- Konu Sahibi meleksimam
-
- #9.941
Bizim ki yarın 2ye kadar çalışacağız diye yemek istemedi valla o dereceyiz yani bende bayram harçlığı bekliyorum saf saf
Bravo. saygıda kusur etme ama sınırlarını da işgal ettirme...
benim eşim de öyle. saygı da kusur etmemeye çalışıyorum. ama allahtan ben eşimin ailesiyle çok iyiyim allah bozmasın. ama yine de sınırlarım var elbette.
canım ben düşünüyorum da bizim de derdimiz ev. ev aldık kredi ödüyoruz biraz kendimizi toparlayalım diyoruz. sanırım 2013 yazında çalışmalara başlayacağız. şu ana kadar öyle bişey için deneme yapmadık :)
ödün vermeyeceksin. onlar senin iyiliğini düşünüyorlar mı? herkes insan herkesin hakları var. iyilik anlayana yapılır. iyi niyeti suistimal edene değil
ben de buradayım yarın. 13:00'e kadar
hadi ya
saat 2 ye kadar acıkır be insan
valla bizimki harçlıkları verdi bugünde maaşları dağıtın demiş muahasebeyi normalde ay sonu alırız ama bayram ya erkenden verecek
süper oldu valla
Ne kadar şanslısın canım bende çok isterdi iyi olsunlar da kocaman bi aile olalım büyükler başımızda olsun ama olmayınca olmuyor canım
Hakkınızda hayırlısı canım inşallah bizim gibi böyle çok beklemeden alırsın kucağına bebişini kaç yaşındasın canım
Ne iş yapıyorsun canım?
Bende istiyorum bendee orda muhasebeye eleman arıyorlar mı gelem miiiiiiiii
aman ya boşver herkesin payına düşen pasta başka
bizede böle değişiği düştü
bende düne kadar iyiler derdim ama şaplağı yiyince oturdum kıçımın üstüne
ama dilerim
filozof seninki hep böle devam eder
Ne kadar şanslısın canım bende çok isterdi iyi olsunlar da kocaman bi aile olalım büyükler başımızda olsun ama olmayınca olmuyor canım
Hakkınızda hayırlısı canım inşallah bizim gibi böyle çok beklemeden alırsın kucağına bebişini kaç yaşındasın canım
Ne iş yapıyorsun canım?
Artık tınlamıyorum zaten canımcım boşveeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Gerektiği zaman gider ellerini öper dönerim evimee
Ne iş yapıyorsun canım?
aman ya boşver herkesin payına düşen pasta başka
bizede böle değişiği düştü
bende düne kadar iyiler derdim ama şaplağı yiyince oturdum kıçımın üstüne
ama dilerim
filozof seninki hep böle devam eder
burdaki "filozof" ben mi oluyorum?
evet filiz ozan biraz eksik biraz yanlış ortaya bu çıktı napam bacım uatandım bak şimdi
yok kız valla komiğime gitti :)
Tatlım ben de hayırlı olsun gözün aydın diyorum hamişlere. Yani müjdeli haber almışsın ne güzel demek istiyorum. Tavrı nasıldı bilemem ama ben bunu bu şekilde çok kullanıyorum. Onlar da bana kızıyor mu acaba :44:
Kayınpederim hamile olduğumu öğrenince bana gözün aydın dedi..Sanki yıllardır uğraşıyorumda olmuyor.. İnsanlar tuhaf..
valla allah razı olsun. çok iyiler. problemim yok hiçbirisiyle. hele görümcem ablam gibi. benim bi erkek kardeşim var. abla / kız kardeş hasretiyle yanarken abla gibi görümcem oldu
inşallah. parasızlık belimizi büküyor. allaha şükür aç değiliz açıkta değiliz de ev öderken harcamalarını düşünerek yapıyorsun. biraz daha bekleyip çocuğum olursa bir şeylerden mahrum olmadan büyüsün istiyorum.
iki gün önce 28'ime girdim.adı büyük maaşı küçük bi şirkette memur olarak çalışıyorum.
aynen ole azı karar çoğu zaramış benimki acı oldu biraz ama tecrübem bunu sölüyo
burdaki "filozof" ben mi oluyorum?
normal ama tam uydurmasyon oldu
yazarken çıktı gitti işte ole
Tatlım ben de hayırlı olsun gözün aydın diyorum hamişlere. Yani müjdeli haber almışsın ne güzel demek istiyorum. Tavrı nasıldı bilemem ama ben bunu bu şekilde çok kullanıyorum. Onlar da bana kızıyor mu acaba :44:
KV demeyin bana bayram geldi sinir stres oldum. Annemlerde kalacağım bir saat fazlayı bile çekememeye başladı galiba.Kalp kırmamak için savaş veriyorum resmen. Gerekirse bayramda hasta numarası yapıp yatıcam bir köşede
Ben adı da küçük bi firmada muhasebedeyim ama her işi ben yapıorum çıldırmak üzereyim bu aralar depresyona mı giriyorum acaba diye düşünüyorum
Boşverrrrrrrrr biraz silkelenelim kendimize gelelim yahu
Evet evet hisleri kuvvetli olan arkadaşlarımız var burda gamzeye ikizin olcek dedim 2yumurtası çıktı arkadaşın bi de filozofumuz olsun fena mı
Ben adı da küçük bi firmada muhasebedeyim ama her işi ben yapıorum çıldırmak üzereyim bu aralar depresyona mı giriyorum acaba diye düşünüyorum
Boşverrrrrrrrr biraz silkelenelim kendimize gelelim yahu
Evet evet hisleri kuvvetli olan arkadaşlarımız var burda gamzeye ikizin olcek dedim 2yumurtası çıktı arkadaşın bi de filozofumuz olsun fena mı
KV demeyin bana bayram geldi sinir stres oldum. Annemlerde kalacağım bir saat fazlayı bile çekememeye başladı galiba.Kalp kırmamak için savaş veriyorum resmen. Gerekirse bayramda hasta numarası yapıp yatıcam bir köşede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?