- Konu Sahibi meleksimam
-
- #9.541
O kadar da değil canım azospermi olan hastalardan bile ameliyatla yaşayan sperm bulup hamile kalan insanlar var
Şu anda sinirli olduğun için negatif düşünüosun tüp bebekle olur dedi benim dr. aşılama önermiyorum dedi sadece
şimdi sen söyleyince bende baktım da bizimkinde de kuyruk yok kuyruk zaten hareketli olmasını sağlıyormuş canım benim o yüzden yumurtaya ulaşamıyorlar zaten spermler
MİKTAR ;7,0 cc
PH ;7,8 7.5 - 8.0
LİKEFİKASYON SÜRESİ >60 dk
VİSKOSİTE VİSKOZ LÖKOSİT 6-7 YORUM : GRİ OPAK RENKTE OLUP, LİKEFİKASYON SÜRESİ >60 DAKİKADIR.
HER SAHADA 6-7 LÖKOSİT VE NADİR LÖKOSİT KÜMESİ GÖRÜLMÜŞTÜR.
SPERMATOZOA SAYISI 100 MİLYON/ML (TOTAL SPERMATOZOA: 700 MİLYON) OLUP CANLILIK ORANI %65 CİVARINDADIR.
AGLUTİNASYON (+)
CİNSEL PERHİZ SÜRESİ: 3 GÜN
MAKLER COUNTING CHAMBER İLE DEĞERLENDİRİLMİŞTİR.
SPERMATOZOA SAYISI 100 milyon/mL
TOPLAM SPERMATOZOA SAYISI 700.00 milyon
HAREKET DEĞERLENDİRMESİ 65 %
PROGRESİF HAREKETLİ 10 %
YAVAŞ HAREKETLİ 25 %
YERİNDE HAREKETLİ 30 %
HAREKETSİZ 35 %
AGLUTİNASYON (+)
kızlar buda bi önceki analizimiz
yine bunda bi % 10 hızlı hareketli varmış oda uçmuş
bunu yapan doktorda PROGRESİF HAREKETLİ+YAVAŞ HAREKETLİ toplamı %65 olmalı ama sizinki %35 olduğu için doğla yoldan zor demişti
eşimde özle olduğu için paramızı alacaklar die bende bi şey yok dedi
şimidi ne oldu hzılı ileri harekeli %0 ve yavaş ileri hareketli %54 yanı yavaş hareketliliğimi keçiboynuzuna işte cevize rağman artaken bu da düşmüş hayırlı uğurlu olsun ya çok sniriliyim
o zaman bi sorayım telefonla özel kurumlara , hangisinin çalışıyor.
Canım benim sabır bunca zaman sabır gösterdin şimdi de olmalı ki senin yumurtalara bişey olmasın
Bu şekilde spermleri olanlarla tüp bebek yapabiliolar ama yumurtası olmayanlarla yapamıyorlar biliosun
İnşallah iyi haberler verirsin canım bize muhakkak haber ver olur mu
valla kuzu oda zor gibi adamda sağlam yanı başı ve kuyruğu olan sperm yok
ya çift başlı yada kuyruksuz
olsada bulmayacaklar ki sağlam sperm alla bi mucize verirde olursa onu bilmem tabi
hiç anlam veremedm ben de ya, ilk denemede de olmaz gibi geliyor bana, ama bu geckme normal de değil...
canım biraz sakinleş, sakin kafayla yol almak lazım. haklısın emek veriyorsun, istiyorsun, hak ediyorsun tabiki.
ama bu yöntem sizi bu şekilde yoracak ve sıkıntıya sokacaksa diğer yöntemleri denersiniz.
aşılama - tüp bebek denersiniz. eminim o sizi daha az yıpratacak.
sen çok isteklisin biliyorum bu durumda insan daha da sabırsız oluyor ve bu insanı yoruyor. hakslısın ama öyle yada böyle bir yol bulunacak kuzum.
