Ilk çocuğunu düşünenler...

Bizim ki yarın 2ye kadar çalışacağız diye yemek istemedi valla o dereceyiz yani bende bayram harçlığı bekliyorum saf saf

hadi ya
saat 2 ye kadar acıkır be insan
valla bizimki harçlıkları verdi bugünde maaşları dağıtın demiş muahasebeyi normalde ay sonu alırız ama bayram ya erkenden verecek
süper oldu valla

Ne kadar şanslısın canım bende çok isterdi iyi olsunlar da kocaman bi aile olalım büyükler başımızda olsun ama olmayınca olmuyor canım
Hakkınızda hayırlısı canım inşallah bizim gibi böyle çok beklemeden alırsın kucağına bebişini kaç yaşındasın canım
Ne iş yapıyorsun canım?

hadi ya
saat 2 ye kadar acıkır be insan
valla bizimki harçlıkları verdi bugünde maaşları dağıtın demiş muahasebeyi normalde ay sonu alırız ama bayram ya erkenden verecek
süper oldu valla

Bende istiyorum bendee orda muhasebeye eleman arıyorlar mı gelem miiiiiiiii

aman ya boşver herkesin payına düşen pasta başka
bizede böle değişiği düştü
bende düne kadar iyiler derdim ama şaplağı yiyince oturdum kıçımın üstüne
ama dilerim
filozof seninki hep böle devam eder

Artık tınlamıyorum zaten canımcım boşveeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Gerektiği zaman gider ellerini öper dönerim evimee

valla allah razı olsun. çok iyiler. problemim yok hiçbirisiyle. hele görümcem ablam gibi. benim bi erkek kardeşim var. abla / kız kardeş hasretiyle yanarken abla gibi görümcem oldu

inşallah. parasızlık belimizi büküyor. allaha şükür aç değiliz açıkta değiliz de ev öderken harcamalarını düşünerek yapıyorsun. biraz daha bekleyip çocuğum olursa bir şeylerden mahrum olmadan büyüsün istiyorum.

iki gün önce 28'ime girdim. adı büyük maaşı küçük bi şirkette memur olarak çalışıyorum.

burdaki "filozof" ben mi oluyorum?

Kayınpederim hamile olduğumu öğrenince bana gözün aydın dedi..Sanki yıllardır uğraşıyorumda olmuyor.. İnsanlar tuhaf..
Tatlım ben de hayırlı olsun gözün aydın diyorum hamişlere. Yani müjdeli haber almışsın ne güzel demek istiyorum. Tavrı nasıldı bilemem ama ben bunu bu şekilde çok kullanıyorum. Onlar da bana kızıyor mu acaba :44:

KV demeyin bana bayram geldi sinir stres oldum. Annemlerde kalacağım bir saat fazlayı bile çekememeye başladı galiba.Kalp kırmamak için savaş veriyorum resmen. Gerekirse bayramda hasta numarası yapıp yatıcam bir köşede

Ben adı da küçük bi firmada muhasebedeyim ama her işi ben yapıorum çıldırmak üzereyim bu aralar depresyona mı giriyorum acaba diye düşünüyorum

aynen ole azı karar çoğu zaramış benimki acı oldu biraz ama tecrübem bunu sölüyo

Boşverrrrrrrrr biraz silkelenelim kendimize gelelim yahu

burdaki "filozof" ben mi oluyorum?

Evet evet hisleri kuvvetli olan arkadaşlarımız var burda gamzeye ikizin olcek dedim 2yumurtası çıktı arkadaşın bi de filozofumuz olsun fena mı

Nesi var kıs senin kv nin napıooooo sana bu kadar sinir olduğuna göre kötü bişey yapıo olsa gerek

allah işimizi eşimizi başımızdan, zamanı gelince de bebişimizi göbişimizden eksik komasın. inşallaaahhh!!!!!.

ya sen bana bu ay hamişsin diyip duruyısun bak hislerine hitaben söylüyorum tutarsa varya
seni öperi öperim sevgi manyağı yaparım valla
daha öncede yazdım ama gözünden kaçtı galiba
bi tutusun bu ay sana 41 meryem okuyacam cnm

ben de merak ettim. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…