Ilk çocuğunu düşünenler...

yarar yarar bak bizde yaramış
bide havuç oda önemli keçiboynuzundan sonra ona başala havuç suyu
bizde katı meyve sıkacağı yoktu
bende rendeleyip yedirdim salata niyetine
bide bi ara sigarayı bırakmıştı şimdi yeniden içiyo ama baya azalttı
alkol olayını bitirdi zaten bunlar etkili olmuştur

off yaa bu kv'lerin derdi nedir gelinlerle. ama bu eski gelenektir. gelin görümce / gelin kaynana anlaşamaz (istisnalar hariç).
yokmudur bunun bi çıkar yolu :)

Aynen öyle. Sincan taraflarındalar. Ben de Ankaranın diğer ucundayım. Haliyle mesafe çok.
Anlattıkça sinirleniyorum. Biz bebek muhabbeti yapalım boşverin kızlar. Herkes ne yaparsa kendine yapıyor.Allah herkesin gönlüne göre versin

seninkide tam eli maşalı cinstenmiş

sen mesafeni koy sınırlarını çiz azcık temkinli olsun oda ole her aklına geleni yapmasın aman

valla bravo. güldürdünüz gerçekten beni.
şu bebişler gelince esas onların popolarına şaplaklar geliyo benden :) niye bu kadar uğraştırdınız annenizi diye kızıcam onlara. izninizle tabiki :)

şimdi gamzeyle konuştum
doktor ameliyata girmiş,
haftaya cumartesiye kalmış
ole dedi
hepinizi kocaman öpüyo selamı var çok çok

Tamam canım bi de onu deneyeyim ara ara havuç salatası yeriz ama kürünü yapmadık

seninkide tam eli maşalı cinstenmiş

Hemde nasıl ama takan kim canımcım

şimdi gamzeyle konuştum
doktor ameliyata girmiş,
haftaya cumartesiye kalmış
ole dedi
hepinizi kocaman öpüyo selamı var çok çok

Hadi bakalım belki gerek kalmadan ikizleri alır kucağına

Yaşasın 1000 oldu
Bizimki 8milyon çıktı son testte canım hareketlilik de %30 morfoloji desen %0 biz o %3lük kısma girer miyiz acaba ne dersin

valla izledim olumlu yapıcı konuşuyo o yüzden paylaştım azcık için rahtalasın die
neden olmasın o kadar dua girmesinizde sokarız evelallah

ben böyle üstüne düşersem kocasız kalırım valla... :?

O zaman hemen takviye canımcım ballı çerezler var pestil cevizli sucuk öneriyorum

ben hiç bir kürün benim adamı etkileyeceğini düşünmüyorum. Yani bunların hepsi enerji veren şeyler, cinsel istek arttıran şeyler değil. Eşimin maşallah enerjiye ihtiyacı yok çok tez canlı hareketlidir. bu yüzden etkisiz eleman görüyorum bu yicek içeçekleri :)
bize bir iksir lazım. hokus pokus yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…