okadar sperm arasında %1 bile olsa bulunur sen sıkma canını..... :)) yeterki eşin de seninle bu kafada olsun. şuan belkide kabullenmiyordur.
ya bende de artık bi şeyler olabilir kadın doğumcuya gidecektim eşinin sonuçları çıksın bide adetliyekn gel dedi
bakalım bide bana yeniden bakılsın
yya olursada zaten valla bu değerlerle allahın hikmetidir.
seninle dururmuz aynı 12 gibi danışınca ne dediyse yazarım sende ona göre hareket edersin en azından. ihtimal değerlendirmesi yaparız :)
Canım benim bizim bi tanıdık 18yıl tedavi oldu çocuk hiçbir şekilde olmadı
Tedaviyi bıraktılar artık çocuğumuz olmayacak diye ayına hamile kaldı normal yolla şimdi 3çocuğu var
Allahın hikmetine sual olur mu ama bunun için önce sakinleşmen gerek
Çünkü sen sakin olmazsan eşine de sağlıklı bir şekilde açıklama yapamazsın
Git bi bakalım senin dr.una sende bişey olmadığı çıksın ortaya daha rahat konuşursun o zaman eşinle o da bir problem olduğunu anlar
Problem olmasa niçin 2,5yıl bekleyesiniz dimi
Allahım yardım edecek merak etme nasıl kv ler bişey dediler de sinirlendi gitti yaptırdı muhakkak bişey çıkacak
Zaten siz karar vermemiş miydiniz yaza tüp bebek için bi problem yok yani sadece biraz konuşman gerekecek eşinle o kadar
Ama herşeyden önce sakinnnnnnnn olllllllll
Gelio geliobebiş gelio:)
ya evet cnm ama işte kafamda bir sürü amalar uçuyo
şimdi iyi ya bu tüp falan yapmaz
onu askıya alır ya bişey yok olur sabır falan der
2,5 yıl olamamsı ona göre ilşki azlığından yanı onda yada bende bişey olduğundan değil
çok yaparsak olur kafası böle çalışıyo
cnm eşimle uğraşmak istemiyorum artık çok yoruyo beni
ya ben herşeyi yaparım herifim arkamdan gelse
eltimle bizim ufaklığın annesiyle konuştum
anlattım
belkde sen yanılıyprsundur
zaten bu işi hep sen tek başına göğüsledin
sakin vazgeçme senin kocan yoksa hiç bişey yapmaz itekleye itekleye bir yılda bu oldu sen düşün dedi
şimdi iyi denildi ya buna tüp müp yapmaz olur sabırlı ol bak bişey yok der beni çıldırtır
valla bu ay bir aptal oldum. bir var bir yok gibi oldu. ama ben kestim ipleri. bu aydan cacık olmaz:)
tamam ozaman onun derdi herşey iyi oluruna bırakalımsa eğer, sen de bunlar buluşamıyor demmekki hazır senin tahlilinde iyi tüp yapalım dersin. egosuna uygun davranmış olursun..
yorum yapmak kolayb biliyomda, ne diyeceğimi şaşırdım yani...
ya evet cnm ama işte kafamda bir sürü amalar uçuyo
şimdi iyi ya bu tüp falan yapmaz
onu askıya alır ya bişey yok olur sabır falan der
2,5 yıl olamamsı ona göre ilşki azlığından yanı onda yada bende bişey olduğundan değil
çok yaparsak olur kafası böle çalışıyo
Bak ne diyeceğim sen kendi dr.una giderken onu da alsan yanına
yalnız gitmeyeyim falan diye o arada dr.a göstersen onun testi de o da yorumlasa ne yapar acep seninki sorun çıkarır mı?
tamam ozaman onun derdi herşey iyi oluruna bırakalımsa eğer, sen de bunlar buluşamıyor demmekki hazır senin tahlilinde iyi tüp yapalım dersin. egosuna uygun davranmış olursun..
yorum yapmak kolayb biliyomda, ne diyeceğimi şaşırdım yani...
bizim adamların işletim sistemlerinde sorun var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?