani sabırsızlanacağız

canım sizde tüp bebek yaparsınız yaa çözüm mü yok? elbet onuda kabul edecektir.

valla kuzu oda zor gibi adamda sağlam yanı başı ve kuyruğu olan sperm yok
ya çift başlı yada kuyruksuz
olsada bulmayacaklar ki sağlam sperm alla bi mucize verirde olursa onu bilmem tabi

hiç anlam veremedm ben de ya, ilk denemede de olmaz gibi geliyor bana, ama bu geckme normal de değil...

içimi okdun daha buraya girmeden sonuçu kaan hocaya göncerdim cevap vermesini bekliyorum ne olur ben yanlış bilo olayım başa dönecek cesaretim yok

Özel hastaneler veya poliklinikler yapıo diye biliyorum canım

sağol canım ya yok ben haftabaşını beklemeden pazar yapıcam kan testi, gerçekten bişeler varsa da paazartesi kan değerlerime filan baktırım b12 m düşük çünkü benm, insan her ihtimali düşünüyor ya

valla kuzu oda zor gibi adamda sağlam yanı başı ve kuyruğu olan sperm yok
ya çift başlı yada kuyruksuz
olsada bulmayacaklar ki sağlam sperm alla bi mucize verirde olursa onu bilmem tabi

O kadar da değil canım azospermi olan hastalardan bile ameliyatla yaşayan sperm bulup hamile kalan insanlar var
Şu anda sinirli olduğun için negatif düşünüosun tüp bebekle olur dedi benim dr. aşılama önermiyorum dedi sadece
şimdi sen söyleyince bende baktım da bizimkinde de kuyruk yok kuyruk zaten hareketli olmasını sağlıyormuş canım benim o yüzden yumurtaya ulaşamıyorlar zaten spermler

içimi okdun daha buraya girmeden sonuçu kaan hocaya göncerdim cevap vermesini bekliyorum ne olur ben yanlış bilo olayım başa dönecek cesaretim yok

Canım benim sabır bunca zaman sabır gösterdin şimdi de olmalı ki senin yumurtalara bişey olmasın
Bu şekilde spermleri olanlarla tüp bebek yapabiliolar ama yumurtası olmayanlarla yapamıyorlar biliosun

İnşallah iyi haberler verirsin canım bize muhakkak haber ver olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…